Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Active Manuka honey Cream
Active Manuka honey Cream

Manuka Natural Active honey

Effektiv och naturlig hudkräm för mildare hudproblem

Översikt

Manuka honung anses ha många fördelar för huden. Eftersom den är väldigt klibbig att appliceras på huden i sin råa form har den blivit en populär ingrediens i hudvårdsprodukter. Manuka Naturals har utvecklat Active Manuka Honey Cream, som är en unik kombination av ren manukahonung med essentiella oljor och andra naturliga ingredienser för att skapa en mild och lugnande hudkräm.

  • Gjord med förstklassig ren Manuka Honung (UMF 15+)
  • Berikad med vitamin E för att stödja huden
  • Kan lugna klåda och irritation
  • Hjälper till att förse huden med fukt och näring
  • Med essentiella oljor, som jojoba-, macadamia- och kamomillolja
  • Parabenfri, doftfri och fri från konserveringsmedel

Vad är manukahonung?

Manukahonung kommer från den nektar som bin samlar från manukaväxten. Honung är en välkänd råvara i många kök och har även traditionellt använts till huden som en enkel form av hudvård och som skydd mot bakterier. Trots att detta är fallet för många former av honung kan den antibakteriella förmågan variera med varje enskild växt som nektarn kommer från. Det är därför manukahonungen ofta anses vara en av de mest unika och fördelaktiga former av honung i världen.

Den stora efterfrågan på förstklassig manukahonung har dessvärre även medfört en ökning av antalet förfalskade produkter på marknaden, som påstår sig innehålla äkta manukahonung. Enligt forskning utförd av UMFHA, den huvudsakliga handelsunionen för tillverkare av manukahonung på Nya Zeeland, framställs 1,700 ton av manukahonung årligen, dock säljs omkring 10,000 ton av produktionen internationellt, inkluderat 1,800 ton i Storbritannien. För att bekämpa detta har Active Manuka Honey Association skapat ett kvalitetsmärke och rankningsystem för att kunna identifiera oförfalskad manukahonung. Detta resulterade i Unique Manuka Factor, eller UMF, vilket är märket som fastslår kvaliteten och honungens renhet.

Manukahonung fördelar

Eftersom manukahonung kan vara väldigt klibbig och svår att applicera direkt på huden i dess råa form har Manuka Naturals skapat en lättanvänd kräm. Active Manuka Honey Cream kombinerar ren manukahonung (med ett UMF på 15+) med en rad hudvänliga ingredienser för i en högkvalitativ kräm som kan användas på hela kroppen. Denna naturliga formula använder en unik blandning av essentiella oljor i kombination med honungen för att reducera klibbigheten samt göra den lättabsorberad för huden. I blandningen ingår även essentiella oljor som är kända för att lugna och återfukta huden.

Active Manuka Honey Cream kan ha ett antal fantastiska fördelar för huden. Med hjälp av de essentiella oljorna och ingredienser såsom sheasmör, kan den hjälpa till med att förse huden med näring och fukt, som ett hjälpmedel mot torr och irriterad hud. Som helhet kan denna unika formula även hjälpa till att stötta hudens immunförsvar mot en rad olika vanliga hudåkommor såsom eksem, seborroisk dermatit, finnar, rivmärken och insektsbett.

För mer information om de vetenskapliga studierna, vänligen klicka här.

Ingredienser

Utöver huvudingrediensen i Active manuka honey innehåller denna naturliga kräm en rad olika fantastiska ingredienser, inklusive:

Jojoba nuts
Jojobaolja

Jojobaolja är en populär essentiell olja som är gjord från frön från växten Simmondsia chinensis (Jojoba), som växer i Arizona, Kalifornien och Mexiko. Jojobaolja är en vanlig ingrediens i naturlig hudvård då den sägs hjälpa mot torr, irriterad och narig hud.

Macadamia nuts
Macadamianötolja

Macadamiaoljan härleds från nöten från Macadamia Integrifolikaträdet som är hemmahörande i Australien och sägs innehålla höga nivåer av enkelomättade fettsyror. Detta inkluderar oljesyra (Omega 9) vilket sägs verka mjukgörande på huden, såväl som Linolsyra (Omega 6) som kan hjälpa till att bevara hudens fuktbarriär.

Shea nuts
Sheasmör

Sheasmör görs från nöten från det afrikanska sheaträdet och är en välkänd produkt inom hudvård. Oftast tillsätts den för att ge en len textur och behaglig doft ,men sheasmör kan även hjälpa till att förse huden med fukt och hjälpa mot ett antal hudbekymmer såsom torrhet, blemmor, brännskador och bett.

Evening Primrose flower
Nattljusolja

Nattljusoljan härstammar från områden i norra och östra Amerika och utvinns ur fröna från växten Nattljus. Traditionellt sett har denna växt använts som hjälpmedel mot symtom på hudåkommor, såsom eksem och akne. Detta då den innehåller bra fettsyror som sägs ha en lindrande effekt på olika typer av inflammationer.

Fullständig lista över ingredienser: Active UMF® Manuka Honey 15+, Manukaolja, destillerat vatten, Cetylalkohol, stearinsyra, sötmandelolja, lecitin, stearylalkohol, Jojoba, Macadamianötolja, sheasmör, calendulaolja, Nattljusolja, nyponolja, TE, tysk kamomillolja, d-alfa-tokoferol (Vitamin E), Vetegroddsolja, konserveringsmedel.

Användning

Active Manuka Honey Cream är enkel att använda; applicera krämen på önskade hudområden vid behov. Vi föreslår att du gör ett lapptest på ett litet område innan användning.

Säker och äkta

Då denna produkt är gjord av naturliga ingredienser bör den inte ha några kända biverkningar om den används på korrekt vis. Det rekommenderas alltid att först läsa den fullständiga ingredienslistan då man provar en ny produkt för att kolla efter eventuella personliga allergier. Active Manuka Honey Cream har gjorts enligt högsta standard och innehåller inga steroider, färgämnen, syntetiska dofter eller paraben och har inte heller testats på djur. Då vi enbart tror på att tillhandahålla våra kunder med äkta produkter av högsta kvalitet, är Active Manuka Honey Cream gjord med Manuka Honey som har en UMF på 15+ som visar att den är 100% äkta och når upp till en hög standard.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(61)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.70% baserat på 93 Kundomdömen

Verifierat Köp

Luktar inte särskilt gott. Men annars är den kanon. Använt honungen naturell innan så skönt slippa en massa kladd överallt som vanliga honungen ger.

E Eva W
Verifierat Köp

Doftar sjukt gott!

U Ulrika
Verifierat Köp

Det här är min andra beställning för jag vill inte vara utan den.

L Lara
Verifierat Köp

Förvånansvärt snabb frakt och väldigt kraftfull så jag använder den bara en gång om dagen innan jag sover.

P Pär
Verifierat Köp

Jag är nöjd med krämen. Jag såg resultat på en gång. Min hy ser i överlag bättre ut och verkar mer balanserad nu.

J Jessie
Verifierat Köp

En fantastisk kräm- Naturlig och skonsam.

F Fatima
Verifierat Köp

Funkar jättebra på kliande utslag.

J Julia
Verifierat Köp

Den funkar på lättare utslag. Jag har psoriasis och på små utslag lindrar den jättebra men när jag går i skov behöver jag starkare, medicinska krämer fortfarande.

S Stina
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen att anvnda naturliga produkter på olika problem så jag hoppas att denna ska funka så att jag slipper hydrokortison.

N Nina
Verifierat Köp

Jag har inte hunnit prova den på något riktigt utslag än men den har funkat fint på insektsbett, solbränna och brännässlor i sommar i alla fall så jag hoppas att den ska fungera på mina atopiska exem som jag får varje vinter.

S Sanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar