Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Foligain Color Rescue för Grått Hår

60 Kapslar | Hårttillskott för grått hår

Översikt

För dem som söker extra hjälp för att ta hand om grått hår, kan Foligain Color Rescue vara ett utmärkt val. Denna stärkande formel är utarbetad av en rad naturliga ingredienser, inklusive zink och biotin, som är kända för att hjälpa till att upprätthålla friskt hår.

  • Utvecklat för att stötta hår som börjar bli grått
  • Näringsrik formel för både män och kvinnor
  • Avancerad sammansättning med enzymet Katalas
  • Zink och biotin för välmående hår
  • Berikad med Fräken, Beta-sitosterol & Nässla
  • Passar även för veganer och vegetarianer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
419Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Katalas och grått hår

Det finns många faktorer som kan påverka hur ditt hår blir grått, t.ex. ärftlighet, ålder, stress och en obalanserad kost, men man har lagt märke till att en av de huvudsakliga orsakerna kan ha och göra med enzymet katalas. Katalas förekommer i nästan alla levande organismer och är ett vanligt enzym som arbetar för att katalysera upplösningen av väteperoxid till vatten och syre. Väteperoxid produceras naturligt i kroppen och agerar som ett kraftfullt bleknings- och oxidationsmedel. Då vi åldras minskas nivån av katalas, vilket innebär att högre nivåer av väteperoxid kan samlas i kroppen. Det leder till oxidativ stress och nedbrytning av melanin, pigmentet som ansvarar för hårfärg, och som ett resultat börjar håret bli grått. Det är därför det vara bra med ökat intag av katalas, för att få ett naturligt melanin tillskott och motverka grått hår naturlig.

Aktiva ingredienser

Vid sidan av den viktiga enzymet katalas, finner du en bred rad andra fantastiska aktiva ingredienser i Foligain Color Rescue för grått hår. Var och en av dem valts ut för deras många fördelar för hälsan och upprätthållandet av håret. Var och en av dessa ingredienser har noggrant mätts upp i optimal mängd för att varenda kapsel ska vara så bra som möjligt för dig.

Biotin
Biotin

Biotin är troligen mer känd som Vitamin B7, och är en medlem av den vattenlösliga B-vitaminfamiljen. Den förekommer i små mängder i livsmedel såsom blomkål, ägg och svampar och har många otroliga fördelar för kropp och hår. Biotin är känd för att medverka till upprätthållandet av normalt hår såväl som normal energi-givande metabolism.

Zink
Zink

Zink förekommer i minimala mängder i livsmedel som mörk choklad, vitlök och pumpafrön, och är en annan ingrediens som är fantastisk för kroppen och i synnerhet för håret. Detta då det även är känt för att medverka till upprätthållandet av normalt hår och även till normal makronäringsgivande metabolism.

Beta-Sitosterol
Beta-Sitosterol

Beta-sitosterol, även känt som växtsterolester, är en av flertalet fytosteroler och är en växtsubstans som finns i frukter, grönsaker, fröer och nötter. De arbetar för att hjälpa kroppen på många olika sätt, men avseende håret har forskning utförts som kopplat dem till att ha en stärkande verkan.

Fräken
Fräken

Fräken, även känd vid namn Equisetum, är känd för att innehålla ett antal mineraler och organiska föreningar. Den är naturligt rik på kisel, den naturliga formen av silikon, vilken anses vara främjande för håret, då en studie har kopplat det till att stötta hårstrånas motstånd mot att brytas, stärka håret och ge ökad lyster.

Nässla
Nässla

Kallas oftast brännässla och av det vetenskapliga samfundet, Urtica Dioica. Nässlan är hemmahörande i Europa och Nordamerika och är en grönbladig växt med små lila blommor. Denna växt används traditionellt sett för att göra örtteer och sägs vara rik på återupplivande bioaktiva föreningar som anses vara fördelaktiga för håret.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser - Vitamin B6 (as Pyridoxine HCI), Folate (Folic Acid), Biotin, Pantothenic Acid (D-Cal. Pantothenate), Zinc (som Zinc Oxide), Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extrakt (Bär), Katalas, PABA, L-Tyrosine, Horsetail (Equisetum Arvense) Extrakt (Ört), Nettle (Urtica Dioica) Extrakt (Rot), Beta-Sitosterol (från växtsteroler), Chlorophyll, Fo-Ti (Polygonum Multiflorum) (Rot), Barley (Hordeum Vulgare) (Gräs).

Andra ingredienser - HPMC Vegetable Capsules, Vegetable Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Användning

Detta naturliga och förstklassiga tillskott har utformats speciellt för dig med hår som börjar bli grått samt för att vara ett enkelt tillskott till din dagliga rutin. För att använda tillskottet behöver du bara ta 2 kapslar om dagen, tillsammans med vatten.Det är helt upp till dig när du tar kapslarna, men vi föreslår att du tar dem omkring samma tid varje dag för att skapa en rutin. Varje flaska innehåller 60 kapslar, vilket utgör 30 portioner.

Råd

Detta förstklassiga kosttillskott är tillverkat av högkvalitativa naturliga ingredienser och är därmed säkert att ta utan kända biverkningar. Precis som med alla nya tillskott, rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga innehållsförteckningen innan första användning, för att säkerställa att den inte innehåller några personliga allergener. Om du är gravid, ammar eller tar någon medicin, så konsultera läkare innan användning. Inte avsett för personer under 18 års ålder.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.54% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Rätt produkt och äkta. Nu efter tre månader ser jag skillnaden och är mycket nöjd.

I Ivica V
Verifierat Köp

För tidigt att säga i detta läge men hoppas på gott resultat

S Stefan B
Verifierat Köp

Jag använder den bara några dagar

N Nina K
Verifierat Köp

Hade lite höga förhoppningar men än inte sätt någon skillnad på mitt gråa hår , men mår inte dåligt. Men som sagt det tar ju väldigt långtid för hår att växa ut, så efter lucia påbörjat av kur och bedömning i början av januari . Risk för lite vilseledande bedömning, men vill förklara , har inte ätit ur första burken och kroppen är väldigt sliten och i hög stress, plus att undertiden har jag även ätit njurstöd och lymförter för att få igång kroppen igen och rensa ur vätska ur kroppen . Så många processer i min kropp. Kroppen prioriterar säkert annat först än håret och ger näring . Men min känsla är att det nog gör skillnad jag mår inte dåligt.

C Christina
Verifierat Köp

Bland de bättre jag testat.

Åke
Verifierat Köp

Det är jobbigt att bli gråhårig redan i 20-årsåldern, så dessa har hjälpt mig att ialf stoppa mina gråa hår. De kan ju inte ändra det som redan blivit grått men jag märker att det inte kommer lika mycket nytt sen jag börjat äta dem.

S Sofie
Verifierat Köp

Har bara ätit i två månader, enkelt och bra, ser resultat med.

M Madeleine
Verifierat Köp

Funkar bra för mig, man kan ta med sig dem överallt. Har köpt nya nu med!

S Sylvester
Verifierat Köp

märkte skillnad efter några månader kommer helt klart fortsätta för att behålla resultatet. Riktigt nöjd

O Ove
Verifierat Köp

Gjorde en skillnad. Kommer att fortsätta att använda den. :)

A Christian
Verifierat Köp

Min hårfärg har börjat kommit tillbaka. DEt ser lite roligt ut, eftersom utväxten är brunt men topparna är grå.. Men det kan jag leva med så länge.

A Robin
Verifierat Köp

Hej Nu ser jag det funkar ..! Jag tänkte inte det ska funka först men nur är det 5 månad blev jag tok 2 tablet per dag utan missa det ser ut dom börjar blir brun och brun tack så muycket ????????

H Hakan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar