GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

iDerma Youth Restoring Mask

Ansiktsmask med LED Low Level Light Therapy

Översikt

Upptäck framtidens hudvård för ansiktet men en den unika masken, iDerma! Genom att fånga kraften hos Derma Pulse™-teknologin i en patenterad visirdesign blir den här revolutionerande masken en LLLT-enhet (Low Level Light Technology) som saknar motstycke. Säg hejdå till att slösa bort pengar på dyra krämer som bara lägger sig ovanpå huden - iDermas 128 säkra LED-lampor av varierande våglängder kan tränga in i huden på djupet för att förnya hyn och dess utseende på riktigt.

 • Handsfree LED LLLT-enhet
 • Smärtfri, patenterad Derma Pulse™-teknologi
 • Optimal mot ojämn hudton, rynkor och förstorade porer
 • För alla hudtyper, på både män och kvinnor
 • 128 röda och infraröda LED-lampor
 • Använd 3 gånger i veckan, i endast 8 minuter

Vi befinner oss ju nu i teknologins tidsålder, med oräkneliga prylar som har designats för att hjälpa oss i våra dagliga liv, men iDerma har skapats för att ge dig en mer avancerad hudvård utan att göra avkall på bekvämlighet och enkelhet. För att använda enheten behöver du bara 8 minuter till att bara luta dig tillbaka, slappna av och låta enheten göra allt jobbet åt dig. Anslut dig till alla de män och kvinnor som tagit sin hudvård in i det 21:a århundradet med iDerma!

 • ISO
 • KLINISKT BEVISAT
 • CE-CERTIFIERAD

Vad innebär Low Level Light Therapy (LLLT)?

Teknologin upptäcktes ursprungligen av etablerade organisationer som National Institute of Health och NASA, och Low Level Light Therapy (LLLT) eller LED-ljusterapi (LED-LLLT) är en avancerad teknik som fungerar genom att belysa hudytan med hjälp av lågintensiva, så kallade Light-Emitting Diodes (LED-lampor). Dessa LED-lampor använder sig av specifikt utvalda våglängder som helt smärtfritt tränger ner genom hudlagren för att på så vis boosta hudens utseende och främja en vacker hy. LLLT-enheter använder sig vanligtvis en av två olika typer av LED-ljus, där rött ljus främjar elastin och kollagen och infrarött ljus hjälper till att stimulera hudförnyelse. Blått och gult ljus kan också användas, men rött och infrarött är de som oftast väljs ut eftersom de sägs tränga djupare ner i huden.

iDerma-masken

Med sin skräddarsydda och banbrytande innovation, som pionjärerna inom NASA ursprungligen tog fram, anses iDerma vara en av de mest avancerade enheterna för teknisk hudvård på marknaden. Trots att det finns tekniska skönhetsapparater som ordagrant kan användas från topp till tå, så, när det kommer till ansiktsvård för ansiktet, upptäcker man ofta att det saknas högkvalitativa produkter. Detta är anledningen till att man skapade iDerma.

iDerma-masken är konstruerad med en progressiv och patenterad visirdesign och den ledande Derma Pulse™-teknologin, vilket gör det till en unik enhet som ger dig kraften hos Low Level Light Therapy (LLLT) för att hjälpa upp utseendet hos din hud. Genom att använda sig av en avancerad kombination av 128 röda och infraröda LED-lampor med en specifik våglängd på 660nm och med en exakt placering, är den här masken ett verkligt kliv framåt när det kommer till hudvårdsteknologi. Äntligen är den tiden förbi, då vi applicerade lager efter lager med kostsamma krämer och lotions som bara lade sig på ytan av huden, eller då vi slösade bort en massa dyrbar tid på simpla, handhållna LLLT-system! Den revolutionerande iDerma-enheten kan tränga djupt ner i hudlagren och eftersom den inte är handhållen, samt täcker hela ansiktet på en gång, utgör den ett snabbt, enkelt och avslappnande sätt att vårda din hy.

Fördelarna med iDerma

Patenterad Derma Pulse™-teknologi

När de flesta enheter använder sig av den ena eller den andra, nyttjar den här teknologin både det synliga, röda och det infraröda LED-ljuset, och tillsammans blir de två en väldigt kraftfull kombination. Vanligtvis har LLLT-enheterna också mellan 1-3 LED-lampor, medans iDerma-masken använder sig av massiva 128 stycken, både röda och infraröda!

Kostnadseffektiv

När du köper iDerma-enheten är det en engångsinvestering. Priset som du betalar då kan vara högre än vad du betalar för en av dina dyra ansiktskrämer, men om du summerar alla dyra lotions och spa-behandlingar så ser du antagligen att den långsiktiga vinsten med den här enheten är betydligt större än vad du kanske tänkte från början.

Säker att använda

Behandling med iDerma-masken är smärtfri och säker även på lång sikt. För att säkerställa detta inkluderar den skyddsglasögon och designades för att sitta på ett säkert och bekvämt avstånd från huden och ansiktet. Utöver detta behöver man inte oroa sig för LED-lamporna - eftersom de inte blir varma kommer de aldrig heller överhettas eller bränna huden.

Täcker helt

Eftersom masken har en unik och patenterad design av visiret, som täcker hela ansiktet med sina 128 dioder av olika typ, finns det ingen anledning att oroa sig över att kanske missa en fläck. Så som man kan göra om man använder sig av enheter med annan utformning. Utöver detta, eftersom masken täcker hela ansiktet på en gång så kan den faktiskt ge en ordentlig tidsbesparing, jämfört med andra enheter av mindre design.

Handsfree

Med handhållna enheter oroar man sig hela tiden för att missa ett område eller för att inte fördela ljuset jämnt över ansiktet. Och så har du ju den trötta, värkande armen att tänka på. Tack vare den behändiga designen hos iDerma är detta inte längre något problem, och du kan istället bara luta dig tillbaka och slappna av, och låta masken göra allt jobbet åt dig.

Justerbar huvudrem

Vid utformningen av iDerma har man fokuserat särskilt på att den ska vara bekväm och enkel att ha på sig. Ett sätt som detta visar sig på, är genom att masken har en justerbar huvudrem. Denna kan lätt anpassas efter alla huvudformer, vilket gör den perfekt för både män och kvinnor av alla storlekar. För att understryka hur den konstruerats för bästa komfort, kan man nämna att den också har en användarvänlig och dämpande kudde av elastiskt skummaterial.

Självavstängning

För att du bara ska kunna luta dig tillbaka och slappna av medans du använder din iDerma har masken en behändig timer för självavstängning, vilket innebär att LED-lamporna stänger av sig automatiskt efter varje 8-minuterspass. Detta gör det ännu enklare att slappna av när du använder enheten eftersom du inte behöver ägna hela sessionen till att stirra på klockan!

Garanti

Eftersom vi är övertygade om att iDerma har tillverkats med högsta möjliga kvalitet, tror vi även att var och en av våra kunder kommer älska att använda den. För att bevisa den tillit vi har till enheten, och så att du tryggt kan köpa den, erbjuder vi en 2-årig garanti på var och en av iDerma-enheterna, så att du kan känna dig helt säker på ditt köp.

Vad ingår?

 • iDerma-mask
 • Skyddsglasögon
 • Strömförsörjning
 • Användarmanual

Anvisningar

Börja med att placera masken på huvudet och justera remmen så att den sitter bekvämt. Håll masken i “öppet” läge och placera de medföljande skyddsglasögonen över ögonen, rotera sedan ner visiret så att det är framför ansiktet. Härefter kan du slå på din iDerma och luta dig tillbaka och slappna av medans den börjar jobba. När 8-minutersbehandlingen är över kommer enheten stänga av sig automatiskt.

Säker och enkel att använda

iDerma-masken har utformats med högkvalitativa material och teknologier för att kunna tillhandahålla full säkerhet under användningen. För att kunna ge de bästa garantier, har det varit fullt fokus hela vägen från design till produktion, och vidare till användningen. Teknologin i enheten utforskades först av organisationer som NASA och nu, med iDerma-enheten, är den CE-certifierad, vilket gör den helt säker att använda. Enheten inkluderar skyddsglasögon för att skydda ögonen, samt vaddering i remmen för extra komfort. Utöver detta kommer den med en behändig användarmanual som vi rekommenderar att man läser igenom helt, som när man använder alla nya enheter för första gången, för att förstå sig på enheten och hur man använder den på rätt sätt.

Behandling med enheten är icke-invasiv och smärtfri och iDerma-masken kan till och med användas på känslig hud. När man använder den finns det ingen risk för skador från överexponering eller ökad känslighet mot ljus - så du kan vara i solen efter en behandling (med solskyddskräm, såklart!). Till skillnad från många andra hudvårdsenheter behöver inte iDerma någon period i avstängt läge för att återställa sig efter användning, vilket gör att du kan påbörja en ny behandling direkt efter att den föregående är slut. Utöver detta kan den till och med vara fördelaktig att använda tillsammans med andra hudvårdsprodukter, för att göra dem ännu bättre för huden, vilket verkligen är perfekt då vi föreslår att du använder enheten tillsammans med din kvalitetsfavorit bland fuktkrämerna.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(44)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.00% baserat på 51 Kundomdömen

Verifierat Köp

Köpte till mamma i födelsedagspresent. Hon blev väldigt glad och paketet kom snabbt utan problem!

S Sandra
Verifierat Köp

Bara använt en gång men gillar den starkt. Hoppas det positiva intrycket fortsätter!

J Josefine
Verifierat Köp

Kan kännas som mycket pengar, men jämfört med en ansiktebehandling på salong så är det inte så farligt. Och kan använda den hur många gånger som man vill.

H Hanna
Verifierat Köp

Jag har fått flera komplimanger om hur fin och hälsosam huden ser ut efter att jag började använda masken.

R Rosanna
Verifierat Köp

Imponerande att rynkorna syns mindre.

J Jessika
Verifierat Köp

Så bra! Jättenöjd. Rekommenderar till alla.

R Raquel
Verifierat Köp

This is so amazing! It took me a lot of research and consideration before buying this as it is quite expensive, but I've tried so many creams and products that I just went for it. I'm really glad I did though as this has worked better than anything has before!

A Anne
Verifierat Köp

Yes, this is expensive but I think it is worth it. Technology has come such a long way and this is working well for me so far. My mu even uses it when she comes round!

D Dani
Verifierat Köp

I have used a few times so far and like the actual mask, it is comfortable to wear and seems to cover my whole face. I haven't been using for long enough yet to judge the full effects for my skin though.

S Sam
Verifierat Köp

I do like this, but it is expensive. so 5 stars for the mask itself but -2 for the cost.

G Gabriella

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar