• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Pheromen Feromoner för Män till Kvinnor

15ml Spray | Feromonparfym för män som vill öka attraktionen hos kvinnor

Cobeco Cosmetics

189Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Ta kontrollen över ditt dejtande redan idag med hjälp av Pheromen Man-2-Woman. Feromonspray är utformat för att hjälpa till att förbättra din sexuella attraktivitet. Denna produkt gör det möjligt att njuta av en större framgång med kvinnor och öka intimitet med din partner tack vare sitt doftfria erotiska innehåll. Flaskan har en perfekt storlek, så du kan ta med den överallt.

 • Sprayen ökar din sexuella attraktivitet direkt
 • Förbättrar din naturliga doft
 • Ökar ditt självförtroende
 • Doftfri och bekväm storlek
 • Lämplig för alla män oavsett om du är i ett förhållande eller inte

Pheromen innehåller naturliga feromoner som bidrar till att ge män ökad sexuell attraktivitet. Feromonparfymen gör att du kan njuta av mer intensivt sex och öka ditt självförtroende när du träffar kvinnor.

Läs mer

VAD ÄR PHEROMEN Man-2-Kvinna?

Pheromen Man-2-Woman är en helt naturlig blandning av ingredienser som arbetar tillsammans för att förbättra din sexuella attraktivitet och öka ditt självförtroende. Pheromen är bekväm och lätt att använda samt förpackad i en snygg och diskret flaska.

HUR FUNGERAR DET?

Forskare har i årtionden studerat feromoner och det har visats sig att feromoner spelar en viktig roll i sexuell attraktion.

Pheromen innehåller helt naturliga ingredienser som ökar din sexuella attraktivitet genom att öka din naturliga doft med feromoner.

Dessa osynliga kemikalier ökar din sexuella attraktivitet utan några krångel. Sexuell attraktivitet är inte bara baserat på utseende utan är även baserat på feromoner.

Pheromen hjälper dig genom att öka dina feromonnivåer vilket får mer tjejer att dras till dig.

Hur använder jag PHEROMEN MAN-2-WOMAN?

Spruta ett par gånger på halsen, ansiktet och kläder, antingen på egen hand eller tillsammans med ditt vanliga rakvatten eller din parfym.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat?

Pheromen börjar verka direkt. Resultat kan variera från person till person, men de flesta användare har rapporterat resultat efter första användningen!

Vad innehåller PHEROMEN MAN-2-WOMAN?

Alcohol Denat, aqua, parfum, butylfenyl methylpropional, hydroxyisohexyl-3-cyklohexen, karboxaldehyd, linalool, kumarin, apha-iso, methyllonone, limonen, Cinnamal, citral, eugenol och geraniol.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

Som med alla produkter bör du kontrollerar innehållsförteckningen före användning för att säkerställa att du inte är allergisk mot ingredienserna. Eftersom denna produkt innehåller naturliga ingredienser, bör du inte förvänta dig några oönskade biverkningar.

Du bör inte konsumera denna produkt oralt, och undvik kontakt med ögon. Om Pheromen kommer i kontakt med ögonen, skölj det drabbade området med varmt vatten.

Hur beställer jag PHEROMEN MAN-2-WOMAN?

Att beställa denna produkt skulle inte kunna vara enklare. Vi erbjuder ett flertal olika betalnings- och leveransmetoder.