Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Makari Exclusive Kombinationspaket

Kombinationspaket | Advancerat hudvårdssystem

Översikt

Makari Exclusive Kombinationspaket innehåller alla produkter som du behöver för att hantera pigmentering, mörka fläckar och ojämn hudton, för en klarare hud med ökad lyster. Makari Exclusive hudvårdsserie är baserad på en noggrant utvald blandning av naturliga ingredienser som kan ha en uppljusande effekt på huden.

  • Exclusive Blekande Kroppslotion
  • Exclusive Blekande Ansiktskräm
  • Exclusive Toning Serum
  • Exclusive Blekande Ansiktsgel
  • Exclusive Blekande Tvål

Makari Exclusive-serien är gjord av naturliga växtextrakt och passar både män och kvinnor. Huvudingrediensen i produkterna i Makari Exclusive serien är Organiclarin, en naturligt blekande sammansättning med alger, aloe vera, kaviar, citronsyra, citron, äppelsyra, mullbär, salicylsyra och C-vitamin. Dessa naturliga ingredienser verkar tillsammans för att bleka pigmentfläckar och ljusa upp ojämnheter.

1619Kr 2,665Kr Du sparar 1,046Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Organiclarin : En naturligt blekande ingrediens

Organiclarine

Organiclarin är huvudingrediensen i Makari Exclusive-produktserie. Dess huvudsakliga funktion är att ljusa upp huden med hjälp av flavonoider, som används för att bekämpa hudens glykation, för en jämnare hudton och ökad lyster.

Organiclarin extraheras från det vita mullbärsträdets rötter. Trädet härstammar från Asien och Mellanöstern, men har odlats i Europa i många år och har en viktig roll inom tillverkningen av silke, eftersom silkesmaskar endast äter blad från vita mullbärsblad. Vita mullbär har även använts i tusentals år i traditionella kinesiska läkemedel, för att bekämpa högt blodtryck, ödem och hosta.

Produkterna i Makari Exclusive syftar till att reducera effekten av melanin, ett pigment som produceras av melonocytcellerna, som ger huden, håret och ögonen sin färg. Det är omöjligt att ta bort melaninet från huden helt, men Makari har konstruerat en formel som kan hjälpa till att hämma melaninproduktionen, vilket kan ge dig en klarare hud. Melanin produceras i hudens undre lager och det tar cirka tre veckor innan det når hudens yta.

Organiclarin är en aktiv ingrediens som kan hämma melaninproduktionen helt naturligt, utan några bieffekter. Det fungerar genom att minska effekten av tyrosin, ett enzym som är viktigt för bildandet av melanin. Detta leder till att tyrosinet blir mindre aktivt och melaninproduktionen saktar ner, vilket resulterar i en ljusare hudfärg.

Märket Makari har blivit känt för att erbjuda produkter framställda av naturliga ingredienser i en klass för sig. Många produkter på marknaden ger liknande resultat, men innehåller skadliga kemikalier som kan orsaka hudirritationer. Hydrokinon är en kemikalie som finns i många produkter och kan orsaka betydande skador på hudcellerna. Makari Exclusive-serien innehåller istället Organiclarin, som är en naturlig blandning av flavonoider och antioxidanter som motverkar fria radikaler och uppkomsten av ålderstecken.

Vad ingår i Makari Exclusive kombinationspaket?

Makari Exclusive Lotion for the Body
Makari Exclusive Blekande Kroppslotion

Användningen av Organiclarin i kombination med andra växtextrakt gör Makari Exclusive Kroppslotion till en av de säkraste och mest effektiva naturligt blekande produkterna för att hantera hyperpigmentering. Denna kräm är speciellt utformad för att reducera mörka fläckar, ärr, akne och blemmor, för en fräsch och välmående hud.

Innehåll: 500ml

Makari Exclusive Toning Cream for the Face
Makari Exclusive Blekande Ansiktskräm

Makari Exclusive Toning Cream är speciellt utformad för att minska uppkomsten av mörka fläckar och pigmentfläckar i ansiktet, för att upprätthålla en jämn och fast hud. Applicera en liten mängd direkt på det drabbade området i ansiktet för jämna ut och ge klarhet.

Innehåll: 50ml

Makari Exclusive Serum for the Body
Makari Exclusive Toning Serum för kroppen

Makari Exclusive Serum för kroppen är utformat för att skydda, friska upp och ljusa upp huden. Serumet innehåller en högre koncentration av ingredienser och har en tjockare textur än krämen och gelen. Att använda detta serum kan inte bli enklare, applicera bara två gånger i veckan för bästa resultat. Den rikliga mängden Organiclarin hjälper till att minska hyperpigmentering i huden och gradvis bleka pigmentfläckar och annan missfärgning på huden.

Innehåll: 50ml

Makari Exclusive Toning Gel for the Face
Makari Exclusive Blekande Ansiktsgel

Makari Toning gel för ansiktet bidrar med effektiva ingredienserna för att reducera fräknar, akneärr, rynkor och hyperpigmentering. Denna helt naturliga formel är lämplig för alla hudtyper och är 100% hydrokinonfri.

Innehåll: 30g

Makari Exclusive Exfoliating Soap
Makari Exclusive Exfoliating Soap

Denna exfolierande tvål hjälper till att skrubba bort döda hudceller, torr hud och ojämnheter. Målet är helt enkelt att ge dig en mjuk, återfuktad och ren hud. Sammansättningen av Organiclarin och växtextrakt hjälper tillsammans till att reparera och rengöra huden naturligt.

Innehåll: 200g

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar