KÖP 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGGEN OCH FÅ 20% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Mix & Match
Biotin hår kosttillskott för hår, hud och naglar
Biotin hår kosttillskott för hår, hud och naglar
Enkelt att ta 1 kosttillskott för bättre hår, hud och naglar.
Enkelt att ta 1 kosttillskott för bättre hår, hud och naglar.
Biotin hår kosttillskott är perfekt för att få finare, fylligare och friskare hår
Biotin hår kosttillskott är perfekt för att få finare, fylligare och friskare hår
hår kosttillskott med vitaminer för håret, huden och naglar
hår kosttillskott med vitaminer för håret, huden och naglar
Ta bara ett hår kosttillskott om dagen
Ta bara ett hår kosttillskott om dagen
Vitaminer för håret, hud och naglar
Vitaminer för håret, hud och naglar

Biotin Complex 10000

365 tabletter | Kosttillskott för hår, hud & naglar

239Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Naturligt biotin kosttillskott till hår, hud & naglar
  • Med selen för att stödja ämnesomsättning, immunitet och sund cellproduktion
  • Tillsatt kokos, som hjälper till att öka upptaget av biotin
  • 10000 mcg per tablett till en årsförbrukning
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • VEGANSK
  • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
  • HÖG STYRKA
  • GMOFRI

Vad är Biotin Complex?

Biotin är också känt som vitamin B7. Biotin används i din kropp för att bygga upp starka, hälsosamma vävnader och är därför essentiellt för att stärka ditt hår, din hud och dina naglar. Det är också en vattenlöslig vitamin vilket innebär att den behöver intas regelbundet. Vissa livsmedel har ett naturligt högt biotininnehåll men det kan vara svårt att få in tillräckligt av dem i kosten när man har en hektisk livsstil. Komplettera din kost och ge din kropp en boost med Biotin 10000 mcg från maxmedix. Det ger dig inte bara ditt rekommenderade dagliga intag av biotin utan det är också berikat med zink, selen och kokos som bidrar till att stärka din kropps upptagningsförmåga för ett optimalt resultat.

Vilka är de huvudsakliga fördelarna och ingredienserna i Biotin Complex 10000 mcg?

öka Energi

Utöver att vara ett skönhetsvitamin anses också biotin vara en katalysator som hjälper till att omvandla näringsämnen, såsom fett, protein och kolhydrater, till energi. Energi är viktigt för att försäkra sig om att kroppen och sinnet håller sig i toppform.

Hudvård

Biotin är en essentiell komponent för att upprätthålla en god kvalitet på hud, hår och naglar. Det är till och med känt för att kunna hjälpa till att hantera missfärgningar på huden som kan uppstå på grund av externa faktorer, såsom luftföroreningar.

Upprätthålla vävnader

Biotin spelar också roll för tillväxten och underhåller av muskelvävnad. Det ansvarar för att reparera eventuella vävnadsskador och bidrar också till en korrekt funktion i nervsystemets vävnader.

Vikthantering

Biotin bidrar också till att hantera överflödigt fett i kroppen och är känt för att bidra till att bibehålla en hälsosam vikt. Personer som letar efter sätt att hantera sin vikt kan lägga till livsmedel som är rika på biotin till sin kost för att få hjälp med sin vikthantering.

Optimerar kroppen

Biotin anses kunna syntetisera flera vitala komponenter som spelar en viktig roll i att upprätthålla en hälsosam kropp. Till exempel kan detta vitamin hjälpa till i processen att extrahera lämpliga nivåer av energi ur glukos. Det är också känt för att kunna syntetisera fettsyror och aminosyror i kroppen.

Vem är Biotin Complex för?

Lämplig för alla vuxna över 18 år.

Eftersom att biotin vanligtvis kommer från animaliska livsmedel, såsom fisk, mjölk, lever och njurar, är detta ett perfekt tillskott för vegetarianer och veganer som ofta inte får tillräckligt biotin från sin dagliga kost.

Alla över 18 år kan dra fördel från ett regelbundet tillskott av biotin, särskilt män och kvinnor som har förtunnat eller fint hår.

Användning av Biotin Complex

Ta 1 tablett om dagen med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat ska tabletten tas vid ungefär samma tidpunkt varje dag.

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid rådgöra med din läkare innan du tar några kosttillskott. Avbryt användandet och kontakta läkare om några allvarliga reaktioner skulle uppstå. Denna produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll från barn.

Fullständig ingredienslista

Vitamin B7 (som D-Biotin), Zink (som Zinkcitrat), Selen (som L-Selenomentionin), Coconut MCT (Medium Chain Triglycerides), Bulkmedel: Mikrokristallin cellulosa och Dikalciumfosfat, Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat och Kiseldioxid.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(49)
4 Stjärnor
(10)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.31% baserat på 64 Kundomdömen

Verifierat Köp

resultatet har inte försvarats ännu

S Svetlana E
Verifierat Köp

Efter ett tag kan jag noterat att biotin ger fyllighet, glans & ren look både på mitt hår & naglar! Maste ha i min skönhetscare!

M Mika
Verifierat Köp

These have done absolute wonders for me, my hair feels thicker and I am feeling far less tired on a daily basis! Would 100% buy again

G Gary
Verifierat Köp

A friend recommended these to me and wow... my nails are growing faster and stronger, my hair isn't as thin and my skin feels like it has a natural glow! Honestly feel younger and rejuvenated

L Lisa
Verifierat Köp

Honestly made me feel 10 years younger! Feel more energetic and feel like I look it as well!

J Jacky
Verifierat Köp

Does exactly what it says on the tin. Cannot fault it at all. Use them every day and would recommend to a friend for sure.

G George
Verifierat Köp

Use these on a daily basis and I can feel the difference, really great source of biotin!

S Simona
Verifierat Köp

Great product and absolutely works but the main reason I am leaving this review is because the customer service team has been absolutely amazing and I would definitely buy from shytobuy again.

B Brenda
Verifierat Köp

It has been a game changer for me, absolutely brilliant!

H Hilary
Verifierat Köp

Can't believe how well these biotin tablets have worked, my hair is thicker, nails far stronger and also feel like my skin feels younger too! Miracle worker!

M Michelle

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar