måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Rush Herbal Popper

15 ml Spray | För ökad sexuell njutning

Lust och en känsla av upphetsning är en viktig del av samlivet, både för den manliga självkänslan och för vår partner. Idag finns det många naturliga metoder för förstärkning, som kan hjälpa oss när vi behöver det som mest. Rush Herbal Popper spray erbjuder en uppväckande boost med hjälp av naturligt uppfriskande ingredienser i en ny appliceringsmetod, som enkelt sprayas under tungan före intima stunder.

  • Strävar efter att väcka kropp & sinne
  • Unik blandning av aminosyror & vitaminer
  • Med energigivande Ginkgo Biloba
  • Vitamin B3 mot trötthet och utmattning
  • Behaglig stimulerande smak
  • Tungspray för snabb fysisk absorption
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Kan man öka sexlusten naturligt?

Alla vill vi ha möjlighet att kasta oss in i älskande stunder med en gång – och även njuta av dem så länge som möjligt. Män i alla åldrar kan drabbas av tillfälliga besvär med att komma igång - och hålla igång så länge som man önskar. Det finns många olika typer av medel och kosttillskott för ökad sexlust på marknaden, som även kan stödja prestationen. För dem som inte gillar att svälja tabletter, eller helt enkelt vill prova ett tryggt, naturligt och snabbverkande alternativ för en extra boost skapades en enkel spray som appliceras under tungan.

Rush Herbal Popper

Vem vill inte prova ett nytt och innovativt sätt att inta naturliga ämnen och föreningar som kan ge vår kropp en boost? Cobeco Pharma har tagit fram en sublingual spray, som snabbt och diskret kan sprayas på de tunna hudlagren under tungan, så att de aktiva ingredienserna snabbt kan absorberas och gå ut i blodflödet. Rush Herbal Popper nyttjar detta revolutionära tillvägagångssätt för att förvalta en optimal kombination av örtextrakt, aminosyror och vitaminer, uppmätta med precision.

Ginkgo Biloba

Extraktet från det kända långlivade trädet, har använts i kosttillskott under århundraden, och har länge associerats med förmågan att väcka kroppen. Det har inte enbart kopplats till att ha en boostande verkan i mental och kognitiv prestanda, utan även för att främja kväveoxid, som är känd för att ha en viktig roll i cirkulationen.

L-arginin

L-Arginin har blivit en populär ingrediens i naturprodukter för manlig prestanda. L-Arginin omvandlas till kväveoxid (NO) inuti våra kroppar, vilket anses vara ytterst viktigt för cirkulationen. Kväveoxid är känt för att hjälpa dess 50 biljoner celler att kommunicera med varandra och det har även blivit allmänt studerat avseende dess förmåga att stötta fysiska aktiviteter inom ett brett område.

Sibirisk Ginseng

Denna lilla, buske, som faktiskt inte är besläktad med äkta ginseng, har många enastående egenskaper. Den har använts i mer än 2000 år som ett naturligt stimulerande medel samt för att förstärka fysisk anpassningsförmåga. Forskning har utförts angående dess interaktion med fysisk motståndskraft och uthållighetsförmåga.

Sågpalmetto

Denna fläktpalm är hemmahörande i Nordamerika och går även vid sitt latinska namn Serenoa Repens. Dess extrakt anses vara en viktig ingrediens för den maskulina kroppen, på grund av dess fördelar associerade med mäns intima regioner. Flera studier har utförts och undersökt förhållandet mellan sågpalmetto och manlig virilitet. Läs mer här.

Niacin

Kallas även för niacinsyra eller nikotinamid, och är en form av vitamin B3, som anses vara ytterst viktig för våra kroppars inre funktion. Det anses vara väldigt hjälpsamt på grund av dess kända medverkan till normal psykologisk funktion i tillägg till normalt energigivande metabolism samt reduceringen av trötthet och utmattning.

Ingredienser per 3 ml: water, 39 mg L-arginine, 39 mg Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus), 39 mg saw palmetto (Serenoa repens), 39 mg cranberry (Vaccinium macrocarpon), 15 mg Ginkgo biloba, 15 mg L-glutamic acid, 15 mg L-alanine, 15 mg L-lysine, 15 mg NE* niacin (as nicotinamide) (=83% RDA**), sodium chloride, preservatives: E211, E202.

Användning av sprayen

Rush Herbal Popper är ett smidigt, lätt och diskret tillskott som kan användas inför intima stunder i sovrummet. Skaka flaskan väl innan användning. Spraya 3 ml (2 till 5 sprayningar) under din tunga, ungefär 15 minuter innan du inleder en intim stund. För att nyttja produkten till fullo, rekommenderas det att du använder den som ett regelbundet förspel innan intimitet samt att du investerar i en långsiktig användning.

Vägledning

Denna produkt använder sig av ett urval av naturliga men kraftfulla ingredienser som kan ge dig ett stöd när du behöver det som mest. Kontrollera hela ingredienslistan på alla kosttillskott innan användning, för att kontrollera om de innehåller något du personligen är allergisk mot. Om du är under pågående medicinering, vänligen konsultera läkare innan användning.

Läs mer
Rush Herbal Popper 15 ml Spray | För ökad sexuell njutning

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Smidig och bra!

E Emilia
Verifierat Köp

Lättanvänd. Den funkar bra och är stimulerande.

H Hannah
Verifierat Köp

Snabb hjälp till att krydda sexlivet

L Lana
Verifierat Köp

Totalt amazing Produkt !!!,,

T Tapani
Verifierat Köp

Allt blev lite roligare med sprayen. Vi kommer att köpa den om och om igen.

B Bertil
Verifierat Köp

Jag och tjejen är nästan helt beroende av den. Den gör så att vi får den där lilla extra kryddan som behövs efter 14 år tillsammans.

T Torgny
Verifierat Köp

Leveransen var lite långsammare än jag trodde, men köp i förväg så slipper du bli besviken.

A Andreas
Verifierat Köp

Jag överraskade tjejen med den i jul och vi har båda fått upplevt mycket roligt sedan jag köpte den.

A Alexander
Verifierat Köp

Rush poppers är kul att använda. Känns skönt och lite extra pirrigt.

R Rasmus
Verifierat Köp

Helt klart roligt att prova.

P Patrik
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter