måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Glide Xpress 300,000 Apparat Apparat | Hårborttagning med laser

Av: Silkn

1,979Kr
2,489Kr
Du sparar:  510Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Nya Silk'n Glide Xpress 300.000 är den snabbaste permanenta hårborttagning du kan hitta på marknaden idag. Den är idealiskt för dig som tycker att hårborttagning tråkigt och vill få det överstökat snabbt. Denna nya Silk'n enhet är utrustad med de senaste funktionerna som gör frustration med oönskad hårväxt till ett minne blott. Silk'n Glide Xpress epilator tar bort håret smärtfritt, permanent och enkelt från hela kroppen på mindre än 20 minuter: nästan dubbelt så snabbt som alla andra Glide enheter.

 • Patenterad och kliniskt bevisad HPL ™ teknik som möjliggör permanent hårborttagning
 • Snabbaste HPL ™ hårborttagning på marknaden: Full-kroppsbehandling på mindre än 20 minuter!
 • Justerbar hastighet
 • Upp till 92% minskning av hårväxt efter avslutad sessionerna enligt instruktionerna
 • 300.000 ljuspulser
 • Lämplig för behandling på hela kroppen och ansiktet
 • Till skillnad från andra HPL enheter är denna även lämplig för mörkare hy
 • Kan användas efter solning
 • Inga refill patroner behövs här
 • 2 års garanti

Resultatet från Nya Silk'n Glide Xpress 300.000 är en minskning av oönskad hårväxt på 92% efter en avslutad behandling enligt anvisningarna. Denna exklusiva epilator gör att du kan blir av med oönskad hårväxt supersnabbt, smärtfritt och permanent – kan det bli enklare?

Läs mer

Vad är Silk'n Glide Xpress 300.000?

Silk'n Glide Xpress 300.000 är en ny revolutionerande hårlaser som genom den bästa HPL tekniken arbetar för att ta bort hår med laser. Den har totalt fem energinivåer som bestämmer hastigheten. Den högsta nivån avger en ljuspuls per sekund, vilket gör att den snabbt och effektivt kan behandla oönskad hårväxt. Den lägre nivån behandlar vid varje puls endast enstaka hårstrån, så du kan välja själv i vilket tempo du vill behandla dig.

Var på kroppen kan jag använda Silk'n Glide Xpress 300.000?

Denna hårlaser är lämplig för ansikts- och kroppsbehandlingar. Du kan enkelt ta bort hår med laser på ben, armar, underarmar, bikinilinjen eller i ansiktet. Behandlingsområdet är 3 cm. Glidmetoden som används gör att stora områden så som ben och rygg enkelt och snabbt kan behandlas. Den pulserande metoden gör det även enkelt att ta bort hår på mindre områden som överläppen permanent.

Naturligtvis kan Silk'n Glide Xpress 300.000 användas av både män och kvinnor.

Funkar även på mörkare hudtyper

Många laser-hårborttagningsenheter är inte lämpliga för mörkare hudtoner. Detta är inte fallet med nya Silk'n Glide Xpress 300.000 laser hårborttagning - tack vare produktens hudfärgssensorn och möjligheten att välja en lägre energinivå.

Se i tabellen här nedan vilken nivå som är bäst lämpad för dig:

Fantastiska Silk'n Glide Xpress 300.000 är även lämplig för behandling av solbränd hud. Den lägsta effektnivån (1) är speciellt utformad för säker användning efter solning.

Hur använder jag Silk'n Glide Xpress 300.000?

Föredrar du att ta bort hår med laser snabbt eller hög precision av pulsmetoden för mindre områden? - Valet är ditt, detta är en epilator som ger dig flera olika möjligheter. När en ljuspuls per sekund avges så att du kan glida över huden med din epilator i ett högt tempo. Energinivån 1 är idealisk för stora områden såsom benen.

Puls metoden är långsammare och särskilt lämplig för mindre områden som överläppen och bikinilinjen. Bestäm rytm och ljuspulserna själv. Med Silk'n Glide Xpress 300.000 kan du välja mellan fem olika energinivåer.

Lär dig använda Silk'n Glide Xpress 300.000

Vilka är fördelarna med Silk'n Glide Xpress 300.000?

Med din nya epilator Silk'n Glide Xpress 300.000 kan du ta bort hår med laser enkelt, bekvämt och diskret i ditt eget hem. Enheten är så effektiv att du på mindre än 20 minuter kan behandla hela kroppen.

En annan fördel med Silk'n Glide Xpress 300.000 är att 300.000 ljuspulser avges, här behöver du inte någon ersättningsbelysning till skillnad från andra enheter.

Du sparar även avsevärda kostnader på en hållbar HPL hårborttagning som denna, för att inte tala om tiden: Du slipper nu krångel med tidsbokning på salong – du kan själv bestämma när du vill ha din 20 minuters session!

*Vi är alla olika så därför varierar resultaten

Är det säkert att använda Silk'n Glide Xpress 300.000?

Silk'n Glide Xpress 300.000 Epilator är inte skadlig för din hud på något sätt. Den integrerade hud-färgsensorn samt säkerhetsmekanismer för ögonen gör det möjligt för dig att slappna av och känna dig säker när du använder produkten. Denna HPL hårborttagningsmetod är även kliniskt testad och godkänd av FDA (Food and Drug Administration) i USA.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92.5% baserat på 8 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Mycket bra jobb hittills
 • * På recensionerna här verkar det mest va kvinnor som har skrivit, ville bara flika in att den funkar väldigt bra att använda för män också. Så slipper man gå och vaxa ryggen på salong, för jävla dyrt och smärtsamt. Det här är den bästa lösningen. Snabb och enkel, tvärtom från vaxningen.
 • * Köpte en till slut! Har inte ångrat mig, den är väldigt bra.
 • * Har en själv, nu ska jag köpa en till syrran i julklapp!! Så bra är den :) Värd pengarna.
 • * Hittills har den funkat väldigt bra. Den är snabb, precis som den utlovar.
 • * Helt fantastisk!!!!
 • * Plus för att den kan ta bort hår i ansiktet, på överläppen är skönt att kunna fixa det hemma. Enkelt och bra.
 • * Bra och prisvärd produkt. Har funkat bra att använda, inte svårt alls.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden