måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Proto-col Green Magic Powder

200 g Pulver | Kosttillskott med 16 Superlivsmedel

Green Magic är ett högkvalitativt kosttillskott med 16 av världens mest näringsrika naturliga råvaror. Detta pulvertillskott innehåller Spirulina och Chlorella samt en extremt hög koncentration av näringsämnen såsom antioxidanter, mineraler, vitaminer och enzymer som stödjer din hälsa genom att bidra till att upprätthålla ett starkt immunförsvar och ge dig mer energi.

  • Innehåller naturliga råvaror med hög koncentration av näringsämnen såsom Spirulina, Chlorella och Lecitin
  • Pulver som kan blandas i fil, smoothies eller juice
  • Kan bidra till att stärka ditt immunförsvar
  • Ger dig energi
  • Kan sänka din biologiska ålder
  • Lämplig för både vegetarianer och veganer
  • Gjord av 100 % naturliga ingredienser

Proto - col Green Magic erbjuder alla de näringsämnen och mineraler du behöver för att må bra, i ett enda tillskott.

  • Mjölkfri
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
499
I lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vad är Proto - col Green Magic?

Det är ett kosttillskott i pulverform som består av 16 av världens mest näringsrika råvaror bland annat spirulina och chlorella. Proto - col Green Magic innehåller en hög koncentration av mineraler, vitaminer, antioxidanter och enzymer som kan hjälpa dig att upprätthålla din hälsa. Kosttillskottet kan bidra till att minska din biologiska ålder, sänka dina kolesterolvärden, minska trötthet, stärka ditt immunförsvar och ge dig mer energi. Det praktiska pulvret kan enkelt blandas ner i mat, strö lite på din yoghurt, i din smoothie eller i juice. Pulvret är rikt på järn vilket främjar syretransporten i blodet och protein, musklernas byggsten, vilket gör det till ett idealiskt komplement för personer som tränar mycket eller lider av järnbrist och kronisk trötthet.

Varför ska jag ta Proto-col Green Magic?

Tränar du mycket, lever ett stressigt liv med många bollar i luften, är du vegetarian eller vegan, har du högt kolesterol eller är du en av de 20 % av Sveriges kvinnor som lider av järnbrist? Green Magic kan lindra och eliminera flera åkommor genom att tillföra högkvalitativa näringsämnen i din dagliga kost i form av Spirulina, chlorella och lecitin som kan ge dig extra energi, motverka trötthet och stärka ditt immunförsvar.

Idag innehåller stora delar av den mat vi äter tillsatser av olika slag, vi besprutar frukt och grönsaker och förädlar råvarorna, vilket leder till att råvarorna förlorar stora delar av det naturliga näringsinnehållet. Många av oss lever till större delen på halvfabrikat eller snabbmat vilket gör det svårt att få i sig alla det näringsämnen vi behöver för att må psykiskt och fysiskt bra. Med Proto - col Green Magic kan du enkelt tillföra högkvalitativ näring i din dagliga kost.

Proto - col Green Magic innehåller endast 5 % fett och kommer från Hawaii, där solen skiner året runt. Detta innebär att det är rikt på järn och har en hög koncentration av näringsämnen såsom Spirulina, lecitin och chlorella.

Vad kan kosttillskottet göra för mig?

Green Magic ger dig högkvalitativa näringsämnen som syftar till att ge energi, motverka trötthet, upprätthålla hälsosamma kolesterolnivåer och ha en uppfriskande effekt.

De tre grundläggande ingredienserna i Proto - col Green Magic är:

Spirulina: Är känt som "världens rikaste källa till protein". Den odlas på Hawaii och innehåller 60-65 % protein, varav 85-95 % är lättsmält. Det innehåller höga halter av betakaroten och innehåller mer än tio gånger så mycket vitamin A som morötter. Det är också en snabb energikälla som inte skadar bukspottkörteln, stabiliserar blodsockret vilket är bra för diabetiker. Det är en rik källa av enzymer, antioxidanter och förser kroppen med stora mängder nyttiga näringsämnen.

Lecitin: Lecitin är rikt på fosfatidylkolin och är djupt involverad i de biologiska processerna i kroppen. Lecitin är ett viktigt näringsämne som hjälper de vitaminer som arbetar för att lösa upp fett, inklusive vitamin A, E, D & K. Det är rikt på vitaminer, mineraler, proteiner, enzymer och klorofyll, som hjälper kroppen återuppbygga vävnader och minska din biologiska ålder.

Chlorella: Detta är en mörkgrön alg, som har liknande kvalitéer som Spirulina. Chlorella kallas ofta "Emerald Food" och är känd för sin koncentration av klorofyll och en hög koncentration av vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och antioxidanter.

Hur ska jag ta Green Magic?

Du kan blanda pulvret i din fil, yoghurt, juice eller smoothie. Vi rekommenderar att du minst tar en portion om dagen men för optimala resultat bör du ta tre portioner om dagen. Pulvret är smaklöst.

Varför ska jag köpa proto - col Green Magic?

Green Magic innehåller 16 av världens mest kraftfulla och näringsrika råvaror och levereras i praktisk pulverform. Med en hög koncentration av mineraler och proteiner som beskrivs Green Magic ofta som naturens rikaste källa av järn. 20 % av kvinnorna lider av järnbrist och tyvärr ett stort antal järntillskott som innehåller artificiella källor har förknippats med hjärtsjukdom. Proto - col Green Magic är ett säkert och effektivt alternativ.

Finns det några biverkningar?

Vi rekommenderar att du läser igenom innehållslistan innan användning för att reservera dig för allergier. Produkten består av 100 % naturliga ingredienser och är fria från allvarliga biverkningar.

Vilka är ingredienserna i Proto - col Green Magic?

Hawaiian Spirulina, Chlorella, letichin, sojalecitin, korngräs juice, vete gräs, kammat, ris kärna, hög Pektin Apple Fibrer, tänger och Nova Scotia Dulce, Co enzym Q10, katalas, Royal Jelly, kronärtskocka Pulver, Lactobacillus acidophilus och bifidobakterier.

Läs mer
Proto-col Green Magic Powder 200 g Pulver | Kosttillskott med 16 Superlivsmedel

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har prövat många sådana kosttillskot men jag måste säga att denna har fungerat förvånansvärt bra hittils :) jätte kul!

J Juuta
Verifierat Köp

Jag är den enda på kontoret som inte har blivit sjuk, så jag kommer fortsätta använda den nu under vintern.

K Klas
Verifierat Köp

Bra produkt och snabb leverans!

K Karolin
Verifierat Köp

Funkar

O Omar
Verifierat Köp

Ett plus är att det är i pulverform, för det gör det lätt att blanda in i min dagliga smoothie.

N Natali
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter