Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för hår, hud och naglar

Översikt

Ge din kropp en boost med Biotin Complex från maxmedix. Detta helt naturliga kosttillskott med hög styrka förser dig med 10 000 mcg Biotin av högsta kvalitet. Biotin är känt som ett skönhetsvitamin som bidrar till att främja ett friskt och hälsosamt hår, stärka dina naglar och ge din hud en hälsosam lyster. Formulan har berikats med zink, selen och kokos för att stärka upptaget och ge optimal effekt.

 • Helt naturligt kosttillskott av högsta kvalitet
 • För en naturlig boost till hår, hud & naglar
 • Hjälper till atthantera din metabolism
 • Vegetarian- & veganvänligt
 • 10 000 mcg per tablett
 • 365 tabletter- en årsförbrukning
 • Vegansk
 • GMP
 • Hög dos
 • GMO Free

Vad är Biotin Complex?

Biotin är också känt som vitamin B7. Biotin används i din kropp för att bygga upp starka, hälsosamma vävnader och är därför essentiellt för att stärka ditt hår, din hud och dina naglar. Det är också en vattenlöslig vitamin vilket innebär att den behöver intas regelbundet. Vissa livsmedel har ett naturligt högt biotininnehåll men det kan vara svårt att få in tillräckligt av dem i kosten när man har en hektisk livsstil. Komplettera din kost och ge din kropp en boost med Biotin 10000 från maxmedix. Det ger dig inte bara ditt rekommenderade dagliga intag av biotin utan det är också berikat med zink, selen och kokos som bidrar till att stärka din kropps upptagningsförmåga för ett optimalt resultat.

Vilka är de huvudsakliga fördelarna och ingredienserna i Biotin 10000 Complex?

öka Energi

Utöver att vara ett skönhetsvitamin anses också biotin vara en katalysator som hjälper till att omvandla näringsämnen, såsom fett, protein och kolhydrater, till energi. Energi är viktigt för att försäkra sig om att kroppen och sinnet håller sig i toppform.

Hudvård

Biotin är en essentiell komponent för att upprätthålla en god kvalitet på hud, hår och naglar. Det är till och med känt för att kunna hjälpa till att hantera missfärgningar på huden som kan uppstå på grund av externa faktorer, såsom luftföroreningar.

Upprätthålla vävnader

Biotin spelar också roll för tillväxten och underhåller av muskelvävnad. Det ansvarar för att reparera eventuella vävnadsskador och bidrar också till en korrekt funktion i nervsystemets vävnader.

Vikthantering

Biotin bidrar också till att hantera överflödigt fett i kroppen och är känt för att bidra till att bibehålla en hälsosam vikt. Personer som letar efter sätt att hantera sin vikt kan lägga till livsmedel som är rika på biotin till sin kost för att få hjälp med sin vikthantering.

Optimerar kroppen

Biotin anses kunna syntetisera flera vitala komponenter som spelar en viktig roll i att upprätthålla en hälsosam kropp. Till exempel kan detta vitamin hjälpa till i processen att extrahera lämpliga nivåer av energi ur glukos. Det är också känt för att kunna syntetisera fettsyror och aminosyror i kroppen.

Vem är Biotin Complex för?

Lämplig för alla vuxna över 18 år.

Eftersom att biotin vanligtvis kommer från animaliska livsmedel, såsom fisk, mjölk, lever och njurar, är detta ett perfekt tillskott för vegetarianer och veganer som ofta inte får tillräckligt biotin från sin dagliga kost.

Alla över 18 år kan dra fördel från ett regelbundet tillskott av biotin, särskilt män och kvinnor som har förtunnat eller fint hår.

Användning av Biotin Complex

Ta 1 tablett om dagen med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat ska tabletten tas vid ungefär samma tidpunkt varje dag.

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid rådgöra med din läkare innan du tar några kosttillskott. Avbryt användandet och kontakta läkare om några allvarliga reaktioner skulle uppstå. Denna produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll från barn.

Fullständig ingredienslista

Bulkmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), zinkcitrat, D-biotin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), selenmetionin (bärare: dikalciumfosfat), kokostriglycerider (MCT) pulver (bärare) : Modifierad stärkelse; Antioxidanter: Blandade tokoferoler, askorbylpalmitat)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Biotin Complex
Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för hår, hud och naglar

239Kr

+
Foligain Hair & Scalp Roller
Foligain Hair & Scalp Roller

Enhet | Redskap för att stimulera hårbotten

210Kr

+
maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Activator Serum
maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Activator Serum

50 ml Serum | Serum för tunt hår

167Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar