Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Behandla akne med ClearPores Kombinationspaket
Behandla akne med ClearPores Kombinationspaket

ClearPores Body Acne Kit

Helhetsmetod för hud med akne

Översikt

Vi tycks vara oändligt många som dagligen känner oss osäkra på våra kroppar - det sista vi behöver är en skadad självkänsla på grund av vår egen hud! Det är lätt att förlora hoppet och acceptera att vi behöver täcka och maskera aknedrabbad hud. Men, hos Skinception var man fast beslutna om att hitta en väg ut ur det här, och man specialutformade därför ClearPores Body Wash, Cream och Capsules. Denna trio av komponenter utgör ClearPores Body Acne Kit, för en total, allomfattande hudvårdsmetod.

  • Helhetshudvård för akne på kroppen
  • Verkar vårdande på tilltäppt hud
  • Adresserar blemmor och oljighet
  • Trio av exklusiva botaniska blandningar
  • Vattenbaserade formulan, fria från olja
  • Vegokapslar som är superenkla att svälja

Det finns så många av oss som upplever en befogad nervositet inför tanken på att använda starka kemikalier på hud som redan är känslig. För att skingra den typen av orosmoln har Skinception placerat tjugosju växtextrakt i centrum för deras behandlingsmetod. Dedikerade studier kring behoven hos hud med akne, resulterade i att var och en av dessa växtextrakt valdes ut och att de nu används i den form som bäst drar nytta av deras inneboende egenskaper. Unisont, hjälper de dig att ta itu med framträdandet av blemmor på kroppen.

En knölig väg till skönhet

Längtan efter en skönt len och jämn hud verkar vara snudd på universell - från depilering till exfoliering, du behöver bara ta en titt online för att fatta galoppen! Vår fysik vill dock ibland underminera våra ansträngningar, vilket orsakar frustration och förlorad tilltro till våra kroppar. Akne kan vara särskilt bekymmersamt och bygga upp oro och osäkerhet. Utifrån detta är det ju bara logiskt att folk tar till aggressiva och ofta avskalande, kemiska processer. En del tvingas också till att ständigt testa nya produkter för att hitta en kombination som leder framåt. Vi måste vara bra många som letar efter ett allomfattande helhetsprogram som kan tillfredsställa alla behov som vår drabbade hud har.

ClearPores metod

Det finns ett tydligt koncept som driver laboratoriet hos Skinception framåt: utformningen av en metod baserad på naturligt utvunna element, som använder sig av de grundläggande krafterna i naturen för att hjälpa oss med hur huden på våra kroppar ser ut. Då man tog detta på största allvar, utförde man intensiva studier på en otrolig mängd växtextrakt och ovanliga vetenskapliga komponenter. Man kartlade var och en av dem innan man gjorde sitt urval och de utvalda faktorerna finns nu alla inkluderade i sin optimala form.

Med början i tvättens potenta-men-hudvänliga exfoliant, salicylsyran, och avslutning i krämens hudbevarande vitamin B3, har en samling på tjugosju botaniska extrakt blandats samma i produkt-trion. Dessa strävar efter att ge dig bästa möjliga vård - i total och perfekt harmoni. I ClearPores Body Acne Kit kan du äntligen hitta en omfattande helhetsmetod som möter alla tänkbara behov som en hud med blemmor och akne kan tänkas ha.

Till att börja med… tvätten

Green Tea
Grönt te

Det har hittat hem i våra köksskåp och våra liv, som en härlig och nyttig varm dryck - och nu är det dags för den att ta plats i vår hudvårdsrutin! Allt fler experter rekommenderar användning av det inom ytlig behandling av både ansikte och kropp, och framhäver dess energigivande, lugnande och stärkande kvaliteter.

Kärnor från vindruvor
Kärnor från vindruvor

Växtkällan till detta potenta extrakt är tveklöst mest känd för sina välsmakande kvalitéer - och extraktet har en hög halt av flavonoider, ämnena som svarar för den rika färgen hos många växter. Utöver detta är den väl ansedd för dess nytta inom hudvårdsprodukter mot skador från fria radikaler. Det kan även hjälpa till att ge lyster genom att fjärma döda hudceller.

Med fortsättning i… kapslarna

Rot från kardborre
Rot från kardborre

Med blad som gärna uppvisar en distinkt hjärtform, kan vi kanske konstatera att den älskar att hjälpa din hud! Den anses viktig när det kommer till att hjälpa kroppens interna funktioner och har använts i århundraden för att rena och fräscha upp vår inre funktionalitet. Detta är något som tror ge resultat på vårt utseende genom att bidra till en strålande lyster.

Aloe Vera
Aloe Vera

Det finns ingen annan planta som har en så rik historia när det gäller användning inom hudvård, och den har återfunnits i dokument från forntida medelhavskulturer och från de grekiska, egyptiska och assyriska folken. Den sägs ha renande och lugnande egenskaper som är nyttiga för bortförseln av giftansamlingar inifrån kroppen.

Och slutligen… krämen

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis

Den är en traditionell ingrediens som även kallas balsam copaiba, och kådan samlas in från vilda träd som växer i de sydamerikanska regnskogarna. Den är uppskattad av ursprungsfolk från regionen, på grund av att dess egenskaper som setts avhjälpa obalanser i huden, samtidigt som den skyddar mot orenheter och lugnar ett inflammerat utseende.

Allantoin
Allantoin

Populärpressen har börjat beskriva detta som en “mirakelingrediens” - men den har använts i form av sin växtkälla, vallörten, sedan generationer tillbaka. Experter har funnit att den skyddar, återfuktar och fräschar upp huden. Den har även den dubbla förmågan att både ge fukt och frigöra huden från döda hudceller på ett naturligt sätt, vilket resulterar i att man ser friskare ut.

Komplett innehållsförteckning

Tvätt

Vatten (aqua), PEG-100-stearat, butylenglykol, propanediol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, dimetikon, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, salicylsyra, blad från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitus vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, steareth-21, pentylenglykol, xantangummi, olja från zea mays (majs), rapsolja, glycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, etylhexylglycerin, dinatrium EDTA, simetikon, fenoxietanol.

Kapslar Aktiva

Maskros (rot), kardborre (rot), rumex crispus (rot), röd stormhatt (pulver), rödklöver (blomma), aloe vera (extrakt), sarsaparill (rot), lakrits (rot), kelp från Atlanten (pulver), gurkmeja, cayennepeppar (40 HU).

Övriga: vegetabilisk cellulosa (vegetariskt hölje), kiseldioxid, vegetabiliskt stearat.

Kräm

Vatten (aqua), niacinamid, stearylalkohol, cetylalkohol, glycerin, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, kåda från copaifera officinalis (balsam copaiba), fröolja från carapa guianensis, olja av fruktkött från euterpe oleracea, pentylenglykol, salicylsyra, steareth-21, allantoin, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, olja från zea mays (majs), rapsoljeglycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, bladextrakt från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitis vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, ethylhexylglycerin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoxietanol.

Användning av kittet

ClearPores Body Acne Kit syftar till att bli en grundläggande komponent i din dagliga rengöringsrutin. För att använda tvätten, i badet eller duschen, blöter du först huden på det berörda området ordentligt och gnuggar sedan in en riklig mängd av produkten i huden. Låt den absorberas under 2-3 minuter och skölj sedan av noggrant. Snart efter rengöring, efter omkring tio minuter, applicerar du ett tunt, jämnt lager av krämen, just på de områdena, och massera in. Vad gäller kapslarna tar du bara två stycken om dagen innan ett mål och tillsammans med ett stort glas vatten. För maximal effekt rekommenderar vi att man använder trion konsekvent och dagligen på en kontinuerlig basis.

Råd

ClearPores Body Acne Kit designades med den dedikerade målsättningen att möta behoven hos utsatt hud. Oavsett bör du ta dig tiden till att gå igenom den fulla innehållsförteckningen för var och en av produkterna noggrant, i den händelse som de innehåller något som du är allergisk mot. Som en extra säkerhet kan du även vilja göra ett lapptest med tvätten och krämen dagen innan första användningstillfället. Om du har fått någon hudåkomma diagnostiserad, eller oroar dig över något annat, vänligen konsultera medicinsk personal.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(21)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

93.08% baserat på 25 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerad för min tonårsdotter som hade problem med finnar på ryggen som gjorde ont.

T Towa
Verifierat Köp

Jag har haft samma kit i 2 månader och är nöjd. Räcker länge!

T Theo
Verifierat Köp

Snabb leverans. Fungerar bra med min problemhy, men det är viktigt att göra det till en del av ens dagliga rutin.

J Jasmine
Verifierat Köp

Superlätt! Och jag använder rengöring istället för min vanliga bodywash på ryggen,

H Holger
Verifierat Köp

Har allt som jag behöver

M Myra
Verifierat Köp

I've been using this product for only 2 weeks, but already my acne has significantly cleared. I am now more confident in my own skin. Thankyou!

T Terri-anne
Verifierat Köp

Niente da dire, questo kit acne è davvero efficace sulla mia pelle

A Alessio
Verifierat Köp

Su consiglio di una mia amica ho provato questo prodotto e sono molto soddisfatto dell'acquisto fatto.

M Mario
Verifierat Köp

5 stelle! Non potevo chiedere di meglio

L Libera
Verifierat Köp

per un utilizzo quotidiano questo kit contro l'acne è davvero ottimo

A Arianna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar