Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters Exclusive Face Cream

Ansiktskräm mot pigmentering

Översikt

Om du är trött på en hy som ser trist och ojämn ut så kommer du med all säkerhet uppskatta ditt strålande lyster med Eco Masters Exclusive Face Cream! Med en formula som har sin kärna i en aktiv, kraftfull och botanisk sammansättning verkar den härliga krämen intensivt återfuktande på hyn, samtidigt som den minskar framträdandet av missfärgningar. Målet med den är att ta fram en jämnare, mer balanserad och skinande vacker hud.

  • Exklusiv kräm för ojämn hy
  • För nyvunnen utstrålning med lyster
  • Potent & uppljusande botanisk formula
  • Med grönt te & jojoba
  • Upplivande ginseng & druvkärnor
  • Lindrande applicering 3 gånger i veckan

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Missnöjet med missfärgningar

En polerad, strålande och felfri hy är helt avgörande i de samtida skönhetsidealen – så framträdande pigmentering kan leda till känslor av osäkerhet och oro. Oavsett om det handlar om kloasma, födelsemärken, akne eller fräknar kan de göra stor skada på ditt självförtroende. Samtidigt lutar sig befintliga behandlingsalternativ ofta mot ett innehåll av blekmedel eller kvicksilver – inget som man vill ha i ansiktet! Vore inte ett skonsamt, milt och naturligt utvunnet alternativ vara så mycket bättre för oss?

Exclusive Face Cream

Utifrån sitt djupa engagemang i de högt skattade kundernas behov, var Eco Masters fast beslutna att utforma en ansiktskräm som fångar naturens krafter för att hjälpa dig med att hantera hudpigmentering. Med ett unikt och mycket exakt urval av ingredienser syftar Exclusive Body Cream till att både ljusa upp, återfukta och ge nytt liv till de hudområden som bekymrar dig. Du kommer inte längre behöva vara rädd för att se dig själv i spegeln!

Uppljusande

Bland det allra viktigaste för hud som besväras av mörka, oregelbundna och ojämna områden, är att återställa lystern i den. Med detta i åtanke har man blandat det världskända gröna teet, camellia sinensis, med vitamin E-rik avokado. Dessa syftar till att återställa hudens utstrålning inifrån.

Hydrate
Fuktbevarande

Bevarande och tillförsel av fukt är nyckeln till en hälsosam hud, precis som vatten är för alla våra andra kroppsdelar. Därför har man blandat jojoba, en numera vidspridd fuktbevarande komponent, med fettrik avokado och makadamiaolja. I kombination främjar de en fräsch och frisk lyster i din hud.

Revitalise
Upplivande

För att möjliggöra för huden att komma tillbaka i toppform kan de vitaliserande faktorerna vara helt ovärderliga. Aloe vera är känt för sina fantastiskt upplivande egenskaper. Ginseng är väl ansett bland hudvårds- och kostexperter för dess stärkande kvaliteter, medan druvkärnsextrakt är rikt på flavonoider.

Komplett innehållsförteckning

Aqua, C12-20-syra PEG-8-ester, glycerylstearat, oktylstearat, cyklopentasiloxan, cyklohexasiloxan, glycerin, hydrogena C12-18-triglycerider, extrakt av glycine soja (sojaböna), fruktextrakt från olea europaea (oliv), pollenextrakt, bakterieextrakt från triticum vulgare (vete), cetylalkohol, isodecylsalicylat, fenoxietanol, fruktolja från persea gratissima (avokado), bladextrakt från aloe barbadensis, pantenol, dimetikon, diazolidinyl urea, bakterieextrakt från sojabönor (glycine soja), natriumdehydroacetat, xantangummi, squalen, fröolja från simmondsia chinensis (jojoba), tokoferol, schizophyllan, hydrolyserad fibronektin, fröolja från vitis vinifera, bladextrakt från camellia sinensis, fröolja från macadamia ternifolia, rotextrakt från panax ginseng, doftämne.

Användning

Exclusive Face Cream kommer med all säkerhet bli ett högst njutbart och tillfredsställande tillskott till din vanliga hudvårdsrutin. Krämen är perfekt på torr, normal och åldrande hudtyper. Tre gånger i veckan, innan du går till sängs, rengör du ansiktet och applicerar ett tunt lager. Eftersom hudpigmentering ofta tenderar att vara ett kontinuerligt problem är det rekommenderat att du investerar i en långsiktig användning.

Råd

I och med Exclusive Face Cream har Eco Masters avancerat när det gäller ta fram en perfekt balanserad, vårdande och närande kräm. Du bör dock överväga några saker. Gå alltid igenom den kompletta innehållsförteckningen innan första användning, om du skulle ha oturen att den listar något som du personligen är allergisk mot. Utöver detta behöver du ta i beaktande att produkten inte utformats för känslig hud.

Eco Masters Exclusive Face Cream Ansiktskräm mot pigmentering

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag var skeptisk till hur min hud skulle reagera för makari gav mig lätta utslag. Men jag testade lite bakom örat som min frisör brukar göra, och det gick fint. =)

L Lena

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar