Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Pheromen

15 ml Spray | För att förstärka den manliga dragningskraften

Översikt

Att hitta en partner kan vara en förbryllande och komplicerad process för människor, även det verkar så enkelt i djurriket. Teorin om att feromoner, individens luktfria kemikalier, har något att göra med saken har länge undersökts. På grund av detta har användningen av feromoner för att öka sin attraktionsförmåga blir allt populärare. Pheromen är en feromonspray för män, som erbjuder en fantastisk ny metod för att attrahera en kvinna.

  • Parfymerad feromonspray
  • För boostad manlig attraktionskraft
  • Förstärker manlig självsäkerhet
  • Sensuellt varm doft
  • Attraktiv, liten & smakfull flaska
  • För att sprayas när du har lust

Har du någon gång lagt märke till en persons doft och fångats av den? Pheromen består av en sammansättning av ingredienser, som valts ut för att stärka din karisma med några snabba puffar.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
189Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Feromoner - de är fantastiska!

Nyckeln till attraktion svår att förstå – men i djurriket verkar det så enkelt! Även om de inte kan tala så verkar de förstå varandras fysiska behov. Detta anses bero på feromoner, doftlösa föreningar som utsöndras från en kropp, och väcker intresse hos en potentiell partner. Det görs ständigt studier om dessa naturligt förekommande kemikalier och hur de kan påverka dragningskraften även mellan människor. Hur häftigt vore det inte att låta de här naturliga ämnen bli en del av vår egna jakt på en partner?

Doftens förföriska effekter

Vi har alla någon gång reagerat på en annan persons kroppsdoft eller parfym - oavsett om den varit trevlig eller ej! Det går inte att förneka att en persons doftpalett är av stor betydelse för oss, därav den blomstrande parfymindustrin. En väldoftande spray kan hjälpa män att förstärka sin attraktionskraft hos kvinnor eller hjälpa till att uttrycka sig med en signaturdoft.

Pheromen

Med vikten av doft och feromoner i åtanke, för män och deras partners runt om i världen, togs Pherofem-sprayen fram. Varenda en av faktorerna valdes ut utifrån önskan om att boosta din känsla av självsäkerhet och din sensuella, karismatiska aura. Med sin urbana och sensuella doft kommer Pheromen-sprayen i en snygg och diskret flaska, som säkerligen kan ta plats i ditt bad- eller sovrum med stolthet.

Komplett innehållsförteckning

Denaturerad alkohol, aqua, parfym, hydroxisisohexyl 3-cyklohexenkarboxaldehyd, butylfenylmetylpropional, kumarin, linalool, alfa-isometyljonon, bensylbensoat, limonen, cinnamal, geraniol, eugenol, citral, citronellol, CI42090.

Användning av Pherofem

Denna spray som inte lämnar någon oberörd, har utformats för att bli nästa fantastiska tillskott till din vårdande rutin, oavsett om du använder den dagligen eller vid de där speciella tillfällena. Pheromen är en spray som designat för att användas precis som en parfym, aftershave eller kroppsspray. Spraya bara på pulsställena, som handlederna och nacken. Om du vill kan du också kombinera den med en annan favoritdoft. För att inte stå utan sprayen i ett kritisk ögonblick föreslår vi att du investerar i en långsiktig användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.50% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

Väldigt nöjd

J Jörgen A
Verifierat Köp

Verkar inte fungera. Har inte märkt något nämnvärt. Luktar dock ganska gott.

R Robert
Verifierat Köp

Luktar gott och ger faktiskt viss effekt. Kunde möjligen varit lite större men den lilla storleken gör å andra sidan att man ständigt kan gå med en i fickan för plötsligt uppkomna situationer.

A Anton B
Verifierat Köp

Jag har alltid trott att sånt här är lögner, men lade ändå till en för att prova och för att få gratis frakt. Det hjälper faktiskt! Jag har aldrig fått ett sådant bra respons från tjejer som när jag använder sprayen.

P Pontus
Verifierat Köp

Det har bara gått en vecka, men än så länge, så verkar min flickvän kåtare och mer sugen än vanligt. Helt klart pengarna.

E Emir
Verifierat Köp

Trodde att sånna här parfymer var skitsnack, men jag sprayade lite i nacken för att prova. Det slutade med att jag blev mer eller mindre attackerad av kvinnor i baren.

S Sam
Verifierat Köp

Använde den så fort paketet kom utan att berätta för min fru att jag hade köpt den. Hon blev galen och vi hade det bästa sexet på länge när hon kom hem.

G Georg
Verifierat Köp

Var försiktig med när du använder sprayen, för jäklar vilken uppmärksamhet man får av kvinnor. Jag råkade använda den innan ett jobbevent en gång vilket faktsikt var ganska jobbigt.

J Jonatan
Verifierat Köp

Gör det lättare att prata med tjejer när jag är ute. Kompisarna har börjat fråga efter tips på hur jag gör för att få så mycket uppmärksamhet. Jag skakar bara på axlarna och säger att jag inte gör något speciellt. Tjejerna verkar bara gilla mig helt enkelt. Haha.

E Edvard
Verifierat Köp

Gillar den

A Antonio
Verifierat Köp

Det är inte så att de kastar sig över mig, men jag har märkt att tjejer drar sig närmare mig och verkar mer lättflörtade.

W William
Verifierat Köp

En feromonspray är ett måste för alla män som är singlar.

C Claes
Verifierat Köp

Super!

J Jörgen
Verifierat Köp

Bra

A Ali
Verifierat Köp

Häftig doft! Min fru ville ligga samma natt jag använde den. Applicerade innan jag skulle sova. Vi hade då inte haft sex på några veckor.

F Filip

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar