Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

U-Visage kräm & enhet kombi

Kombi-paket med 2 produkter

Översikt

Att ha en ungdomlig hud har alltid varit ett skönhetstecken! Aktiva ingredienser och innovativ teknologi gör U-Visage Cream & Device Combo till ett essentiellt steg i inriktningen mot ålderstecken och förbättring av hudens elasticitet. Trigga igång kollagenproduktionen; reducera rynkor genom att aktivera ett ungdomligare utseende med den precist utformade U-Visage Cream & Device Combo. Använd dagligen på ansikte och hals, för att ge din hud den omvårdnad den behöver! U-VISAGE har en modern design, är enkel att använda, och har konstruerats ergonomiskt för att lämpa sig för områden på halsen och i ansiktet.

 • Kombo i 2 delar
 • 3 lägen
 • Kombinerar vård av ansikte och hals
 • Riktar in sig på ålderstecken
 • Tonar och förstärker elasticiteten
 • Hydratiserar & skyddar huden
 • GMP
 • ISO
 • Kliniskt bevisad

U-Visage Cream & Device Combo

När du åldras förlorar huden sin elasticitet. Utan externa ingrepp är det omöjligt att få en slät och felfri hy. Botoxinjektioner, kemikaliefyllda krämer, kosmetisk kirurgi, är bara några av de alternativ du kan välja mellan för att ta itu med åldrandet. Anti-aging och konturapparater för hemmabruk har ökat i popularitet som ett komfortabelt och enkelt alternativ inom detta område. En apparat kräver mindre tid än krämer, är smärtfri och erbjuder ganska synliga resultat.

Den stimulerar varsamt för att hjälpa till att tona huden och ansiktsmusklerna. När den används tillsammans med en kräm, underlättas bättre penetration av krämen till de underliggande hudlagren. Konturapparaten hjälper således dig att få en smidig, tonad och slät hud, vilket kan hjälpa till att reducera rynkor och främja en klarare hy.

Kräm

Den höga koncentrationen av aktiva ingredienser i U-Visage Cream, gör den till ett essentiellt steg i cellregenereringen och förbättringen av hudens elasticitet. Med en lätt och enkel absorbering, strävar den efter att signifikant minska utseendet av linjer och rynkor. Denna blandning av naturligt härledda ingredienser är utformad för att hjälpa till att återuppliva huden och förse den med en hälsosam, strålande lyster. Kollagen stärker och kopplas samman för att utgöra en stark grund för din hud medan elastin stöttar din huds elasticitet och spänst.

Apparat

U-Visage har tre lägen. Först arbetar den för att ge en varsam och lindrande massage, som hjälper till att aktivera cirkulationen kring appliceringsområdet. Den framkallar en föryngrande effekt genom att ge ett fastare och mer elastiskt utseende med en lätt och elegant design. Den är avsedd för daglig hudvård av ansikte och hals. Apparaten strävar efter att förhindra och reducera utseendet av rynkor samt synliga ålderstecken genom dess mikrovibration och värmesystem.

Ingredienslista

Kräm: Bio-Marine Collagen, Bio-Marine Elastin, Chiaprotect, Omega Butter

Så använder man U-Visage Cream And Device

Kräm: Rengör din hud noggrant innan applicering. Applicera krämen jämnt på ansikte och hals, helst på kvällen, genom att varsamt massera in den med cirkulära rörelser med dina fingerspetsar.

Apparat:

 1. Steg 1: Applicera U-Visage Cream eller din vanliga kräm jämnt innan du börjar använda apparaten. Du kan hoppa över detta steg och även använda apparaten på huden som den är.
 2. Steg 2: Utför rörelser från toppen och neråt på ditt ansikte med apparaten i 90 sekunder. Omfatta hela ansiktet.
 3. Steg 3: Fortsätt genom att utföra samma steg på halsen i 60 sekunder.

Detta bör du ha i åtanke när du använder U-Visage Cream And Device:

Det rekommenderas att du följer instruktionerna när du använder såväl krämen som apparaten. För att få ut det mesta av produkterna, rekommenderar vi att du använder krämen i kombination med U-Visage apparaten.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(26)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.67% baserat på 29 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är alltid skeptisk till sånt här och den är inte super billig heller. Men den hjälper väldigt bra!

A Aina
Verifierat Köp

Det är skön att använda. Jag har bara provat några dagar, men ska bli spännande att se resultatet sen. Jag återkommer med resultatet lite senare.

M Maryama
Verifierat Köp

Nu har jag provat i två månader och jag är imponerad. Massagene-grejen är dessutom jätteskön och jag använder den ibland på min nacke för att lindra muskelvärken.

M Maryama
Verifierat Köp

Huden på halsen hänger inte lika mycket.

A André
Verifierat Köp

Lät värt pengarna

S Simona
Verifierat Köp

It works great on my dry skin

H Hannah
Verifierat Köp

Simply one of the best face creams I've used! Surpasses many products at several times higher prices!

M Marbie
Verifierat Köp

I use this product regularly and I love it. Moisturises the skin perfectly and provides a soft and radiant skin.

E Emillie
Verifierat Köp

Es funktioniert auf meiner trockenen Haut einwandfrei

H Hannah
Verifierat Köp

Einfach eine der besten Gesichtscremes, die ich je benutzt habe! Übertrifft viele Produkte zu mehrfach höheren Preisen!

M Marbie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar