ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Collagen Shot

50 ml 10 Vätska | Flytande Kollagen Kosttillskott proto-col

Letar du efter ett innovativ kollagen kosttillskott? Prova Collagen Shot, en revolutionerande kollagen shot i vätskeform, med 5000 mg av VERISOL® Bioactive Collagen Peptide, en kliniskt utforskad källa till kollagenhydrolysat som vetenskapligt bevisats återställa och reparera kollagennivåer och hjälpa till att reducera uppkomsten och tecken på rynkor.

  • God och effektiv drickbar hudvård
  • För hantering av rynkor
  • För hudens elasticitet och spänst
  • 5000 mg av kliniskt studerad VERISOL®
  • Vitamin C för normalt bildande av kollagen
  • Vegansk
  • Vegetarisk
399
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Varför välja Hydrolyserat Kollagen?

Kollagen består av en lång kedja av aminosyror och agerar som en av de huvudsakliga byggklossarna som utgör huden. Hydrolyserat kollagen, eller kollagenpeptider, är egentligen nedbrutna versioner av dessa långa kedjor, som kan de ha olika egenskaper. Medan långkedjigt kollagen är bra på att hjälpa till att upprätthålla hudens hälsa, så sägs den hydrolyserade versionen möjligen vara ännu bättre, då den är mindre och därmed mer biotillgänglig. Detta innebär att de kan absorberas enklare av kroppen och ha fördelar för huden. När den kombineras med vitaminer och mineraler bildar den ett utmärkt kollagen kosttillskott för huden.

Proto-col Collagen Shot

Proto-col Collagen Shot innehåller en skyhög styrka på hela 5,000 mg av Bioactive Collagen Peptides, för att erbjuda ett högpresterande och kraftfull kollagentillskott. Kliniska studier har påvisat att en dos på 2,500 mg av VERISOL® kan ha en synlig effekt på huden, men proto-col vill erbjuda något ännu bättre och har därför lagt till en dubbel dos i varje shot för att fullständigt turboladda din hudvård. VERISOL® där en kollagenhydrolysat-källa som vetenskapligt bevisats återställa och reparera kollagennivåer i kroppen.

För att erbjuda ett förstklassigt flytande skönhetskomplement av bästa möjliga kvalitet, har kollagen kombinerats med en rad fantastiska mikronäringsämnen för att verkligen ta det till nästa nivå. Var och en av de utvalda vitaminerna och mineralerna i Collagen Shot är kända för att ha naturligt vårdande egenskaper. Detta kollagen kosttillskott är en ultimat blandning av natur, vetenskap och skönhet.

VERISOL® Kliniska studier

VERISOL® är speciellt skapat och optimerat för hudvård och är en naturlig Bioactive Collagen Peptide, som kombinerar kollagenhydrolysat av både typ I och III från en marin källa, som har visat sig ha en rad av fantastiska fördelar för huden. Dessa studier har även godkänts av FSE (Food Supplement Europe) och sedan erkänts av EFSA (European Food Standards Agency), vilket gör VERISOL® till den enda av denna kollagentyp som finns tillgänglig med en godkänd studie för skönhet bakom sig.

I den första kliniska studien tog 69 kvinnor i 35-55 års ålder 2,500 mg av VERISOL® under 4 veckor. Efter denna tid rapporterade de en betydande ökning av hudelasticitet, vilket visade sig vara upp till 15% jämfört med placebo. De märkte även en betydande minskning av rynkor och linjer såväl som förbättrade fuktnivåer. En annan studie med över 100 kvinnor i 55 års åldern rapporterade att ett oralt intag av VERISOL®, bidragit till betydande minskning av rynkor efter bara 4 veckor och en betydligt högre koncentration av prokollagen i huden. Dessutom beskrev Dr Stefan Oesser, världens ledande expert inom kollagenhydrolysat, att samma intag ledde till 15% ökning i hudens elasticitet och en 60% ökning av hudens kollagennivåer efter 4 veckor, med resultat som fortfarande varade efter 8 veckor.

Mikronäringsämnen för huden

Vitamin B6 (Pyridoxin)

Pyridoxin är en viktig medlem i den vattenlösliga B-vitaminfamiljen och är känd för sina många fördelar för kroppen. Detta beror på att den medverkar till minskad trötthet och utmattning, samt kan hjälpa till att upprätthålla normala funktioner i immunsystemet.

Vitamin B7 (Biotin)

Likt B6 är även Biotin en viktig medlem av B-vitaminfamiljen och har likaså flera fördelar för kroppen och i synnerhet för huden. Vitamin B7 medverkar till upprätthållandet av normal hud och är även betydelsefull för energi och vitalitet.

Vitamin C

C-vitamin är otroligt viktig för kroppens hälsa samt välmående, särskilt för huden och är utan tvekan en av de mest populära vitaminerna. Det finns en god anledning till det, då den kan medverka till normalt kollagenbildande för den normala funktionen av hud och brosk.

Vitamin E

Vitamin E är en huvudingrediens i alla bra naturliga hudvårdsprodukter och är känd för sin återfuktande förmåga och kan ge näring åt huden. Dessutom anses den skydda cellerna från oxidativ stress, vilket gör den användbar för att hjälpa till att skydda huden från tecken på förtidigt åldrande.

Zink

Zink är viktigt för kroppens allmänna hälsa och är ett av de essentiella spårämnena. Denna fantastiska mineral har en viktig roll för kroppens funktioner, i synnerhet för upprätthållandet av huden och håret, eftersom det medverkar till att skydda proteinsyntesen.

Koppar

Många tänker endast på de externa tillämpningsområdena när de hör koppar och inte på de fördelar det kan ha för kroppen. Koppar medverkar till den normala funktionen av immunsystemet samt till att upprätthålla bindvävnader, vilket innebär att den kan vara optimal för huden, håret och naglarna.

Fullständig ingredienslista

Vatten, vit druvjuice (från koncentrat), röd druvjuice (från koncentrat), kollagenpeptider, agavesaft, fruktos, granatäpplejuice (från koncentrat), rödbetasaft koncentrat, C-vitamin, vitamin B6, vitamin E, biotin, Cupric glukonat , Zinkcitrat, syra (citronsyra), stabilisator (cellulosagummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), naturlig smak.

Användning

Proto-col Collagen Shot är speciellt utformad för att vara superenkel att använda, bara skaka väl och drick….så enkelt är det! Vi rekommenderar att man dricker 1 flaska om dagen under minst 4 veckor. För optimala resultat kan du fortsätta använda produkten regelbundet. Överskrid inte den angivna dagliga dosen på 1 om dagen. Varje förpackning innehåller 10 st. 50 ml flaskor, för ett 10 dagars program.

Råd

Proto-col Collagen Shot har tillverkats enligt högsta standard och innehåller enbart förstklassiga naturliga ingredienser. Produkten har inga kända biverkningar och är fri från mjölk, laktos och gluten. Innan du börjar använda ett nytt tillskott, rekommenderar vi dock alltid att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan för eventuella personliga allergier.

Läs mer
Collagen Shot 50 ml 10 Vätska | Flytande Kollagen Kosttillskott

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

75.00% baserat på 4 Kundomdömen

Verifierat Köp

Var lite osäker först men har använt andra kollagen tillskott förut så tänkte att det kan vara värt att testa. Funkar otroligt bra och har sett fantastiska resultat på de sex veckor jag använt detta!

R Rosanna
Verifierat Köp

Mina vänner har börjat fråga om jag gjort ansiktsbehandlingar för att min hud ser så frisk och fräsch ut. Bra betyg!!

J Johanna
Verifierat Köp

Smakar gott

M Margaretha
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter