måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Extreme Carrot & Argan Serum 50ml Serum | Ansiktsserum med Organiclarine ™ och vitamin E, C.

Av: Makari

479Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Makari Extreme Morot och argan Serum

Din hud är ett fascinerande men komplicerat organ och ni vill säkert inte experimentera med det för att få rätt hudfärg. Det är här Makari Extreme Morot och argan Serum kommer in i bilden. Denna toning serum slåss mot hyperpigmentering genom att bleka huden med en mycket effektiv kombination av naturlig toning, melanin-hämmare och milda exfoliants som ger huden en yngre, friskare och ett mer strålande utseende.

 • Makari Extreme Morot och argan Serum innehåller argan och morotsolja serum för hudtoning
 • Tillverkad med nödvändiga vitaminer och Organiclarine
 • Makari Extreme Morot och argan Serum hjälper till att bleka pigmentfläckar, åldersfläckar, akne och leverfläckar, fräknar.
 • Upplev en strålande och ett ungdomligt utseende
 • Enkel daglig applicering
 • Från den enda hudvårdsserie med Organiclarine och vitamin E, C

När det gäller att välja en intensiv hud tonings behandling som detta mirakulösa Makari Extreme Morot och argan Serum, så handlar det inte bara om att ändra toner och att bleka huden eller att bleka pigmentfläckar, utan den är också perfekt för alla hudtyper. Ni behöver bara tillämpa Makari Extreme Morot och argan Serum två gånger om dagen för att uppleva en lyxig och vacker hud.

Läs mer
Typ: Serum
Size: 50 ml

Vad är Makari Extreme toning Serum?

Kom ihåg att det inte handlar om vad som är rätt och fel, utan att få en jämn färgad hudton genom att bleka huden från mörka fläckar på kroppen. En inkonsekvent mörk hudfärg innebär en brist på näring och det är en hög andel av melanin som gör huden ohälsosam.

Extreme intervallet från Makari Extreme Morot och argan Serum med Organiclarine är en unik kombination av de mest effektiva blixtväxtextrakt som bidrar till att minimera produktionen av melanin, som ansvarar för effekten av mörk hud. Den dagliga användningen av denna argan-och morotsolja serum kommer successivt att bleka huden genom att bleka pigmenfläckar, hyperpigmentering, fräknar, åldersfläckar, akne, ärr, leverfläckar eller för att göra din hud mer strålande och ungdomlig.

Vad gör det?

Vid att bleka pigmentfläckar samt att bleka huden och genomföra toning används det ofta kemiska ämnen i ett försök att få hudtonen jämn och ljus. Men Makari Extreme Morot och argan Serum utnyttjar ett naturligt sätt att reparera huden genom att lägga till två effektiva ingredienser till sin unika natur formel berikad med vitamin-E, C & Organiclarine.

Argan olja
används som en hudkräm för att återfukta och mjuka upp huden.

Morots Olja
skyddar mot miljöföroreningar och slätar huden med potenta antioxidanter.

Vilka är ingredienserna i Makari Extreme Morot och argan Serum?

Denna unika uppsättning av hudtonande produkter från Makari är formulerad med arganolja, Morotsolja, vitamin C, vitamin E, och exklusiv Organiclarine.

Övriga innehållsämnen i Makari Extreme Morot och argan Serum innehåller Vatten (Aqua), PEG 100 Glyceryl Stearate, isopropylmyristat, Glycerin, propylenglykol, Ceteareth-20, Arbutin, Kojic dipalmitate, dimetikon, doft, natriumlaktat, allantoin, metyl Gluceth-10, tokoferylacetat (vitamin E), askorbinsyra, natriumlaurylsulfat, vitamin A-palmitat, natriummetabisulfit, dinatrium-EDTA, metylparaben, Proylparaben, bensylalkohol, bensylbensoat Benzonate, hexylkanelaldehyd, bensylsalicylat, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl cinnamat, Isoeugenol, kanelalkohol, Cinnamal, Citral, Linalool, Kumarin, Fugenol, Farnesol, Geraniol.

Hur använder jag Makari Extreme Morot och argan Serum?

Den Makari Extreme Morot och argan Serum kommer i en attraktiv och lättanvändbar pumpdispens flaska. För att bleka huden och att bleka pigmentfläckar måste ni använda den två gånger om dagen och blanda den in i huden. Den ger dig en härlig doft och strålande hy. Varning: Undvik kontakt med ögonen och hålla den borta från barn under 12 år. Det är endast för utvärtes bruk.

Hur beställer jag min Makari Extreme Morot och argan Serum?

På ShytoBuy gör vi din beställning med Makari Extreme Morot och argan Serum via en enkel, säker och bekväm process. Välj mellan en rad olika betalningsalternativ och leverans för att passa dina behov, och kom ihåg att alla beställningar före 04:30 levereras redan nästa arbetsdag. Med detta ger vi dig möjligheten att bleka huden från mörka fläckar och få din hud att stråla så tidigt som i morgon!


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Detta serumet fungerade jätte bra och huden kändes lyxigt len efteråt.
 • * Har bara använt den några dagar men tycker att jag har märkt en viss förändring, så kommer definitivt fortsätta :)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden