Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Oligo.DX

Cellulitinriktad Gel

Översikt

Inget av smeknamnen för celluliter, såsom exempelvis apelsinhud, är något vi vill att vår kroppshud ska associeras med! Det kan dock vara väldigt svårt att veta hur man tar tag i detta mystiska tillstånd, vilket leder till att i synnerhet kvinnor döljer sin hud. För att du ska kunna ta itu med dessa specifika problem i bekvämligheten där hemma, har DS Laboratories blandat samman kraftfulla ingredienser i Oligo.DX gel.

  • För att rikta in sig på celluliter på kroppen
  • Bra för användning på lår & rumpa
  • Multiaktiv gel med koffein
  • Berikad med rödalger & murgröna
  • Nanosome leveransförmedlare
  • Enkel applicering en gång dagligen

Med en speciell formula som riktar in sig mot hudens elasticitet, fasthet och celluliternas utseende, strävar Oligo.DX efter att hjälpa dig framåt mot ett bättre självförtroende för hela din kropp. Den briljanta gelen är optimal för applicering på rumpa och lår, såväl som på alla dina andra hudområden, och behöver endast användas en gång om dagen.

  • Kliniskt bevisad
  • Framtagen av experter
  • Utan parabener
  • Fri från SLS

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bekymrande celluliter

Celluliter, även kallat “apelsinhud” känns lätt igen genom dess karakteristiska utseende – men många av oss är inte medvetna om de underliggande faktorerna. Dessa knöliga gropar skapas av fritt rörande fettceller som har penetrerat musklerna under hudens yta, och även om det kan verka som om de triggas av kroppsfett i allmänhet, så kan även väldigt smala personer drabbas av det. Det är vanligast hos kvinnor, och visar sig runt rumpa och lår, och många olika tillvägagångssätt har provats för att tackla problemet, där många skyller utvecklingen på dålig cirkulation. Kirurgiska tillvägagångssätt kan dock vara både obehagligt och dyrt, med varierande resultat. Skulle inte ett inriktat tillvägagångssätt för hemmabruk vara önskvärt hos många?

Nanosome Tech

För att få ut det bästa av en produkt som appliceras på huden, behöver ingredienserna uppnå en djup och ihållande absorption, i optimala mängder samt under tillräckligt lång tidsperiod. Nanosome inkapsling har för avsikt att uppnå dessa mål, genom att binda rena aktiva ingredienser inuti pyttesmå liposomala mikrosfärer. Dessa, med en fosfolipid dubbelskiktskomposition, strävar efter att tätt efterlikna den mänskliga huden. Sammanfattningsvis avser nanosome-teknologi att penetrera huden djupt och sedan långsamt frisläppa ingredienserna.

Oligo.DX

Med en förståelse för hur viktigt en slät, fläckfri hud kan vara för vårt självförtroende gällande våra egna kroppar, bestämde sig DS Laboratories för att skapa en produkt som riktar in sig på dina celluliter. Oligo. DX gel har en innovativ ingrediensblandning, som sammansatts med nanosome tech. Den behöver bara smörjas in på de områden du bekymrar dig över, för att du ska få ut det mesta av de otroliga fördelarna.

Koffein

Denna ingrediens är allmänt känd för sin energigivande verkan på kroppen, och med detta i åtanke förekommer den nu i både hud- och hårvård. Den har varit objekt för allt fler undersökningar av det vetenskapliga samfundet, som utvärderat dess gynnsamma egenskaper och användning som lipolysstimulator. För att ta reda på mer klicka här.

Karnitin

Denna Aminosyra är en ingrediens som allt oftare förekommer i kosttillskott som strävar efter att boosta kroppslig vigör, och den används för sina stimulerande, återupplivande egenskaper, som arbetar i harmoni med koffein. Vid topisk applicering, anses det nu vara av yttersta vikt för oxidation av lipider, i synnerhet i harmoni med andra ingredienser, och har studerats studied för detta.

Ruscus Aculeatus

Denna växt känns troligen igen på dess små röda frukter, kända som ”Christmas Berry”. De inkluderas numera i topiska krämer och geler, även om den ansetts vara hjälpsam mot svullet och inflammerat utseende under en längre tid. Forskning har gjort lovande undersökningar avseende dess effektivitet på celluliter.

Aescin

Denna förening är ett väldigt viktigt derivat av hästkastanj, som riktar in sig på svullnad om ömhet, i tillägg till att skydda, och den förstås göra det genom blodkärlsinteraktion. Den används för att stärka huden och lugna ödem, som ofta associeras med dålig cirkulation. Läs mer här.

Indisk lotus

Denna enastående vackra blomma, även känd vid det latinska namnet Nelumbo nucifera, finns i Asien och är känd för att hjälpa till att ta itu med många kroppsliga bekymmer. Tack vare dess bioaktiva beståndsdelar används den för att stötta hudens elasticitet och främja ett ungdomligare utseende av huden. Ta reda på mer här.

Murgröna

Denna växt kallas även Hedera och är känd för sin enastående styrka, fasthet och orubblighet. När det gäller huden, anses den vara optimal för hud som har ett hängigt utseende på grund av dålig cirkulation. För att ta reda på mer om detta, klicka här.

Karragenan

Det utvinns från rödalger och är en växt som anses vara en väldigt viktig tillsats inom hudvårdsmarknaden på grund av växtens förmåga att motstå även de hårdaste oceaniska tillstånd, vilket gör att detta extrakt har ett högt innehåll flavonoider som lett till att det rekommenderats för användning på celluliter.

Fullständiga ingredienser

Aqua, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Steareth 10, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Dimethiconol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Glycerin, Lecithin, Hydrolyzed Casein, Butcher Broom (Ruscus Aculeatus) Root Extract, Tea-Hydroiodide, Carnitine, Caprylyl Glycol, Escin, Xanthan Gum, Maltodextrin, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Potassium Sorbate, Acacia Senegal Gum, Ethylhexylglycerin, Silica, Hedera Helix (Ivy) Extract, Carrageenan (Chondrus Crispus), Butylparaben, Propylparaben, Tripeptide-1.

Användningsanvisningar

För maximal njutning rekommenderas det att du använder Oligo.DX gel efter bad eller dusch. Applicera en riklig mängd en gång dagligen, på området du är mest besvärad av, och se till att den är jämt fördelad. Det finns dock inget behov av att massera in den. Se till att hålla huden fri från kläder under tiden den absorberas. Då celluliter är ett pågående bekymmer, rekommenderas det att du investerar i långsiktig användning.

Vägledning

Samtliga produkter från DS Laboratories görs med ett uttryckligt driv mot att skapa excellens för dig och dina kroppvårdsproblem. Du ska dock alltid läsa igenom den fullständiga ingredienslistan innan första användning, då det alltid finns en liten risk att de kan innehålla något du personligen är allergisk mot. Var noggrann med att inte kombinera hydratiserande tvålar och krämer på samma område som gelen, då de kan störa gelens verkan.

Oligo.DX Cellulitinriktad Gel

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 9 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar jätte bra märker redan resultat efter en vecka bara.

N Nova
Verifierat Köp

Vet ju inte om den ger effekt då jag inte hunnit använda den 30 dagar än . Tycker att den är för dyr och inte särskilt dryg. Fungerar den så är den bra.

A Alexandra C
Verifierat Köp

Fungerar som glidmedel till silken silhuetten

E Elisabeth
Verifierat Köp

Resultat är så där .. skulle förvänta mig ge bättre resultat

K Kund
Verifierat Köp

har bara använt krämen en vecka än så länge, men måste säga att jag har sätt resultat redan

J Jennifer
Verifierat Köp

Jättebra kräm, funkar och kladdar inte.

C Cilla
Verifierat Köp

Jag skulle säga att ungefär 80procent av mina celluliter har försvunnit.

N Noa
Verifierat Köp

Jag använt den här i nästan en vecka. Skillnaden nu mot innan är enorm. Jag smörjer in mig innan jag sover och kan faktiskt se en liten förbättring redan nästa dag. Ser fram emot det slutgiltiga resultatet.

S Sofia
Verifierat Köp

Huden är lenare och ser inte ut som en apelsin.

H Hillevi

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar