GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Aloe Vera med Kalcium

För huden

Vad är Aloe Vera med Kalcium?

Aloe Vera är en planta som i årtusende har varit kända för sin helt otroliga många läkande egenskaper och växer på många ställen men främst i Västindien, Mexiko och södra Nordamerika. Växten är känd att ge en vitaminboost och kan hjälpa till mot stress, matsmältningsproblem och mycket mer. Den kan även hjälpa till att göra huden lite mjukare och lugnande, klådstillande och är därför bra i många former av hudvård.

Kalcium är en viktig enzym i kroppen då detta hjälpa till att bibehålla normalt skelett och bidrar till normal muskelfunktion. Men det kan även hjälpa till att bidra till normal blodlevring och till normal energiomsättning.

Därför är tillskottet Aloe Vera med Kalcium är en kombination som kan hjälpa en mot ålderstecken då den innehåller 20000 mg Aloe Vera och 150 mg Kalcium.

Vad är fördelen med Aloe Vera med Kalcium?

Detta kosttillskott är ett naturligt tillverkat kosttillskott som innehåller en hög daglig dos av 20000 mg Aloe Vera och 150 mg Kalcium, vilket kan hjälpa till att mjukgöra din hud, minska ärr, rynkor, gaser samt hjälpa till med energiomsättningen, matsmältningen, bibehålla skelett och bidra till normal muskelfunktion.

Innehållsförteckning

Aloe Vera (Aloe Barbadensis) blad extrakt, Kalcium (som kalciumkarbonat), Fyllnadsmedel: Mikrokristallin Cellulosa, Klumförebyggande medel: Magnesiumstearat, Vegetarisk kapselskal: Hypromellos

Hur fungerar Aloe Vera med Kalcium?

Aloe Vera med Kalcium är ett kosttillskott som är tillverkat med naturliga ingredienser som kan hjälpa till med matsmältningen, förbättra din hud, bibehålla ditt skelett och bibehålla normal muskelfunktion.

Vem ska ta Aloe Vera med Kalcium tillskott?

Önskar du att förbättra din matsmältning? Vill du ha lite bättre skelett eller hud? Då är kosttillskottet Aloe Vera med Kalcium ett underbart alternativ för dig som kan hjälpa till att ge dig det resultat som du önskar.

Hur hög dos är det i Aloe Vera med Kalcium?

Kosttillskottet innehåller 20000 mg Aloe Vera och 150 mg Kalcium.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Ta bara 2 kapslar dagligen med ett stort glas vatten, helst i samband med en huvudmåltid.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti så rekommenderar vi att du använder produkten regelbundet i 3 månader.

Finns det biverkningar med tillskottet?

Produkten är skapad med endast naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. VI rekommenderar däremot att du läser innehållsförteckningen för eventuella personliga allergier.

Kan alla ta Aloe Vera med Klacium?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar