GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Bathmate Hydromax

Manlig Förstärkande Hydropump

Översikt

Över hela världen viskas det om hydropumpar – men Bathmate Hydromax är utformad för att män ska kunna tala om dem högt och med stolthet! Med en revolutionerande hydropump-metod, speciellt utformad för lika mycket förstärkning som njutning, har detta förstklassiga redskap varit i framkant när det kommer till konkurrensen under flera år. De sköna och grundläggande egenskaperna från vatten och luft har här kombinerats med en unik bälgpump och ventil, som fått en plats i över en miljon mäns liv!

  • För manlig förstärkning
  • För en hård och stark känsla
  • Förstklassig kvalitet, patenterad teknologi
  • Pump & ventil 35x mer kraft*
  • 100% säker, komfortabel & behändig
  • 2 års Produktgaranti
  • CE-CERTIFIERAD
  • FRI FRÅN BPA
  • ISO

Manlig potens

Genom generationer har markant fokus lagts på en särskild del av den manliga anatomin – och det är inte direkt förvånande att en del män känner sig missnöjda med sitt manliga organ. För att bättre förstå hur vi själva kan inverka på detta, behöver vi först bekanta oss med anatomin. Det manliga könsorganet är gjort av tre komponenter: två corpora cavernos på toppen, och corpus spongiosum. Den förstnämnda är ihålig och fylls med blod vilket gör att corpus spongiosum dras upp och en erektion uppstår. Det är således uppenbart att blodflödet och cirkulationen är ytterst nödvändiga för att kroppsdelen ifråga ska fungera ordentligt, och bästa sätt att uppnå detta på, är att träna denna naturliga mekanism.

Hydropumpens teknologi

Olika typer av vakuumluftspumpar har länge använts för att väcka blodflödet till liv, och därmed utvidga den manliga storleken. Forskning har utvärderat sådana metoders effektivitet när det gäller ökning av syremättnadsnivåerna, deras arbete på molekylär nivå, och i mekanisk utsträckning av den manliga vävnaden. För en ännu effektivare metod kan man även använda vatten, vilket även kan ge en ökad njutning.

Vatten hjälper till att forma en jämn styrka över hela området, vilket innebär att alla blodkärlen stimuleras. Med användning av varmt vatten, som möjliggörs av dusch eller bad, öppnas porerna upp för att uppmuntra hudens hälsa och elasticitet, vilket kan hjälpa förstoringsprocessen. Användning av vatten har dessutom visat sig vara utmärkt för komfort och säkerhet.

The Hydromax

Efter att Bathmate skapat sin första briljanta hydropump, bestämde de sig för att erbjuda ännu en förnyad modell. Detta ledde till att Hydromax Serien skapades, med ett revolutionerande nytt bälgpumpssystem och ventil, för att ge *35% mer kraft än originalet Hercules. Förståelsen för att en produkt som passar alla, aldrig kunde motsvara den stora massans önskan, gjorde att de använde en mer skräddarsydd dimensionering samtidigt som de fortsatte med tre färgsättningar, för att var och en skulle tilltala den man som använder den. I nuläget är det en av världens bästsäljande maskulina pumpar, med över 1 miljoner enheter sålda i 90 länder.

Användning av Hydromax Pump

Du kan använda den här enheten i duschen eller badet – oavsett vad du väljer, så slappna av ett par minuter i vattnet. Skjut den svarta pipen till stängd position och avlägsna komfortringen. Vänd Hydropumpen upp och ner under duschhuvudet, eller under vattennivån i badkaret, tills den är full med vatten. Återplacera komfortringen och placera Hydropumpen över din slaka penis tight upp på ditt bäcken. Gör en komfortabel förslutning med redskapet vinklat något uppåt och öppna ventilen genom att skjuta den svarta pipen till central position. Börja pumpa, långsamt och jämnt tills bälgen håller sig nedtryckt, vilket antyder att optimalt vakuum har uppnåtts. För att avlägsna, släpp på vakuumet genom att genom att trycka ner ventilhatten inåt för att aktivera den snabbfrigörande mekanismen och glid den av din penis. För att göra det extra enkelt, kan du köpa en duschrem, så att du kan använda din Hydromax Pump utan händer.

Råd

Alla Bathmate-produkter har skapats med strävan efter att tillfredsställa manliga behov, samtidigt som de helt och hållet upprätthåller din säkerhet, trygghet och komfort. Med det sagt, ber vi dig vänligen vidta praktiska försiktighetsåtgärder. Var noga med att ta det fullständiga utbudet av Bathmates produkter i beaktning, och försäkra dig om att du köper en i lämplig storlek enligt din anatomi. Som förberedning innan användning, bör du ta dig tid att noggrant läsa igenom de fullständiga instruktionerna. Överskrid aldrig den maximala tiden på femton minuter per session, och kom ihåg att ha tålamod. Att påskynda processen kan innebära risk för skada.

Swipe to the right

Bathmate Hydromax 5 7 9
Previously Known As X20 X30 X40
Pris 1399 kr 1549 kr 1949 kr
Sugkraft 35x the Hercules
Penisstorlek 5-13
cm
13-18
cm
18-23
cm
Mätsticka
Komfortringar
Reglerventilsystem
Garanti 2 År

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(122)
4 Stjärnor
(29)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.62% baserat på 155 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den nya ersättnings produkten fungerar felfritt och bättre än den gamla. Men jag väntar fortfarande på fraktkostnaderna som shytoby lovade att betala tillbaka för returen som jag skickade tillbaka för ett tag sedan.

M Muhammed
Verifierat Köp

Den är bra, men den produkten från samma företag med ektern handpump är troligtvis ännu bättre, men den kostar givetvis mer.

P Peter H
Verifierat Köp

Sjukt cool! Enkel att använda!

m mattias
Verifierat Köp

Bättre än de mesta jag provat. Garanterat värd pengarna.

K Klas
Verifierat Köp

Funkar jätte bra !

P Peter
Verifierat Köp

Sjukt bra !

o ossan
Verifierat Köp

YES riktigt bra!!! REKOMMENDERAR!

J Jeppe
Verifierat Köp

Inte lätt de första gångerna, men nu går det jättebra och jag har fått bra resultat.

M Max
Verifierat Köp

Trodde ju inte det här var något för mig..Det har faktiskt till min förvåning funkat och det har gett mig hopp om sexlivet igen,. tack!

J Jakob
Verifierat Köp

I get the clear one and although it seems a difficult product to use, it really isn't. I watched the instruction video a few times and after a few attempts i was a pro!

F Frank A

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar