Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters 3-i-1 Derma Roller

Enhet | 0.5 mm Mikronålar till ansikte och kropp

Översikt

Eco Masters 3-i-1 Derma Roller är en förstklassig skinroller som använder totalt 1980 mikronålar i 0,5 mm titan för att hjälpa till att stimulera, aktivera och förnya huden. Detta gör att den passar utmärkt för dig som behöver hjälp att handskas med trött hud, eller att minska utseende av rynkor eller ärr. Den kan även hjälpa till med absorptionen av hudvårdsprodukter. Detta gör att den passar utmärkt att använda tillsammans med fuktgivande produkter och serum.

 • Optimal för akne, rynkor, ärr, bristningar och trött hud
 • Kommer med ett smidigt och hygieniskt förvaringsfodral
 • Kan användas på både ansikte och kropp
 • 3 avtagbara huvuden med totalt 1980 mikronålar i 0,5 mm titan
 • CE certifierad med 2 års garanti
 • CE-Märkt
 • ISO
 • Vegansk
 • Glutenfri

Vad är en dermaroller?

En dermaroller är ett redskap som låter dig utföra mikronålning i komforten av ditt eget hem. Mikronålning är även känt som Kollagen Induktionsterapi, och är en populär teknik inom naturlig hudvård där man använder tunna nålar för att skapa mikrokanaler i det översta hudlagret. Detta utlöser ett naturligt regenererings-svar som stimulerar produktionen av nya och hälsosamma celler, såväl som kollagen och elastin. Skinroller användning har blivit väldigt populärt då de används diskret och enkelt direkt i hemmet. Den kräver inte heller några kemikalier eller medicinska procedurer, tacksamt så fungerar skinroller istället genom att nyttja kroppens naturliga processer.

3-i-1 Dermaroller

Detta trendiga redskap är ett 3-i-1 avtagbart Dermaroller Kit som är designat till att hjälpa till med utseende av akne, ärr, ålderstecken, bristningar och tråkig hud på både kropp och i ansikte.

Dermaroller är ett snäpp över traditionella hudvårdskrämer och exfoliering. Den använder den populära mikronålningstekniken för att hjälpa till att aktivera huden, för att efterlämna den med ett uppfräschat och förnyat utseende. Detta unika redskap är designat för användning av både män och kvinnor, oavsett hudtyp, och den kan enkelt användas i hemmet eller tas med. Då den inte behöver kemikalier eller andra tillbehör, så är det en engångskostnad vilket föredras framför vanliga behandlingar och dyra lotioner.

Eco Master handlar uteslutande om högkvalitativ hudvård och detta märks tydligt i den unika 3-i-1 Dermarollern. Som utöver att erbjuda högkvalitativ hudvård. även har en stilren design i guld. Dermarollern kommer även med 3 huvuden som alla använder 0,5 mm mikronålar i titan, detta säkerställer att du får ett förstklassigt redskap som varar länge.

Tack vare de avtagbara huvudena är den inte enbart optimal till ansiktet, utan även för kroppen. Detta gör att det bokstavligt talar är ett allt-i-ett verktyg för huden över hela kroppen. Den inkluderar även ett smidigt och hygieniskt förvaringsfodral, vilket gör den perfekt till resor och bevarar hygienen på ett enkelt sätt. Allt detta gör Eco Masters 3-i-1 Dermaroller till en riktig hudvårdsfavorit och till det optimala tillskottet till samtliga hudvårdsrutiner.

Anvisningar

Dermaroller användning är enkel på både kropp och ansikte. Huvudena är enkla att byta ut och har designats speciellt med en noggrant genomtänkt storlek och antal nålar för att ge flexibilitet avseende var redskapet kan användas.

1. 1200 Nålar

Enbart lämplig till kroppsanvändning

2. 600 Nålar

Lämplig till kropp och ansikte

3. 180 Nålar

Lämplig till ansiktets känsliga områden

Anvisningar:

 1. Rengör hudområdet som du vill använda Dermaroller på
 2. Sätt fast det huvud du önskar använda till Dermaroller
 3. Rulla Dermaroller fram och tillbaka över huden i olika riktningar (vertikalt, horisontellt och diagonalt) i 2–3 minuter
 4. Applicera serum för att låta de aktiva ingredienserna penetrera huden djupgående
 5. Rengör Dermaroller (optimalt med en saniteringsspray) innan du lägger tillbaka den i fodralet
 6. Upprepa dagligen i 5–7 dagar. Låt huden vila under lika lång tid innan du börjar igen.

Hjälpfulla tips

3-i-1 Dermaroller är designad för att ta mikronålningstekniken hem till bekvämligheten, så att du kan ta kontroll och inte behöver stressa. Vi föreslår att du använder raka och fasta drag under några minuter för bästa resultat. Om du känner att din hud börjar bli öm eller irriterad så kan det vara att du haft för mycket tryck, så ta då och använd lättare drag eller avsluta och vänta tills huden återhämtat sig helt innan du försöker igen. Då Dermarollern använder 0,5 mm mikronålar så är den säker att använda på huden och den påverkar inte de djupare lagren. Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du alltid förvarar din Dermaroller ren och att du inte delar den med andra.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Eco Masters 3-i-1 Derma Roller
Eco Masters 3-i-1 Derma Roller

Enhet | 0.5 mm Mikronålar till ansikte och kropp

207Kr 259Kr

+
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum

Kit för ansiktsvård & massage

329Kr

1 Produkt(er)

207Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fantastiskt! Jag använder produkten ganska ofta och jag är super nöjd!

S Sonja J
Verifierat Köp

Har inte använt den mer än en gång än. Tror nog att det blir jättebra

F Fredrik M
Verifierat Köp

Nöjd hittills! har bara använt rollen 3 gånger men det ser ut som man redan ser resultat. Man får väl avvakta lite till :)...

m mushimu74
Verifierat Köp

I bought this about two weeks ago, I haven’t seen big differences yet, but it might be a long term process to get rid of the acne scars. I don’t like the plastic handle at all, it looks extremely cheap, but I hope the tool itself will work. I would have paid a bit more for a better quality handle though..

A Adriana B
Verifierat Köp

Aaa men det är vad det är

M Maximillian B
Verifierat Köp

Ruskigt imponerad. Jag tvar övertygad om att det vara var en gimmick. Tjii fick jag.

K Kristin
Verifierat Köp

Jag använder min dermaroller med ett vitamin c serum och mina fina linjer syns knappt alls. Vissa klagar att det gör ont att använda, men då tar man i för hårt. Det räcker att rulla den på huden väldigt lätt i nån min!

S Solveig
Verifierat Köp

Jag har inga rynkor. Hjälper i alla fall mot celluliter.

F Filippa
Verifierat Köp

Prisvärt att få med 3 storlekar. Ser lyxig ut.

P Paulina
Verifierat Köp

Schysst!

R Rasmus

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar