GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Marine Collagen Vätska

Till att upprätthålla hud, ben & leder

Vad är Marine Collagen Vätska?

Marine Collagen Shot är ett förstklassigt kollagen kosttillskott som är utformat för att stödja huden, benen och lederna vilket i sin tur kan motverka ålderstecken.

Kroppen producerar rikligt med kollagen; det förekommer naturligt i ben, muskler, senor och hud. Med tiden minskar dock kollagenproduktionen på grund av slitage och fria radikaler, men detta tillskott kan stimulera produktionen! Denna produkt är speciellt behändig eftersom den kommer i smaksatt vätskeform som är lätt att svälja och snabb att inta. Drycken är dessutom berikad med högkvalitativt marint kollagen för att ge din kropp det bästa möjliga, på ett bekvämt och enkelt vis.

Vad är fördelarna med Marine Collagen Vätska?

Marint Collagen Vätska är ett naturligt tillskott med endast collagen från havet som kan hjälpa ens skelett, hud, hår och naglar med att endast dricka 1 liten förpackning varje dag. Detta gör att din kropp kan motverka ålderstecken genom att få mer rörliga leder, starkare skelette, spänstigare hud och finare naglar

Innehållsförteckning

Renat vatten, Marint collagen Naticol®, Streptococcus Thermophilus, Vitamin C (som Natriumascorbat), Koenzym Q10 (som Ubikinon), Vitamin B6 (Som Pyridoxine Hydro Klorid), Surhetsreglerande medel: Citronsyra och DL äppelsyra, Förtjockningsmedel: Akacia Gummi, Sötningsmedel: Erythritol och Steviol Glycoside, Konserveringsmedel: Kaliumsorbat och Äppeljuicekoncentrat, Emulgeringsmedel: Solros Lecithin Pulver, Aromämnen: Naturlig citronsmak och naturlig apelsinsmak.

Hur fungerar Marine Collagen?

Marine collagen är tillverkat av naturliga ingredienser från havet, som kan hjälpa till att stimulera collagen produktionen som i sin tur kan hjälpa till mot ålderstecken, då den kan hjälpa huden, håret, naglar och skelettet.

Hur hög dos är det i detta Marine Collagen tillskott?

Den dagliga dosen för 1 paket innehåller 5000 mg collagen.

Vem ska ta ett Marine Collagen Vätska?

Om man känner att man vill ha något som kan stärka ens leder, skelett, hud, hår och naglar så kan man ta detta tillskott med Marine Collagen Vätska.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 1 förpackning av vätskan antingen på morgonen eller kvällen. Vilket i sin tur ger dig den höga dosen på 5000 mg collagen varje dag.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar med tillskottet?

Tillskottet är tillverkat på endast naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Däremot rekommenderar vi att man läser innehållsförteckningen för eventuella personliga allergier.

Kan alla dricka Marine Collagen Vätska?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

225Kr

+
Maxmedix Selen
Maxmedix Selen

200 mcg 365 Tabletter | Naturligt tillskott till hårväxt

180Kr 225Kr

1 Produkt(er)

225Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar