• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hair-Plus

60 Kapslar | Kliniskt bevisade tabletter mot håravfall

maxmedix

399Kr

Se mer

Hair-Plus är en revolutionerande ny produkt mot håravfall och tunt hår, som nyttjar några av naturens mest kraftfulla ingredienser för att förebygga och bekämpa håravfall. Hair-Plus fungerar genom att stimulera hårfolliklarna och skapa ny hårtillväxt. Under behandlingen kommer detta även förebygga tunt hår och håravfall. Denna innovativa behandling är tillägnad både män och kvinnor, som lider av håravfall och fungerar med hjälp av en intensiv effekt på en molekylär nivå, som främjar starkare och fylligare hår.

 • Motverkar håravfall efter bara 1 månads användning
 • Bidrar till en 78% ökning i hårtillväxt efter enbart 3 månaders användning
 • Stöttar starkare och tjockare hår
 • Förlänger hårets livscykel
 • Återskapar vitalitet i håret
 • Främjar effekten av tätare hår
 • Hjälper till att motverka håravfall
 • Spara 15% vid köp av 3-månaders förbrukning och få gratis leverans

Hair-Plus är baserat på det naturliga extraktet av unga ärtskott (AnaGain™ Nu). Dessa innehåller kraftfulla bioaktiva egenskaper, som stimulerar tillväxt och förlänger hårets livscykel, vilket stärker vitaliteten. En rad studier 2) visar att användning av Hair-Plus återaktiverade 78% av hårfolliklarna för personer med håravfall genom att skapa återväxt på en molekylär nivå i hårets livscykel.

Läs mer

Vad är Hair-Plus?

Varje dag hittar forskare nya metoder att bekämpa åtskilliga hälsomässiga problem. Mibelle Biochemistry har genom ny forskning upptäckt en korrelation mellan unga ärtskotts regenererande egenskaper och deras förmåga att bekämpa håravfall.

Varför just ärtskott? De innehåller en hög koncentration av växtnäringsämnen i deras kritiska tillväxtfas och baserat på ny forskning är denna ingrediens kliniskt bevisad att hjälpa mot håravfall. Växtnäringsämnen hjälper också till att skydda mot sjukdom, UV-strålning och förorenande ämnen.

Hair-Plus har utnyttjat detta revolutionerande biologiska fynd till att utvinna högsta möjliga mängd av växtnäringsämnen. De extraherade ingredienserna gör det möjligt att återaktivera de felande hårfolliklarna med 78%. Det förlänger även hårets växtperiod genom att skuta på den tidpunkt, där håret faller av – den telogena fasen.

Resultat från Bioassay Studier 1)

En genexpressionsanalys genomfördes på exponerade hårrötter i en 2 veckors behandling med 2% AnaGain™ Nu. Resultaten från studien visade en uppreglering av Noggin (NOG) på 56% och FGF-7 med 85%. Dessa resultat påvisar att AnaGain™ Nu är kapabel att stimulera dermala papiller för att framkalla ny hårtillväxt.

Biossays studieresultat

Kliniska studieresultat

Resultat från kliniska studier 2)

Effekten från AnaGain™ Nu mot håravfall har utvärderats av en testpanel bestående av 21 frivilliga, som lider av milt till måttligt håravfall. 100mg av AnaGain™ intogs på daglig basis av de frivilliga i en period av 2 månader. Mängden tappat hår utvärderades över en period på 3 dagar – i början av studien, efter en månad och efter 2 månader.

 • AnaGain™ Nu visade statistiskt sett en signifikant reduktion av tappat hår efter 1 månad (-34%) och efter 2 månader (-37%)
 • Synligt förbättrad hårtäthet
 • De frivilliga konstaterade reduceringen av tappat hår och önskade fortsätta behandlingen.

Komplementet Hair-Plus är särskilt tillägnat kvinnor med tunt hår och män som lider av håravfall. Det fungerar både som en utmärkt tillväxt stimulator och stabiliserar samtidigt hårbotten till följd av sina positiva egenskaper och påverkan på den fysiologiska balansen.

Dess innovativa kombination av ingredienser och den nya metoden för bekämpning av håravfall, har säkrat Hair-Plus mottagande av Beyond Beauty Award för årets mest avancerade ingrediens.

Hur fungerar Hair-Plus?

Komplementet Hair-Plus har utformats med en innovativ teknologi baserat på DNA mikromatris. Hair-Plus stimulerar specifika signal-molekyler som hittas i dermala papiller. Just dessa molekyler är essentiella för återaktiveringen av hårtillväxt i de försvagade hårfolliklarna. I denna process spelar 2 ingredienser särskilt stora roller:

 • NOG: ett protein, som hjälper till att förlänga hårets tillväxtfas (anagen) så att tidpunkten där hårets tapp skjuts upp (telogen). NOG är ett protein som är känt för sin förmåga att utveckla kroppens vävnad (muskler, skelett, hår).
 • FGF7: en typ 7 fibroblasttillväxtfaktor, som stimulerar cellulär livsförlängning och differentieringen av keratinocyter och endotelceller.

Hair-Plus optimerar och förstärker i särskild grad effekten av NOG och FGF7 i dermala papilla-celler. Detta säkerställer återskapande och tillväxt av nya hårrötter. Utöver att begränsa håravfallet så gör Hair-Plus det även möjligt att ge större volym och sundare hår. Det förlänger samtidigt hårets livscykel, så tunna områden gradvis fylls ut på naturligt vis. De näringsmässiga egenskaperna hjälper till att främja hårtillväxt i en sund miljö. Hårfibrerna kommer upplevas som sundare och fastare, då de uppnår en förstärkt keratinnivå, som skyddar dem från externa faktorer, såsom UV-strålning från solen.

Hur använder jag Hair-Plus?

Ta 2 kapslar om dagen (100mg). Kunder har upplevt förändringar efter 1 månads rekommenderad användning. Hair-Plus rekommenderar att du tar komplementet i minst 3 månader för att se optimalt resultat.

Ingredienser

Bambusextrakt (bambusa arundinacea, 75% kiseldioxid)
Innehåller regenererande egenskaper, som uppnår sin effektivitet genom intaget av mineraler. Med sitt höga intag av kisel förstärks hårfibrerna och tillför håret med volym, medan det vårdar så att det inte blir torrt och frissigt.
AnaGain™ Nu (Organiska ärtskott i tillväxtfasen)
Reducerar håravfall genom att återaktivera vilande dermala papilla-celler. Återaktivering av dessa leder till att roten av hårfollikeln börjar att gro samtidigt som hårets hälsa främjas och mängden håravfall reduceras.
Zinkoxid
Innehåller naturliga antibakteriella egenskaper och skyddar hårfibrer genom att fungera som ett filter mot UV-strålning. UV-strålar skadar hårfolliklarna och hårrötterna, när de exponeras för mycket. Det är essentiellt att skydda mot de mest basala orsakerna till håravfall. Ingrediensen innehåller även fuktgivande egenskaper som främjar hårbottens sundhet.
Koppargluconat
Dess höga absorberingsförmåga fördröjer håravfallet och främjar pigmentering, vilket hjälper till att förebygga vitt och grått hår. Ingrediensen stöttar även hårets essentiella näring och hjälper till att uppnå deras fulla potential, så varje enskild hårfollikel växer så mycket som möjligt och genomgår den fulla livscykeln.
D-biotin
D-bioin (mer allmänt känd som vitamin B8) är den enda bio-tillgängliga vitaminen. Det är nödvändigt för celltillväxten och produktionen av aminosyror. Det rekommenderas för att stärka håret och är känt bland hårexperter för dess effektivitet och naturlighet.

Naturligt och säkert

Hair-Plus är ett 100% naturligt medel mot håravfall utan kända biverkningar. Som med alla naturliga kosttillskott rekommenderas det att läsa igenom ingredienslistan innan användning för att förebygga allergiska reaktioner. Om du fortfarande är osäker bör du kontakta din lokala läkare. Följ alltid rekommenderad dos.

 1. Skin Test Institute - 8 veckors studie. Läs studien här
 2. Mibelle Biochemistry - AnaGain™ Ny studie. Läs studien här