Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Antarctic Krill Olja

1000 mg 120 Softgels | Ren & Hållbar Omega-3

Översikt

Vill du hitta en potent, ren källa av Omega-3? Detta otroliga och förstklassiga tillskott innehåller de naturliga Omega-3-fettsyrorna EPA samt DHA, Astaxantin och Kolin och den har skördats från oförorenad samt ren Euphausia superba, grunden för allt havsliv. Bland andra otaliga fördelar av Omega-3 så syftar dessa starka doser på 1000 mg till att återuppliva och att ge ny energi åt din synförmåga och kognitiva kraft

 • Hållbart skördad källa av Omega-3
 • DHA medverkar till normal hjärnfunktion och blodtryck
 • Kolin för hälsosam lipidmetabolism
 • Tillhandahåller 1000 mg av kraftfull krillolja dagligen
 • Vätskekapslar är enkla att svälja och absorberas lätt
 • Neutral smak och lukt
 • Glutenfri
 • Laktosfri
 • Mjölkfri
 • GMO Free

Varför välja Krillolja?

De kan inte ha känt till det men ända sedan grottmän började fiska så har fisk varit människans bästa källa av Omega-3. Med tid och erfarenhet kommer kunskap och under senare år har otaliga produkter utvecklats med syftet att ge oss de hälso-boostande fördelar som dessa nödvändiga fettsyror kan tillhandahålla. Med det sagt så vet många av oss inte om att det ofta kompromissas med den mängd vi konsumerar. Havslevande fiskarter utsätts ofta för föroreningar som måste avlägsnas och denna process ändrar fundamentalt Omega-3-fettsyrornas berikade oljestruktur och gör den mindre absorberbar av kroppen.

Maxmedix Antarctic Krill Oil

I strävan efter ett alternativ började forskare betrakta krillolja som framtidens tillskott av Omega-3. De åkte långt från fiskekanaler och sjöfartsleder på jakt efter orörda vatten och upptäckte att livsuppehället i dunkla Antarktis kombinerat med Euphausia Superba innebar att de utsattes för mycket lägre risk för att exponeras för föroreningar. De utgör dessutom en av världens största kollektiva djurmassa och är därmed otroligt hållbar.

Dessa näringsfyllda skaldjur är även många andra djurs naturliga Omega-3 källa (De själva äter dock bara växtmaterial). Även när den faktiska Omega-3 dosen är lägre så har krillolja dessutom visat sig tillhandahålla positiva resultat till fiskolja, tack vare sitt höga innehåll av EPA och DHA, såsom exempelvis att stötta hjärnfunktion och syn. Genom att ta Antarctic Krill Oil som ett kosttillskott, kan du åtnjuta samma näringsförmåner och dessutom en ännu renare, och mer potent olja från ett av de första stegen i naturens energiöverföringsprocess.

Dynamiska ingredienser

Omega-3 fettsyror, inkluderat eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA), är nödvändiga för våra kroppars naturliga process trots att vi inte kan producera dem själva. I gångna tider var det bästa sättet att få tillgång till dessa hälsogivande föreningar genom att äta fisk. EPA och DHA bidrar gemensamt till hälsosamma triglycerider i blodet, ett fett som krävs i låga mängder för energi, såväl som till hälsosamt blodtryck. Samtidigt bidrar DHA på egen hand med upprätthållandet av hälsosam synförmåga och hjärnfunktion.* Man har även kunnat se samband mellan Omega-3s och ett förbättrat gensvar från intensiva träningspass samt hantering av sockernivåer

Du kan även hitta en del unika faktorer i Antarctic Krill Oil som du inte hittar i fiskolja. Kolin är ett vattenlösligt näringsämne som är en strukturell del av fett och relaterad till vitala B-vitaminer. Det har föreslagits att man ska komplettera sin kost med Kolin för att förbättra kognitiv funktion och höja sinnesstämningen, i tillägg till metaboliserande fettlipider och upprätthållande av energinivåer. Astaxantin är ett organiskt pigment ansvarar för kapslarnas såväl som kokta skaldjurs röda färg. Dess molekylära form gör det möjligt för den att få plats inuti celler och ackumuleras i membran, vilket skyddar intern Omega-3 mot skadande oxidation. Det anses även hjälpa ditt hjärta, hud och synförmåga.

Att ta Antarctic Krill Oil

Kapslarna är enkla att ta och kommer enkelt att bli en del av din dag. Ta en kapsel med ett fullt glas vatten två gånger om dagen innan måltid. Vi rekommenderar alltid att du tar ett nytt tillskott under åtminstone tre månader och investerar i en långsiktig användning för att få ut det mesta av Antarctic Krill Oil.

Råd

Med bara en naturlig ingrediens som packats in i ett mjukt gelskal, så är Antarctic Krill Oil kapslarna inte kända för att ha några biverkningar. Vänligen ta dock inte tillskottet om du har skaldjursallergi. Om du är gravid, ammar eller tar någon medicin, vänligen konsultera sjukvårdspersonal innan användning. Kapslarna är inte avsedda för användning av någon under 18 års ålder.

*Den gynnsamma effekten av EPA och DHA för upprätthållandet av normalt blodtryck uppnås genom ett dagligt intag av 3 g och upprätthållandet av normala triglyceridnivåer med ett dagligt intag av 2 g EPA och DHA. Den gynnsamma effekten av DHA för upprätthållandet av normal hjärnfunktion samt normal syn uppnås genom ett dagligt intag på 250 mg. Överskrid inte ett kompletterande dagligt intag av 5 g av EPA och DHA kombinerat.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapslar | Tillskott för mental prestanda

231Kr 289Kr

+
Ren Bockhornsklöver Olja
Ren Bockhornsklöver Olja

100 ml Olja | Naturlig hjälp för bröstförstoring

189Kr

1 Produkt(er)

231Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lätta att svälja. Jag trodde faktiskt att pillrerna skulle vara större.

S Stefan
Verifierat Köp

Luktar och smakar inget speciellt!!

M Medina
Verifierat Köp

kvalitet rakt igenom

G Gösta
Verifierat Köp

Krill olja smakar mycket bättre än fisklever olja och innehåller lika mycket omega3

B Beata
Verifierat Köp

Jag älskar den oljan och är piggare

G Gustav
Verifierat Köp

Bra.

S Stina
Verifierat Köp

Jag tycker att dom känns mycket fräschare med krillolja än med fisklever (urk).

M Marielle
Verifierat Köp

Jättebra! Jag hickar alltid äcklig fisksmak av fiskleverolja men med dom här smakar det ingenting!

E Ebba
Verifierat Köp

Paket kom snabbt och jag tror på omega

A Adhira
Verifierat Köp

Jättebra och prisvärt! Omega olja från krill brukar vara mycket dyrare än omega från fisk.

L Lovis

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar