• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Wunderbrow | Ögonbrynspenna

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Med Wunderbrow ögonbrynspenna kan du fixa snygga ögonbryn hur enkelt som helst! Och det bästa är: effekten kan kvarstå i flera dagar.

 • Wunderbrow ger dig tydligare ögonbryn
 • Kan hålla i flera dagar
 • Naturlig fyllighet på ögonbrynen
 • Täcker grått hår
 • Håller ögonbrynen i form

Hos oss kan du beställa denna exklusiva ögonbrynspenna i fyra olika nyanser. Wunderbrow arbetar genom små fibrer som fäster sig på ögonbrynen och därmed gör dem fylligare och ger en bättre form.

Vad är Wunderbrow?

Med denna ögonbrynspenna kan du ge dina ögonbryn ett lyft på mindre än två minuter. Med Wunderbrow tillförs fibrer i ögonbrynen, vilket skapar en naturlig och proffsiga effekt som kan sitta i under flera dagar.

Konventionella ögonbrynspennor eller pulver är onaturliga och ofta svåra att tillämpa, och de varar heller inte särskilt länge. En del kvinnor ser tatuerade ögonbryn som de enda lösningen, detta är dock smärtsamt, kostsamt och dessutom permanent. Prova istället Wunderbrow ögonbrynspenna som är helt naturlig med både hårfibrer och pigemnet. Den är dessutom lätt att använda när du ska fylla i dina ögonbryn.

Wunderbrow kan beställas från ShytoBuy i fyra olika nyanser. Så du kan beställa den färg som passar bäst till din naturliga hårfärg.

Så använder du Wunderbrow

Innan du använder Wunderbrow på dina ögonbryn ska de vara torra och rena. Ta sedan ögonbrynspennan och tillämpa hårfibrerna i önskad form. Detta är en exklusiv blandning av hårliknande fibrer i kombination med speciellt behandlade pigment utformade att fästa på huden och håret. Resultatet är verklighetstrogna, perfekt formade ögonbryn som varar i flera dagar. När du inte längre vill ha kvar ögonbrynsutfyllnaden tar du bort den med en bomullstuss eller kompress.

Så beställer du Wunderbrow

Det är enkelt att beställa hem Wunderbrow ögonbrynspenna från ShytoBuy. Du väljer bara ut vilken färg som passar bäst till din hårfärg och klickar sedan på ”Lägg i varukorgen”. När du sedan går vidare till vår trestegs-utcheckning kan du välja mellan flera olika betalningmetoder och leveransalternativ. Om du beställer inna klockan 17.00 måndag-torsdag med UPS-leverans kan du få hem din leverans på bara 24 timmar!

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Super produkt!

  A Annie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Äntligen går den att köpa hem smidigt i Sverige :)

  L Lina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ögonbrynen blir mycket snyggare, 5 av 5.

  S Sara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Behöver du fixa till dina ögonbryn är det här grejen! och det håller länge också, verkligen mycket för pengarna!

  J Josefina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.