Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Brain Complex

287 mg 180 Kapslar | Tillskott för mental prestanda

Översikt

Det är inte ovanligt att vi börjar dagen med stora planer och mycket att åstadkomma, men i slutändan känner vi oss trötta och förlorar motivation och energi. MaxMedix förstår att lite extra stöd kan hjälpa dig att komma på rätt spår igen. Brain Complex är ett innovativt naturligt tillskott som utarbetats för dem som eftersträvar att bibehålla mental energi och balans.

 • Hjälper till att stötta mental energi, motivation och fokus
 • Med vitamin B för att främja normal psykologisk funktion
 • För att hjälpa till mot trötthet och utmattning
 • Innehåller en unik blandning av vitaminer
 • 180 kapslar - en halvårs förbrukning

Brain Complex lättsvalda kapslar har en naturlig formula med bland annat koffein och vitaminer och har skapats för daglig användning, för att hjälpa dig med att upprätthålla vitalitet, fokus och att behålla din motivation.

 • Glutenfri
 • GMP
 • Vegansk
 • Framtagen av experter

Energi och motivation

Det är inte alltid lätt att behålla fokus, speciellt då vi alla har dagar när vi känner oss trötta eller distraherade av vardagliga aktiviteter. Det kan vara något så enkelt som att gå upp på morgonen, slutföra en arbetsuppgift eller bara leta efter lite inspiration. Vad orsaken än är så kan dessa känslor leda till utmattning och att man skjuter upp saker, vilket kan ha en inverkan på din mentala energi. Vanliga orsaker som kan leda till energiförlust kan inkludera:

 • Sömnbrist
 • Lågt vitaminintag
 • Uttorkning
 • Stress

Energibrist kan vara ett hinder i hur du går tillväga för att uppnå dina personliga mål, vilket kan vara frustrerande och därför är det viktigt att överväga vilka tillvägagångssätt som hjälper till med att bibehålla fokuset, lindra utmattning och boosta din energi. Naturliga kosttillskott med essentiella vitaminer och växtextrakt kan ha en positiv effekt på den mentala energin. Att äta rätt, regelbunden fysisk aktivitet och tillräckligt med sömn är andra metoder som hjälper dig att hålla dig energisk och fokuserad.

Brain Complex

Efter omfattande forskning om vitaminer och mineraler så upptäckte MaxMedix ett tillvägagångssätt som kunde hjälpa till att stötta fokus och boosta energi genom att formge Brain Complex. Detta naturliga kosttillskott är gjort genom användning av ett utbud av noggrant utvalda ingredienser, som är kända för deras fördelaktiga egenskaper och det har tagits fram som stöd åt individer som eftersträvar motivation och energi. Utarbetad med glutenfria kapslar. Brain Complex är ett dagligt komplement som syftar till att bli det optimala tillskottet till din dagliga rutin.

Ingredienser

Brain Complex består av huvudingredienser som valts ut särskilt på grund av deras många fördelar, i synnerhet för att främja mental fokus, energi och motivation. De aktiva ingredienserna i formulan inkluderar:

Vitaminblandning (E, C, B5, B12)

Diverse vitaminer, särskilt C och B, används för att boosta hjärnans vitalitet. Vitaminerna är kända för att medverka till en normal funktion av nervsystemet samt psykologiskt och hjälper även till med reducering av trötthet och utmattning.

Koffein

Detta extrakt är gynnsamt då det hjälper till med uppmärksamheten och koncentrationen. Koffeinrika drycker såsom kaffe och te används ofta för att vakna till på morgonen. Koffein är en av de mest populära naturliga vägarna att gå för att stötta mental energi.

Taurin

Aminosyran Sulfonsyra som finns i kött och mejeriprodukter såväl som i vegansk form. Taurin har under många år använts för att stötta mental och psykisk aktivitet och har studerats i stor utsträckning. För mer information, klicka här.

Ginkgo Biloba

Härstammar från det kinesiska Ginkgo Bilobaträdet och dess extrakt har traditionellt sett använts för att hjälpa till att boosta energi och vitalitet. För närvarande utförs studier om Ginkgo Biloba avseende dess användning för att hjälpa till med kognitiv kontroll och mental energi. För ytterligare information, klicka här.

Användning

För att erhålla fördelarna från Brain Complex så behöver du bara ta 1 kapsel om dagen tillsammans med vatten. Då varje flaska innehåller 180 kapslar bör det räcka i 6 månader Det rekommenderas att du provar detta komplement i 3 månader för att verkligen kunna uppskatta hur det hjälper. * Innehåller 40 mg koffein per dagsdos

Varning: Den här produkten rekommenderas inte för personer som tar antidepressiva mediciner.

Säkert och naturligt komplement

Brain Complex är vegetarian- och veganvänligt och innehåller en glutenfri formula. Komplementet innehåller naturliga ingredienser och har gjorts i Storbritannien i enlighet med hög GMP standard, därav har det inga kända biverkningar.

Fullständig ingredienslista: DHA (docosahexaensyra) [vegetarisk källa], C-vitamin (askorbinsyra), vitamin B1 (som tiamin-HCL), vitamin B2 (som riboflavin), koffeinfritt vatten, panax ginseng med 80% ginsenosider, ginkgo biloba-extrakt, l-teanin, l-tyrosin, niacin (som niacinamid), l-taurin, l-fenylalanin, 5-HTP (griffoniafrö extrakt 8: 1), gurkmeja (curcuma longa) pulver, ashwagandha (withania somnifera), veganskt kapselskal: hypromellos, fyllnadsmedel: dikalciumfosfat

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapslar | Tillskott för mental prestanda

231Kr 289Kr

+
maxmedix HairGenesis Trichoceutical Activating Shampoo
maxmedix HairGenesis Trichoceutical Activating Shampoo

222 ml Schampo | Schampo mot håravfall

69Kr 167Kr

1 Produkt(er)

231Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

76.36% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den ska vara bra för mitt minne. Har inte an vänt den så lång tid ännu. Har hört av andra att den fungerar bra.

E Eleonore R
Verifierat Köp

Bra service!

K Kim O
Verifierat Köp

Har verkligen fått mer energi efter att ha använt dessa i 3 veckor.

M Marcus
Verifierat Köp

Fungerade toppen. Känner mig mer motiverad och klartänkt!

A Alex
Verifierat Köp

Jag använder alltid brain complex innan en viktig tenta. Jag har märkt att det är lättare att fokusera och komma igåh information.

B Blenda
Verifierat Köp

Jag känner mig smartare och får mer gjort på jobbet.

R Regina
Verifierat Köp

Jäkligt bra

N Nicholas
Verifierat Köp

Ja jag känner mig nog mer klartäckt och lite kvickare i huvudet sen jag började anvädna detta

S Sonja
Verifierat Köp

Får väl se om den fungerar.

K Karina
Verifierat Köp

Jag fungerar bättre när jag tar detta. Jag har ADD så det kan bli lite kaosigt i mitt huvud emellanåt.

E Ebba

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar