• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

South Beach Wrinkle & Dark Spot Eraser

Blekande kräm för hyperpigmenteringar & mörka fläckar
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bekymrad över uppkomsten av rynkor och mörka fläckar? Var inte det, South Beach har äntligen presenterat en intelligent lösning. The South Beach Wrinkle and Dark Spots arbetar på flera smarta sätt för att hjälpa dig att lätta dina hudbekymmer. Den är fullproppad med ingredienser som är inriktade på att förse huden med näring, fukt samt att hydratisera den för att hjälpa till att bekämpa uppkomsten av rynkor och mörka fläckar. Den är även ett värdigt verktyg för att hjälpa dig med bekämpning av tecken på missfärgning eller hyperpigmentering. Den använder ett antal ingredienser som är kända för deras uppljusande egenskaper, vilket ger en lättnad gällande dina känsliga missfärgningsbekymmer.

 • Dermatologiskt testad
 • Kan hjälpa till att reducera uppkomsten av ärr, rynkor och mörka fläckar
 • Lämplig för känslig hud
 • Innehåller Insta-Brite™ avancerad teknologi
 • Med naturliga extrakt från lakrits, nypon och Aloe Vera
 • Smart och hygienisk luftfri pump
 • Innehåller inte kojicsyra, hydrokinon eller kvicksilver

Är du en av de tiotals miljoner som känner dig generad över ärr, rynkor och mörka fläckar? I så fall kan denna produkt ge dig lite lättnad samt återställa ditt förtroende. Denna formula är värd för en rad olika ingredienser som är välkända för deras uppljusande egenskaper, inklusive lakritsextrakt som kan medverka till att återställa din strålande lyster.

Vad är South Beach Wrinkle and Dark Spots?

Den är ett kreativt och intelligent gensvar på ålderstecken och missfärgning. Ärr och åldersmärken kan ta bort den lyster och glöd som du hade när du var ung. Dock siktar denna kräm på att hjälpa dig med att återställa ditt försvunna förtroende. Den arbetar för att främja hälsosam hud genom att hjälpa dig att stänga in fukt och verka som ett hjälpmedel i näringsprocessen. Så investera i denna smarta nya produkt idag och stå i centrum för dina vänners och kollegors avund. Som en extra bonus kan du även se en glimt av ditt eget leende i spegeln!

Hur fungerar den?

För att hjälpa till att bekämpa uppkomsten av ärr, mörka fläckar och andra ålderstecken, använder den lakritsextrakt och Insta-Brite ™ avancerad teknologi. Båda är internationellt erkända och välkända för deras naturligt blekande och uppljusande effekt på huden. Men denna kräm känner även till vikten av en livfull och ungdomlig hud som helhet. Så den uppmanar Aloe Vera och extrakt från rödalger, vilket bortsett från deras rikliga vitamininnehåll, kan hjälpa till att hydratisera och förse det yttersta hudlagret med näring. De aktiva ingredienserna arbetar i samspel med varandra för att hjälpa till att uppmuntra hudelasticitet, med det övergripande syftet att bevara hudens ungdomliga utseende längre!

Hur använder jag den?

Följ dessa enkla instruktioner för bästa resultat från din South Beach Wrinkle and Dark Spots:

 • Applicera direkt på problemområdet.
 • Vänta tills området är helt torrt innan du applicerar några andra produkter.
 • Använd 2–3 gånger om dagen.
 • Använd konsekvent för bästa resultat.
 • Begränsa exponering av sol.

Huvudingredienser

South Beach lägger stor vikt på ingredienserna. Så de testade och valde enbart ut ett fåtal elitingredienser till deras ansiktskräm. De viktigaste ingredienserna är:

Lakritsextrakt Allmänt känd för dess naturligt blekande egenskaper och även känd för att hjälpa till att försöka hämma melaninproduktion och söka upp fria radikaler.
Insta-Brite™ uppljusning En potent blandning av vetenskaplig utveckling och modern teknologi har skapat denna ingrediens som ökat i popularitet och är väletablerad för dess uppljusande egenskaper.
Nyponextrakt Denna ingrediens är känd för dess rikliga innehåll av Vitamin E och antioxiderande egenskaper och kan hjälpa din hud med att se slät och återfuktad ut.
Aloe Vera Hjälper inte enbart till med att främja hudens elasticitet utan arbetar hårt för att hjälpa till att hydratisera huden. Dessutom är den väl ansedd för att hjälpa till med att skydda huden från skadliga UV-strålar.

Nedan är den fullständiga ingredienslistan som South Beach Wrinkle and Dark Spots innehåller:

Vatten/Agua/Eau, Butylenglykol, Cetearylalkohol, Skvalen, Oktyldodecylmyristat, Stearinsyra, Glycerylstearat, hydroxypropylmetylcellulosa, Pullulan, PEG-10 dimetikon, Polysorbat 20, Polysorbat 80, Polysorbat 60, extrakt från porphyridium Cruentum, Rosa Canina blomsterextrakt, Lecitin, Glycyrrhiza Glabra Rotextrakt, fenoxietanol, adenosin, Ethylhexylglycerin, Allantoin, tokoferol, Chitosan PCA, Glykolsyra, Aloe Barbadensis bladextrakt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Gillar den mycket.

  I Isra small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Krämig och sjunker in huden väldigt snabbt.

  S Sofie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kråksparkarna blev mindre

  L Lena small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag köpte den för mina mörka prickar under ögonen som försvann nästan helt.

  E Elly small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag har fått massor av komplimanger. Jag ser visst piggare ut nu! haha.

  A Antonia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.