Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Sulphur Cream 25g
Sulphur Cream 25g

Harrogate Svavelkräm

Med Vitamin E och Shea Butter

Översikt

Harrogate Sulphur Cream utnyttjar de kända krafterna från Harrogate Spa för att skapa en kräm som suddar ut linjen mellan skönhet och vård. Denna luxuösa och rika kräm kombinerar exklusivt svavel och källvatten från Harrogates mineralkällor tillsammans med en infusion av hudälskande ingredienser för att göra den ultimata hudvårdsprodukten.

  • Innehåller svavel och källvatten från Harrogate Spa
  • Med vitamin E och sheasmör hjälper den till att hydratisera och förse huden med näring
  • Hjälper till att lindra klåda, rodnad och irritation
  • Berikad med essentiell rosenträolja för en träig och blommig doft
  • Lämplig för alla hudtyper
  • Ej testad på djur

Denna naturliga kräm är berikad med rosenträolja som ger den en het blommig doft och en slät struktur, vilket gör den till ett bra tillvägagångssätt för att ta hand om huden. Med sina naturliga ingredienser är Harrogate Sulphur Cream lämplig för alla hudtyper och den är även pH-balanserad och optimal för att hålla huden frisk och på topp.

  • INTE TESTAD PÅ DJUR

Det berömda engelska spaet

År 1571 döptes den pittoreska staden Harrogate i North Yorkshire till ”The English Spa” efter att drottning Elizabeth's läkare upptäckte mineralkällorna i området. Vattnet från dessa källor visade sig innehålla en rad fördelaktiga mineraler såsom svavel, järn och salt, vilket gjorde dem optimala för naturlig hudvård och spa-behandlingar. Efter upptäckten kom välbärgade besökare från hela världen till staden för att ta del av de exklusiva spa-behandlingarna och för att upptäcka de stora fördelarna från Harrogates mineralkällor.

Svavel och hudvård

Svavel är en essentiell mineral som finns närvarande i nästan varje kroppscell och som är särskilt användningsbar för hår, hud och naglar. Svavel kan ha många fördelar för kroppen men en av huvudfunktionerna är att assistera kollagenproduktionen. Kollagen är ett protein som hjälper till att underhålla cellerna vilket gör det särskilt användbart för att hjälpa till med att hålla huden stark och frisk. Detta har gjort svavel till en populär ingrediens i hudvårdsprodukter och i avancerade behandlingar och det är också därför svavel fått namnet "naturens skönhetsmineral".

Harrogate Sulphur Cream

Harrogate Sulphur Cream har en unik formula där Harrogate svavel och källvatten kombineras med en blandning av naturliga hudvårdsingredienser, så det är ett milt sätt att ta hand om din hud. Tack vare dess premiumingredienser har denna svavelkräm designats för att fukta och ge näring åt torr hud samt hjälpa till att lindra irritation. Med sin härligt blommiga doft från en försiktig infusion av essentiell rosenträolja är denna rika kräm ett tecken på lyx då den inte lämnar någon hudvårdsrutin utanför. Upptäck fördelarna med Harrogates mineralkällor och hur de på ett härligt sätt kombinerar vård med skönhet.

Huvudingredienser

Tillsammans med Harrogate svavel och källvatten innehåller Harrogate Sulphur Cream även ett antal naturliga ingredienser såsom:

Essentiell rosenträolja

Med sin kryddiga och blommiga doft är rosenträoljan ett tillskott till alla hudvårdsprodukter och har blivit en etablerad ingrediens i avancerat parfymeri- och tvålskapande. Den sägs även hjälpa till med att friska upp och regenerera huden.

Sheasmör

En välkänd naturlig ingrediens i hudvårdsprodukter. Sheasmör innehåller en rad fördelaktiga vitaminer som kan vara bra för huden. Det innehåller även fettsyror som hjälper till att fukta och ge näring.

Vitamin E

Inte nog med att Vitamin E kan hjälpa till att hydratisera huden utan den besitter även många andra fördelar inom hudvård. Som en fettlöslig antioxidant sägs den hjälpa till att skydda huden mot toxiner och kan även hjälpa till att reducera tecken på förtida åldrande.

Sojaolja

Då den är naturligt rik på vitamin E, essentiella fettsyror och lecitin kan sojaolja vara väldigt fördelaktig då den används på huden. Vitamin E och fettsyrorna kan hjälpa till att ge huden näring medan lecitin sägs vara ett uppmjukande medel som kan hjälpa vid irritation.

Fullständig ingredienslista : Aqua (vatten), cetearylalkohol, natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, cetylalkohol, kamfer, svavel, Glycine Soja (Sojaolja), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Sheasmör), cetylestrar, havssalt. rosa centifolia, trietanolamin, alkohol, urea, natrium PCA, natriumbensoat, Aniba Rosaeodora (Doft) (essentiell rosenträolja), tokoferylacetat (Vitamin E), 2-fenoxietanol, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, allantoin, borsyra

Användning

Harrogate Sulphur Cream innehåller naturliga ingredienser och är därmed lämplig för alla hudtyper. För att använda krämen applicerar du den enkelt på önskat område och masserar in den i huden. Precis som alltid när man använder en ny hudvårdsprodukt rekommenderar vi att läsa igenom ingredienslistan för att se om den innehåller några personliga allergener. Då den är gjord på naturliga ingredienser så finns det inga kända biverkningar. Denna kräm är enbart till för utvärtes bruk så undvik kontakt med ögon och mun.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(23)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.88% baserat på 31 Kundomdömen

Verifierat Köp

Riktigt bra och lugnande ner min rosacea inom en månad och huden har nästan varit helt problemfri för de senaste åtta månaderna. Jag använder bara ett jättetunt lager, så det räcker länge.

M Molly
Verifierat Köp

Snabbar på läkningsprocessen när jag har finnar eller små sår som läker.

R Rasmus
Verifierat Köp

Ganska tjock svavelkräm, men sjunker in lätt i huden utan att kladda. Irriteterar inte min hud tillskillnad ifrån andra liknande krämer som jag har provat.

E Emily
Verifierat Köp

Jag tycker att paketet borde ha kommit snabbare, men krämen är bra.

A Arne
Verifierat Köp

Tummen upp som ungdomarna brukar säga

A Antonio
Verifierat Köp

Dufter godt uden for meget svovl i lugten

S Susie M
Verifierat Köp

Virker godt med en neutral god lugt

H Hans
Verifierat Köp

Lækker duft og fantastisk på min hud

M Maria
Verifierat Köp

I decided to give this sulphur cream a go as a way to treat my itchy red skin which has only been getting worse. Safe to say that it has been working effectively.

E Emma
Verifierat Köp

Feels really nice and I had some dry itchy bits that are a lot better now

A Alice

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar