måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Få bort dubbelhaka enkelt

Kirurgi kan hjälpa dig att få bort dubbelhaka, men detta alternativ kan vara både smärtsamt och dyrt. Här hittar du istället naturliga alternativ som kan göra att du blir av med dubbelhakan! Dessa metoder är garanterat smidiga och smärtfria och dessutom snälla mot plånboken.

Dessa metoder är garanterat smidiga och smärtfria och dessutom snälla mot plånboken. Det finns många alternativa lösningar. Läs mer om de 10 bästa sätt som kan ta bort dubbelhakan med bra resultat.

Få bort dubbelhakan naturligt

afå bort dubbelhakan med tuggummi

Vi förstår att det kan kännas frustrerande svårt att få bort dubbelhaka. Men det finns enkla övningar och produkter som faktiskt kan hjälpa dig helt utan ett kirurgiskt ingrepp.

Använd ett sockerfritt tuggummi

För att bli av med en dubbelhaka är det viktigt att hålla dina ansiktsmuskler tonade och ge musklerna i käklinjen regelbundna träningspass. Ett av de bästa sätten att göra det är att regelbundet tugga sockerfritt tuggummi efter det riktar in sig på käkmusklerna. Ett sockerfritt tuggummi kan även hjälpa dig att behålla friska tänder och tandkött.

Kakaosmör

När kakaosmör används regelbundet kan det att förbättra elasticiteten i huden och bidra till att du blir av med din dubbelhaka. Värm några matskedar kakaosmör i mikrovågsugnen. Massera in den varma oljan i nacken och på dubbelhaka i flera minuter. Gör detta två gånger om dagen innan du tar en dusch på morgonen och varje kväll innan du går och lägger dig.

Vetegroddsolja

Regelbunden nackmassage med vetegroddsolja är ett effektivt sätt att bli av med en dubbelhaka. Vetegroddsolja innehåller vitamin E som ger näring och hjälper till att strama åt huden. Innan du går och lägger dig, gnid lite vetegroddsolja försiktigt runt hakan. Massera försiktigt uppåt från botten av halsen till hakan i ca 10 till 15 minuter. Låt olja absorberas av huden under natten. Upprepa detta regelbundet för bästa resultat.

Grönt te

 får bort dubbelhakan med grönt te

Grönt te innehåller kraftfulla antioxidanter och olika komponenter som snabbar upp din ämnesomsättning. Detta kommer att hjälpa dig att bränna extra kalorier och gå ner i vikt. Börja dagen med en kopp grönt te och drick flera koppar under dagen. Grönt te finns i olika smaker, så att du kan välja vad du själv gillar bäst.

Glycerin

Du kan också göra en naturlig mask med glycerin för att bli av med din dubbelhaka. Gör en mask genom att blanda en matsked glycerin, en halv matsked av Epsom-salt och några droppar pepparmyntsolja. Använd en bomullstuss för att applicera detta på halsen och hakan. Låt det sitta i under några minuter, så att det absorberas in i huden. Tvätta sedan området noggrant med kallt vatten. Gör detta tre till fem gånger i veckan för att få bästa resultat.

Övningar för dubbelhakan

Övningar för hakan kan hjälpa dig att stretch och tona ansikte, hals och käkmuskler, vilket hjälper dig bli av med din dubbelhaka. Det kommer också att stärka dina hak- och nackmuskler och lindra stelhet.

Såhär gör du övningarna: Håll din ryggrad rak, luta sakta huvudet bakåt tills du tittar på taket. Sedan rynkar du upp dina läppar och plutar med dem. Håll denna position i 10 sekunder innan du släpper efter. Upprepa 5 till 10 gånger i rad. Gör detta dagligen, åtminstone i ett par veckor. En annan övning du kan göra är att försiktigt vrida huvudet medsols och motsols, samtidigt som du håller ryggen rak hela tiden. Gör 5 till 10 repetitioner av denna övning, ungefär tre gånger om dagen i några veckor.

Kräm mot dubbelhaka

kräm mot dubbelhaka före och efter bilder

En vanlig nackdel med att använda sig av en huskur är att det oftast tar väldigt långt tid att få ett tillfredsställande resultat. Om du är otålig eller vill ha ett snabbare resultat, så kan det vara bättre att använda sig av en speciellt anpassad produkt för att få bort dubbelhaka.

ChinUp mask är en mycket populärt behandling tack vare sin enkla men effektiva behandlingsmetod. Du kan även se en skillnad direkt efter behandlingen. Vexum SL är ett annat populärt alternativ för dem som föredrar en kräm mot dubbelhaka. Der är både ett enkelt och smärtfritt sätt att snabbt bli av med din dubbelhaka. Vexum SL kan strama upp huden, minska dubbelhaka på bara 2 månader och har tidigare gett fina resultat hos både kvinnor och män.

Dela med