• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Silk’n Glide Xpress

Hårborttagningsapparat för hemmabruk
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Silk’n Glide Xpress är en av de snabbaste hårborttagningsapparaterna på marknaden och är ett toppalternativ för dem som vill ha både effektivitet och snabbhet. Denna otroliga apparat är en innovation inom hårborttagningsteknologi, och den har utrustats med kliniskt bevisad HPL™ teknologi, som unik för Silk’n, och är en av de snabbaste på marknaden att använda – en genomsnittlig helkroppssession på bara 20 minuter!

 • Patenterad HPL™ teknologi
 • Hela kroppen tar normalt sett 20 minuter
 • Med 300,000 ljuspulseringar
 • Justerbara energi- och hastighetsinställningar
 • För ansiktet och kroppen
 • Inkluderar 2 års garanti

Silk’n Glide har även flera egenskaper som gör den till nummer ett för hårborttagning i hemmet. Den inkluderar puls- och glidteknologi för lätt och smidig användning, såväl som en inbyggd hudtonssensor för att försäkra sig om säkerheten, även på mörkare hudtyper. Dessutom har den hela 300,000 ljuspulseringar, tillräckligt många för användning över hela kroppen och ansiktet, oavsett hur mycket hår du vill bli av med!

Silk’n Glide Xpress egenskaper

 • Patenterad & kliniskt bevisad HPL™ teknologi
 • En av de snabbaste HPL™ hårborttagningsapparaterna
 • Helkroppssession på 20 minuter i genomsnitt
 • Justerbara hastigheter
 • 300,000 ljuspulseringar – inga refillpatroner behövs
 • Lämplig för ansikte och kropp
 • Pulserings- & glidningsmetod
 • Med fem energiinställningar
 • Lämplig för mörkare hudtyper
 • Kan användas efter solning (på energinivå 1)
 • 3 cm² behandlingsområde
 • Inkluderar ett lyxigt resefodral
 • 2 års garanti

Patenterad HPL™ teknologi

Exklusivt för Silk’n, HPL™ (Home Pulsed Light™) är hemmaversionen av IPL (Intense Pulsed Light), en teknologi som används på salonger för permanent hårborttagning med ljuspulseringar. Den avancerade teknologin har utvecklats med över 15 års användning av IPL, och grundar sig på teorin om selektiv fototermolys. Det fungerar genom att leverera ett brett spektrum av optisk energi från apparaten, som sedan absorberas av de mörka melaninpigmenten i håret, och inte de ljusare pigmenten i huden. Inom hårstrået omvandlas sedan energin till värme som inaktiverar follikeln så att håret inte växer ut på nytt.

Det som är så speciellt med silk’n HPL™ teknologi är hur den har optimerats för att den ska vara så säker och optimal som möjligt att använda där hemma. Silk’n Glide Xpress apparaten använder en lägre energinivå än IPL men med en hög effekt. Denna snabba pulseringsvaraktighet innebär att den kan vara effektiv när det gäller att inaktivera hår, samtidigt som det är mindre risk för den omkringliggande huden jämfört med andra tekniker. Det innebär även mindre irritation för huden efteråt, så man behöver ingen kylande gel. Som ett resultat tillhör HPL™ teknologi de säkraste och mest avancerade hemma-hårborttagningsmetoderna som finns.

Justerbara energinivåer

Silk’n Glide Xpress har 5 olika energiinställningar så du kan kontrollera frekvensen på HPL™ strålarna bara genom att trycka på en knapp. Varje inställning har en annorlunda hastighet, vilket innebär att du kan personifiera din apparat för att passa dina behov såväl som hudtyp och hårfärg. Det betyder att valet är helt upp till dig; välj inställning nummer 1 för glidning över hela kroppen, om du är nybörjare eller har en mörkare hudton eller välj inställning nummer 5 för målriktad pulsering på specifika områden.

Hudtonssensor

När det kommer till hårborttagningsapparater av denna typ, så oroar många sig för att använda dem på mörkare och förändrade hudtoner. Silk´n förstår detta och därför har Silk´n Glide Xpress en inbyggd hudtonssensor. Den upptäcker automatiskt hudton, så om området är för mörkt för den valda inställningen, kommer enheten inte att stråla ut några ljuspulseringar, vilket gör den säker att använda. Den inkluderar även en liknande funktion för ögonen så att apparaten endast skickar ut strålar när den är i direkt kontakt med huden och på så sätt är du skyddad om du råkar rikta apparaten någon annanstans.

300,000 ljuspulseringar

Silk`n Glide Xpress är utformad för att vara långtidshållbar då den innehåller exakt 300 000 ljuspulseringar. Det innebär att du aldrig behöver bekymra dig för att behöva köpa refillpatroner eller över lömska extrakostnader med tiden. Detta gör produkten till en långtidsinvestering, särskilt om man jämför med IPL på salong eller andra hårborttagningstekniker som kräver en livslång process. Så oavsett om du har tunt eller tjockt hår eller särskilt håriga områden på kroppen – så är du täckt!

Vanliga kostnader för vanliga hårborttagningsmetoder

Moisture-Lock

IPL (Salong)
För 6 sessioner för alla kroppsdelar

Moisture-Lock

Vaxning
Under en genomsnittlig kvinnas livstid

Matrix Vitality

Rakning
Under en genomsnittlig kvinnas livstid

Follicle Strength

Silk’n Glide Xpress
Engångsinvestering för hela kroppen

Användning

Innan första användning, behöver du välja vilken energinivå som är rätt för dig och din hud genom att konsultera hudtonstabellen ovan, i manualen eller på boxen.

 1. Koppla in adapterkabeln i apparaten och sedan den andra änden i ett eluttag.
 2. Förbered huden genom att se till att området är rakat (inte vaxat eller plockat), rent, torrt och fritt från alla typer av produkter.
 3. Tryck på kontrollknappen. Apparaten kommer att startas (standardinställning på energinivå 1) och ett fläktliknande ljud kommer börja. När ”ready” lampan lyser (ungefär 1 sekund efter att du tryckt på knappen) är apparaten redo att användas.
 4. Ställ in energinivån genom att upprepade gånger trycka på kontrollknappen tills du uppnår din önskade nivå.
 5. Placera behandlingsytan på huden. När den är i full kontakt kommer ”ready” lampan långsamt att börja blinka. Apparaten kommer därefter automatiskt att identifiera din hudton och om den är inställd på rätt nivå så kommer den stråla ut en ljuspuls och du kan då komma att känna en mild känsla av värme och stickningar.
 6. Fortsätt att pulsera eller glida tills du har täckt hela området. När du använder en hög energinivå, då ljusstrålarna är långsammare, så föreslår vi att du använder pulseringstekniken där du arbetar i rader, fullföljer en pulsering och sedan rör dig i sektioner. För lägre energinivåer, då strålarna är mer frekventa, föreslår vi att du använder glidtekniken där du långsamt glider över huden och utför en rörelse där apparaten alltid är i kontakt med huden.
 7. När du är klar stänger du av apparaten genom att göra ett längre tryck på kontrollknappen och drar därefter ut sladden ur eluttaget.

För mer information om det förväntade antalet sessioner som behövs för olika hårfärger och hudtyper, såväl som mer detaljerad information om hur du använder din apparat, konsultera användarmanualen.

Det här ingår

 • Silk’n Glide Xpress apparat
 • Adapter
 • Användarmanual
 • Garantibevis

Varför köpa från oss?

När det nuförtiden finns så många olika produkter på marknaden, kan det vara svårt att veta vilka som är äkta. För att göra det lättare för dig, är vi en officiell Silk`n Premium-partner, vilket innebär att vi endast säljer äkta apparater. Det innebär att du kan känna dig lugn när du handlar av oss. Du kan även vara trygg med att om det mot förmodan skulle uppstå några problem, så kan vi arbeta direkt mot tillverkaren för att lösa dem så snabbt som möjligt.

Råd

Den här apparaten är inte lämplig för användning av gravida eller ammande kvinnor, barn eller personer med begränsad fysisk, sensorisk eller psykologisk förmåga samt för personer med bristande kunskap om hur man använder apparaten. Använd inte på permanent makeup, tatueringar eller områden med aktivt eksem eller andra hudåkommor. Om du har en mörkare hudton, väldigt ljust hår eller nyligen varit ute i solen, använd endast den lägsta inställningen. För mer information om hur man använder apparaten, rekommenderar vi att du läser den fullständiga användarmanualen som tillhandahålls.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews4.5

90% baserat på 10 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Än ände än så länge bara 2 ggr men redan ser att håret inte växer på vissa mindre område. Hoppas på att det bara fortsätter tills att håret försvinner helt.

  AC Agnieszka C trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har använt en gång bara är osäker på om den har effekt

  J John trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Mycket bra jobb hittills

  LB Laura B small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • På recensionerna här verkar det mest va kvinnor som har skrivit, ville bara flika in att den funkar väldigt bra att använda för män också. Så slipper man gå och vaxa ryggen på salong, för jävla dyrt och smärtsamt. Det här är den bästa lösningen. Snabb och enkel, tvärtom från vaxningen.

  V Viktor small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Köpte en till slut! Har inte ångrat mig, den är väldigt bra.

  H Hanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har en själv, nu ska jag köpa en till syrran i julklapp!! Så bra är den :) Värd pengarna.

  S Simone small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hittills har den funkat väldigt bra. Den är snabb, precis som den utlovar.

  L Linnea small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Plus för att den kan ta bort hår i ansiktet, på överläppen är skönt att kunna fixa det hemma. Enkelt och bra.

  HK Hedvig K small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra och prisvärd produkt. Har funkat bra att använda, inte svårt alls.

  E Erica small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.