• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Dermal Grandeur MSM

1500mg 120 Kapslar | Ansiktsrynkor & kråkfötter

Regime London

279Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Prismatch
Visa oss ett lägre pris på samma produkt så matchar vi det.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Registrerad medicinteknisk produkt
Compliant with European Medical Device Directive 93/42 EEC.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Det kan fungera jättebra att använda makeup, krämer och lotions för att dölja din hud, men om du på riktigt vill främja dess hälsa och motverka ålderstecken så behöver du jobba inifrån och ut. I teamet på Regime är man övertygade om att sann skönhet strålar ut från insidan, och det var därför de skapade Dermal Grandeur MSM. Detta är ett förstklassigt MSM-tillskott som tagits fram för att göra huden fastare och reducera framträdandet av rynkor och kråkfötter.

 • En ren och naturlig form av MSM som kan tas upp av kroppen
 • Framtaget för en fastare hud, mot rynkor och kråkfötter
 • Främjar vacker hud, inifrån
 • Ett optimalt tillskott till alla hudvårdsrutiner
 • Massiva 3000 mg MSM per dagsdos
 • Passar vegetarianer

Usar maquillaje, cremas y lociones puede ser genial para cubrir tu piel, pero si realmente quieres ayudar a reducir los signos del envejecimiento, debes cuidar la piel desde dentro. El equipo de Regime cree que la verdadera belleza se irradia desde adentro y es por eso que crearon Dermal Grandeur MSM, un suplemento de MSM premium diseñado para ayudar a reafirmar la piel y reducir la aparición de arrugas y patas de gallo.

 • Una forma pura, natural y biodisponible de MSM
 • Diseñado para reafirmar la piel, reducir las arrugas y patas de gallo
 • Promueve una hermosa piel desde dentro
 • Además ideal para cualquier rutina de cuidado de la piel
 • 3000 mg por porción diaria de MSM
 • Apto para vegetarianos

Como suplemento de belleza atemporal, Dermal Grandeur MSM marca una nueva línea entre los suplementos y los cosméticos, hecho con OptiMSM® puro que tiene una poderosa fuerza diaria de 3000 mg. En un estudio clínico, se demostró que esta fuerza de MSM reduce la apariencia de las patas de gallo en un 18%, mejora la firmeza de la piel hasta en un 12.5% ​​y mejora la textura de la piel hasta en un 32% *.

Läs mer

Vacker hud inifrån

Sann skönhet är inget som du endast uppnår med hjälp av kosmetika, krämer och makeup som appliceras på huden. Produkter som tillsätts på utsidan kan endast bearbeta vissa områden och verkar endast på ytan. Genom att arbeta från insidan kan vården sättas in djupare, vilket gör att den kan genomlysa hela dig i en högre utsträckning. Detta är anledningen till att skönhet kommer inifrån och det är anledningen till att teamet på Regime, hjärnorna bakom Dermal Grandeur MSM, gjorde det till sitt uppdrag att ta fram en produkt som tog hand om kundernas skönhet, inifrån och ut. Genom att säkerställa att kosttillskottet är av högsta kvalitet och endast använder sig av den renaste formen av MSM, OptiMSM®, så fokuserar Dermal Grandeur MSM på de invärtes byggstenarna som ansvarar för det yttre utseendet hos huden - så att du kan låta din sanna skönhet komma fram.

MSM

Metylsulfonylmetan(MSM), också kallat Dimetylsulfon (DMSO2) och Metylsulfon, är en svavelrik sammansättning som finns naturligt i mat, som äpplen, hallon, alfalfa-groddar, majs fullkorn och komjölk. MSM innehåller omkring 34% svavel. Detta är ett mineral som länge kopplats samman med hudhälsa eftersom det är involverat i kroppens egna tillverkning av kollagen, hyaluronsyra och keratohyalin, några av de viktigaste molekylerna för att bygga upp hudens struktur.

När nivåerna av de här beståndsdelarna börjar att minska, på grund av faktorer som ålder och fysisk stress, så börjar strukturen i huden att bli svagare, vilket resulterar i hängig hud och rynkor. Genom att tillföra naturligt MSM till kroppen så hjälper man till att återskapa de här beståndsdelarna och att bibehålla hudens motståndskraft och styrka, så att huden ser yngre ut. Till följd av detta så har MSM blivit ett populärt kosttillskott för att främja hudens styrka och underhåll, och det finns till och med en klinisk studie som undersöker effekterna av oralt intag av MSM-tillskott, på hudens hälsa och ålderstecken.

Klinisk studie av MSM*

Från en slumpmässig, placebo-kontrollerad och dubbelt blind klinisk studie av OptiMSM®, som utfördes under en period av 16 veckor och med 20 kvinnliga deltagare, så kom det ut ett antal fynd som stödjer dess inverkan på huden. Man kunde se att ett dagligt intag på 3000mg av MSM tycktes motverka framträdandet av ansiktsrynkor och kråkfötter, genom att minska antalet rynkor, deras längd och hur kraftiga de var. Jämfört med placebo-gruppen så gav studien att kvinnorna en förbättring på 7% när det gäller kråkfötter efter 8 veckors användning, och 18% efter 16 veckor. I studien fann man även att kvinnorna rapporterade en 12.5%-ig förbättring av fastheten i huden och en 32%-ig förbättring av hudstrukturen, efter 16 veckor. För att veta mer om studien, så klicka här.

Användning

För användning av kosttillskottet, ta bara 2 kapslar på morgonen, strax efter frukost, och 2 kapslar på kvällen, strax efter middagen, båda gångerna tillsammans med ett fullt glas vatten. Varje flaska Grandeur MSM innehåller 120 kapslar, vilket svarar mot 30 dagars användning. För att du fullt ut ska kunna utvärdera kosttillskottets resultat, på dig och din hud, så rekommenderar vi att du tar kapslarna i minst 8-16 veckor, eftersom detta är den optimala tidsperioden för att få dess fördelar på ditt inre att lysa igenom.

Full innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: metylsulfonylmetan (MSM).

Andra ingredienser: kapselhölje - hydroxypropylmetylcellulosa , titandioxid. Klumpförebyggande medel - magnesiumstearat. Flödesmedel - kiseldioxid.

Förstklassigt MSM-tillskott

Dermal Grandeur MSM är ett förstklassigt MSM-tillskott av hög kvalitet och med naturliga ingredienser, och det är säkert att ta utan kända bieffekter. Som alltid när du tar ett nytt kosttillskott så bör du läsa igenom innehållsförteckningen av allergiskäl. Det här kosttillskottet passar även vegetarianer.