• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Skin Doctors Vein Away Plus

100ml Kräm | För det Oönskade Framträdandet av Ådror

Skin Doctors

369Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Vein Away Plus mot ytliga blodkärl minskar synliga spindelkärl, brustna blodkärl och kapillärer och ger en frisk, mjuk hud på bara några veckor full av lyster och med en jämn hudton.

Vein Away Plus gör följande:

 • Minskar märkbart förekomsten av spindelkärl, brustna och ytliga blodkärl
 • Förbättrar utseendet i hyn
 • Binder fukt till ytan av huden
 • Bibehåller elasticiteten och hälsan i ansiktets venstruktur

Vein Away Plus som tillverkas av kosmetikajätten Skin Doctors vårdar huden genom att penetrera det översta hudlagret, epidermis. Efter en tids använding kommer synliga, brustna vener och ytliga blodkärl att blekna och hudfärgen kommer att förbättras

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 100 ml

Hur verkar Skin Doctors Vein Away Plus mot ytliga blodkärl?

Hudvårdskrämen verkar I två omgångar :

Till att börja med penetrerar aktiva, naturliga ingedienser genom epidermis för att nå den brustna kapillärväggen, kapillärväggen koagulerar och läks.

Därefter verkar naturliga oljor för att bibehålla elasticiteten och hälsan hos de skadade kärlen samt löser upp det blod som torkat runt kapillärerna.

Redan efter några dagar kan man notera en skillnad I huden. När väl spindekärlen har försvunnit ska man fortsätta behandlingen då den förebygger nya uppkomster av brustna och ytliga blodkärl.

Hur ofta ska man använda Skin Doctors Vein Away Plus?

Applicera på fuktad hud, gärna efter dusch eller bad, det gör att porerna öppnats för maximal absorbering av krämen. Massera in Skin Doctors Vein Away Plus i huden, använd generöst med kräm för bästa resultat. Krämen är fuktgivande och kommer att absorberas av huden. Krämen är avsedd för ansiktet men kan användas över hela kroppen, inklusive armar och ben där brustna eller ytliga blodkärl kan ha uppkommit.

När kan jag förvänta mig resultat av Skin Doctors Vein Away Plus?

Om krämen används två gånger per dag ser man resultat inom 6 – 8 veckor. Alla reagerar inte lika på behandlingen och beroende på spindelkärlens utseende, hudens tjocklek, hudens pH-värde och hudtyp kan det ta olika lång tid innan man ser resultat.

Finns det några biverkningar?

Tester har gjorts för att säkerställa att formulan inte ger några skadliga biverkningar. Produkten ska inte användas om man tar blodförtunnande preparat som innehåller varfarin eller aspirin, man ska heller inte använda krämen på hud som är skadad. Undvik att få krämen i ögonen eller i munnen.

Vad innehåller Skin Doctors Vein Away Plus mot ytliga blodkräl ?
 • Phytotonine - innehåller extrakt av arnica, cypress och amerikansk jätterams. Den är rik på flavonider, saponosider coh procyanidols, som stärker kapillärväggarna. Studier visar att efter tre veckors daglig applicering av phytotonin minskar rodnader med 24% och blodflödet utanför venerna med 25%, detta minskar förekomsten av rodnad och brustna kapillärer.
 • Aloe vera gel – utvinns ur aloe verans blad, aloe vera kan tränga djupt ned i hudlagren med näring och fukt till nybildade hudceller, det förebygger förluster av kollagen och elastin i huden.
 • Vitamin C – när den används på huden så abosrberas den snabbt och ökar effekten av bioflavonoider som i sin tur ökar produktionen av kollagen. Dessutom ger C-vitamin, med sin höga koncentration av antioxidanter, ett kraftfullt skydd mot fria radikaler.