• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Hair-Plus

60 Kapslar | Kapslar för ökad hårtillväxt
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Håret är en otroligt viktig del av vårt utseende - du behöver bara slänga ett öga på shoppingstråkens apotekshyllor, med deras rader med produkter, för att förstå situationen! Så, när man börjar tappa hår kanske man inte känner sig nöjd med det man ser i spegeln. Det kan då vara lätt att tappa självförtroendet och känna sig osäker. För att hjälpa dig ta ett steg i positiv riktning när det gäller att ta itu med bekymret som kan verka smått ohanterbart, har maxmedix satt samman sitt revolutionerande kosttillskott, Hair-Plus.

 • Perfekt för svag och uttunnande hårväxt
 • Baserad på banbrytande forskning
 • Innovativa ämnena, AnaGain™ & bambuextrakt
 • Berikad med biotin, koppar och zink
 • Med DNA-chipteknik
 • Vegovänliga och glutenfria kapslar

Fem fantastiska aktiva ingredienser har inkluderats - var och en av de två växtderivaten, de två mineralerna och vitaminen är utvalda med absolut precision. Dessa verkar i perfekt harmoni med varandra, alla valda med forskningsdriven beslutsamhet utifrån hårets bästa, vilket ger Hair-Plus dess unikt potenta formula. Du kan ha provat ett oändligt antal produkter - men maxmedix har hittat direktförbindelsen till dina hårrötter!

Det hårresande problemet med uttunning

Det är ingen tvekan om att ett tjockt och härligt fylligt hårsvall är en viktig indikator på ungdomlighet, kraft, hälsa och skönhet - men det är inte heller någon tvekan om att en del av oss får kämpa för att bibehålla ett sådant utseende. Olika faktorer kan spela roll här - ofta beroende på om man är man eller kvinna. Vad gäller skallighet, så kallat manligt hårbortfall, finns nyckelfaktorn i dess benämning, även om också kvinnor kan lida av detta. Kvinnor har dock en större sannolikhet att lida av hårbortfall på grund av medicinska tillstånd som hypotyreos, medicinsk behandling som p-piller, eller stress på grund av psykologiska och emotionella orsaker. Dessa faktorer samverkar också ofta och förstärker varandra. Det som dock förenar män och kvinnor vad gäller problemet, är den direkta effekten på självkänslan och den upplevda lyckan, vilket ibland även påverkar den mentala hälsan. Det kan därför kännas viktigt att hitta ett potentiellt hjälpmedel.

Häpnadsväckande AnaGain™

Detta häpnadsväckande aktiva ämne representerar ett nytt kraftpaket på marknaden för produkter mot förtunnat hår, som tagit världen med storm! Detta har sin grund i de fascinerande, ekologiska ärtskotten, som använder sitt höga näringsinnehåll för att skydda sina sårbara, växande stänglar från sjukdomar, UV-strålar och miljögifter till dess att de vuxit klart. Man kan gärna inte ifrågasätta forskarnas förhoppningar om att dessa häpnadsväckande egenskaper också skulle kunna göra nytta för våra egna kroppar - och de slog verkligen huvudet på spiken!

Som del i den dedikerade forskningen, fullföljde frivilliga deltagare en två månader lång behandlingsperiod med hårtillskott. Kontroller skedde med tre mättillfällen och med daglig uppsamling och räkning av tappat hår. Vid varje mättillfälle kunde man se ett sjunkande medeltal för hårbortfallet, med i snitt -34% efter en månad och -37% efter två. Utöver detta tappade 86% av individerna mindre hår varje dag och 76% uttryckte en önskan om att fortsätta använda produkten. Med AnaGain™ kan du verkligen dra nytta av fördelarna från marknadsledande forskning!

Briljant bambuextrakt

Denna växt är så legendarisk att man känner igen den direkt, världen över - det är inte bara den älskade pandans föda, utan även en oersättlig del av den kinesiska kulturen och traditionen. Det är en av de mest snabbväxande växterna i världen, och vissa arter kan växa rekordartade 91cm på en dag! Utöver detta är den mycket tålig och flexibel. Dessa fantastiska egenskaper bottnar i en enda komponent - den oxiderade formen av kisel, kiseloxid. Detta rikt förekommande ämne återfinns i allt naturligt liv, inklusive i våra egna kroppar! Vetenskapliga studier kring kisel kopplar samman det med positiva påverkan i hanteringen av hårbortfall.

Formulan i Hair-Plus

Att kombinera de hårälskande egenskaperna hos bambun med AnaGain™ var inte tillräckligt för maxmedix - de var fast beslutade att förse dig med de mest kraftfulla hårstärkande medlen som finns! Både zink och biotin, eller vitamin B7, anses vara essentiella mikronutrienter som samverkar med ett stort antal enzymer i hela kroppen. Man har sett att båda dessa spelar en roll för ett normalt och friskt hår. Som en extra boost har man inkluderat även koppar, känt för dess skyddande egenskaper och för att bidra till ett normalt hårpigment. Tillsammans, verkar dessa fem faktorer för att stötta och stärka dig i din målsättning, på ett omfattande sätt. Du skulle verkligen inte kunna önska dig en mer perfekt balanserad produkt mot dina bekymmer med förtunnat hår!

Komplett ingredienslista

Aktiva: bambuextrakt (75% kisel), AnaGain ™ (ekologiska ärtskott), zinkoxid, kopparglukonat, D-biotin. Kapselhölje: HPMC. Bulkmedel: rismjöl. Klumpförebyggande medel: magnesiumstearat, kiseldioxid.

Användning av Hair-Plus

För att få dra nytta av de enastående egenskaperna hos de fem aktiva komponenterna som kapslats in i Hair-Plus hår tabletter, tar du bara två kapslar med ett fullt glas vatten, omkring samma tid varje dag. För maximal effekt rekommenderar vi att du tar dem regelbundet och kontinuerligt, samt investerar i en långsiktig användning. Man behöver ha tålamod för att den omedelbara boosten i hårutvecklingen vid hårbottnen ska nå ut till längderna i ditt hår.

Ytterligare info

Varje produkt från maxmedix laboratorier har tagits fram med största fokus på att förse dig med ett kraftfullt kosttillskott som samtidigt är skonsamt mot kroppen. Du bör dock vara noggrann när du går igenom den kompletta innehållsförteckningen ifall du har några personliga allergier. Om du går på medicin eller är under medicinsk bevakning, om du är gravid eller ammar, vänligen rådfråga din läkare innan du börjar använda produkten.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag har bara använt Hair-Plus i två veckor, så jag kan ännu inte ge relevanta omdömen vad gäller egenskaperna

  BS Birgitta S trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Det enda kosttillskott jag tar. Jag märker en skillnad.

  R Rickard small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra och prisvärd som gav ett bra resultat.

  H Hanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mitt hår är mer normalt än tunt, men jag köpte den för att se om jag kunde få tjockare hår ändå. Jag har provat koststillkott tidigare, men det är en stor skillnad i kvaliten. Den här gjorde miit hår tjockare.

  AB Anna B small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • En riktigt bra produkt- Har använt den i sju månader och får mer och mer volym.

  G Gustaf small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag har aldrig haft några problem med volymen, men håret har aldrig kunnat växt längre än några centimeter under axlarna. Det går sakta, men mitt hår har aldrig varit så här långt.

  N Nellie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.