GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Biotin Complex 10000

365 tabletter | Kosttillskott för hår, hud & naglar

325Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Point Icon Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Naturligt biotin kosttillskott till hår, hud & naglar
  • Tillsatt kokos, som hjälper till att öka upptaget av biotin
  • 10000 mcg per tablett till en årsförbrukning
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • NÖJDHETSGARANTI
  • VEGANSK
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • HÖG STYRKA

Biotin är också känt som vitamin B7. Biotin används i din kropp för att bygga upp starka, hälsosamma vävnader och är därför essentiellt för att stärka ditt hår, din hud och dina naglar. Det är också en vattenlöslig vitamin vilket innebär att den behöver intas regelbundet.

Vilka är fördelarna med Biotin Complex 10000?

Öka Energi

Utöver att vara ett skönhetsvitamin anses också biotin vara en katalysator som hjälper till att omvandla näringsämnen, såsom fett, protein och kolhydrater, till energi. Energi är viktigt för att försäkra sig om att kroppen och sinnet håller sig i toppform.

Hudvård

Biotin är en essentiell komponent för att upprätthålla en god kvalitet på hud, hår och naglar. Det är till och med känt för att kunna hjälpa till att hantera missfärgningar på huden som kan uppstå på grund av externa faktorer, såsom luftföroreningar.

Upprätthålla vävnader

Biotin spelar också roll för tillväxten och underhåller av muskelvävnad. Det ansvarar för att reparera eventuella vävnadsskador och bidrar också till en korrekt funktion i nervsystemets vävnader.

Vikthantering

Biotin bidrar också till att hantera överflödigt fett i kroppen och är känt för att bidra till att bibehålla en hälsosam vikt. Personer som letar efter sätt att hantera sin vikt kan lägga till livsmedel som är rika på biotin till sin kost för att få hjälp med sin vikthantering.

Optimerar kroppen

Biotin anses kunna syntetisera flera vitala komponenter som spelar en viktig roll i att upprätthålla en hälsosam kropp. Till exempel kan detta vitamin hjälpa till i processen att extrahera lämpliga nivåer av energi ur glukos. Det är också känt för att kunna syntetisera fettsyror och aminosyror i kroppen.

Ta 1 tablett om dagen med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat ska tabletten tas vid ungefär samma tidpunkt varje dag.

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid rådgöra med din läkare innan du tar några kosttillskott. Avbryt användandet och kontakta läkare om några allvarliga reaktioner skulle uppstå. Denna produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll från barn.

Vad är biotin 10000 bra för?

Biotin 10000 är en hög dos av vitaminet Biotin, även känt som vitamin B7 eller vitamin H. Biotin är ett viktigt vitamin för kroppens ämnesomsättning och är särskilt viktigt för hår, hud och naglar. Biotin är också viktigt för att hjälpa kroppen att omvandla mat till energi och kan ha positiva effekter på kolesterolnivåerna.

Hur länge ska man äta biotin?

Det finns ingen fastställd tidsperiod för hur länge man bör äta biotin eftersom det är en essentiell vitamin som kroppen behöver regelbundet för att fungera ordentligt. Biotin hjälper kroppen att bryta ner och använda näringsämnen som protein, kolhydrater och fetter. Brist på biotin kan leda till hudproblem, håravfall och trötthet.

Är det farligt att få i sig för mycket biotin?

Det kan vara problematiskt att få i sig för höga mängder av biotin. Biotin är en B-vitamin som är viktigt för kroppen, men höga doser kan orsaka biverkningar som akne, allergiska reaktioner och problem med blodsockernivåer.

Vem är Biotin Complex för?

Lämplig för alla vuxna över 18 år.

Eftersom att biotin vanligtvis kommer från animaliska livsmedel, såsom fisk, mjölk, lever och njurar, är detta ett perfekt tillskott för vegetarianer och veganer som ofta inte får tillräckligt biotin från sin dagliga kost.

Alla över 18 år kan dra fördel från ett regelbundet tillskott av biotin, särskilt män och kvinnor som har förtunnat eller fint hår.

Oftast köpt tillsammans

Biotin Complex
Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för hår, hud och naglar

325Kr

+
Biotin Kapslar med B7-vitamin
Biotin Kapslar med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Vitaminer för håret

250Kr

1 Produkt(er)

325Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(49)
4 Stjärnor
(10)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

92.31% baserat på 64 Kundomdömen

Verifierat Köp

resultatet har inte försvarats ännu

S Svetlana E
Verifierat Köp

Efter ett tag kan jag noterat att biotin ger fyllighet, glans & ren look både på mitt hår & naglar! Maste ha i min skönhetscare!

M Mika
Verifierat Köp

Grand besoin d'avoir un apport en vitamine B de qualité en cette période de pandémie assez inquiétante.

A Anaïs
Verifierat Köp

Je trouve que proposer toutes les vitamines B dans un seul complément est une bonne idée. Ça nous évite d'avoir 7 ou 8 flacons dans sa boite à pharmacie.

N Noémie
Verifierat Köp

Tout le monde dans la famille en prend, surtout cet hiver et avec le coronavirus qui circule partout…

B Bernadette
Verifierat Köp

Produit de qualité. Consommé depuis de nombreuses années. Je ne peux en dire que du bien.

N Nina
Verifierat Köp

Pour moi, ce complément ressemble aux autres. Je n'y trouve rien d'exceptionnel.

G Gisèle
Verifierat Köp

Après quelques semaines, je constate une réelle amélioration, surtout au niveau de la concentration. De bon augure à l'approche des examens de mi-session.

A Abdel-Jalil
Verifierat Köp

Pas évident de trouver un complément de cette qualité. Je suis un fidèle de la marque et je ne suis jamais déçu.

S Sébastien
Verifierat Köp

Très bon complément alimentaire.

C Clarence

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar