• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Acnegen serum mot akne

Få kontroll över din akne
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Acne Management System som kombinerar Bensoylperoxid, Glykolsyra och en rad olika växter, är utformad för att hjälpa dig att återfå kontrollen över din aknedrabbade hud. Detta gör den genom att hjälpa till att rengöra och exfoliera igentäppta porer, lindra irritation och balansera fuktnivåerna för att sedan efterlämna huden med en renare och hälsosammare känsla samt utseende.

 • Hjälper till att hantera nuvarande finnar
 • Skyddar mot potentiella utbrott
 • Rengör varsamt igentäppta porer
 • Med Bensoylperoxid & Glykolsyra
 • Innehåller slåttergubbe, lavendel & blodstilla
 • Hygienisk pumpapplikator

Acnegen serum mot akne är snabb och enkel att använda på grund av dess lättabsorberade formula. Tack vare dess hygieniska pumpapplikator är den även kladdfri och stoppar oönskade bakterier. Dessutom är varje flaska i ett händigt format på 30 ml, vilket gör den perfekt för användning såväl hemma som när man är ute och reser eller vill ta den med sig i väskan eller fickan för användning när man är på språng.

Hantering av aknedrabbad hud

Ibland kan det vara en riktig mardröm att hantera hudtyper som är benägna att drabbas av blemmor. Inte nog med att man ska hålla den fri från portilltäppande sebum, man behöver även skydda den från skadliga bakterier och se till att den konstant är fri från smink, smuts och föroreningar. När man tacklar dessa besvär torkas huden ofta ut, vilket resulterar i en obalanserad hud som både ser och känns ohälsosam. Av denna anledning är det viktigt att använda specifika hudvårdsprodukter avsedda för aknedrabbad hud, som inte enbart hjälper till att exfoliera och rengöra huden från orenheter, smuts och olja utan även upprätthåller hudens naturliga balans.

Acnegen serum mot akne formula

Cleanse

Rengörande
När man tar itu med aknedrabbad hud, är det viktigt att hålla den rengjord och klar. Det är därför formulan innehåller Bensoylperoxid och Glykolsyra, som hjälper till att exfoliera och skydda från mot bakterier som orsakar finnar.

Calm

Lugnande
När huden lider av fläckar och rodnader, kan det vara fördelaktigt att använda lindrande ingredienser. Formulan innehåller slåttergubbe, lavendel och ringblomma för att hjälpa till att lugna huden.

Nourish

Näringsgivande
Precis som för alla hudtyper, behöver även aknedrabbad hud hållas hydratiserad. Problemet är att hålla fuktnivåerna balanserade, vilket är anledningen till att serumet använder sig av extrakt från Echinacea och Blodstilla.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser: Benzoyl Peroxide.

Andra ingredienser: Deinized water, Glycolic Acid, Scletorium Gum, Arnica Montana Flower Extract, Allantoin, Echinacea Purpurea Extract, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycerin Gluconolactone, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Användning

Acnegen serum mot akne är omsorgsfullt utarbetat och utformat för att vara enkelt och snabbt att använda. Applicera enkelt över ansikte och hals, se till att undvika det finkänsliga området runt ögonen. Tillåt serumet att absorberas innan applicering av andra hudvårdsprodukter. Använd två gånger dagligen eller enligt anvisning av din läkare. För att få ut det bästa av denna produkt, rekommenderar vi användning tillsammans med Acne Solar Protection SPF 30.

Råd

Då detta förstklassiga serum tagits fram enligt hög standard, är det säkert att använda utan några kända biverkningar. Om det är första gången du använder produkten, rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan för potentiella allergener. Om du använder medicin för din hud, konsultera en läkare innan användning. Denna produkt är ej avsedd för personer under 18 år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 7 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Såg skillnad redan dagen efter jag använt den första gången. Beställt en ny för ha när denna tar slut redan.

  EW Eva W trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • jag är mycket glad att jag har hittat serumet. mitt ansikte mår bättre än någonsin.

  U Ulrika small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Finnarna var mindre nästa dag. Jag har bara fått två nya finnar sen jag började med serumet, vilket är ett mirakel. Innan fick jag nya finnar varje dag. Så fort en försvann, så fick jag fem nya..

  H Hampus small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag älskar hur mycket renare huden känns nu.

  J Julius small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den torkare inte ut huden som proactive brukar göra.

  Z Zoe small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hela den här serien av produkter är fantastiskt! Fem plus!

  M Moa small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den här och solskyddet har räddat min hy.

  M Matteo small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.