Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Total Curve Kombinationspaket

Kombinationspaket | Kombinationspaket med kapslar och kräm för brösten

Översikt

Total Curve Combo Pack ger dig en bekväm kombination av kapslar och en lugnande gel, i form av ett program som designats enbart utifrån kvinnans behov. I perfekt harmoni verkar de för att förändra känslan och utseendet hos dina bröst - på ett naturligt sätt utan kirurgiska ingrepp. Produkterna är gjorda med optimalt utformade och balanserade naturliga ingredienser som boostats med hjälp av vetenskaplig forskning. Därigenom kan de ge näring till både din kropp och ditt självförtroende, på ett skonsamt sätt.

 • Framtagna tillsammans för den kvinnliga formen
 • Verkar för att lyfta, fylla ut, göra fastare och tightare
 • Gel med lugnande, återfuktande känsla
 • Kliniskt undersökt Volufiline® i gelen
 • Utgör ett komplett och helhetsmässigt program
 • Enkel användning två gånger per dag och produkt
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Kvinnors önskan om förbättring

Det finns fler anledningar till varför kvinnor önskar sig ett förbättrat byst-utseende än vad man kan räkna - det handlar om allt ifrån att man inte är nöjd med vad Moder Natur begåvat en med till att kroppen förändras med tid och skeenden. Men, då en andel på 70% av kvinnorna mellan 18 och 65 anger att de är missnöjda med sin byst i en studie som publicerats i International Journal of Sexual Health, kan man inte förneka den mängd av kvinnor som vill åstadkomma en förändring. Magnituden av den här statistiska mätningen kan vara chockerande, men när man tänker in spannet med potentiella orsaker så blir det mer förståeligt. En del av dessa inkluderar...

 • Anlag
 • Graviditet
 • Ålder
 • Hormoner
 • Viktförändring
 • Livsstil

Alla kvinnor kan känna effekterna av en eller flera av dessa bidragande orsaker, oavsett hur gammal man är eller vilket liv man levt. De flesta av kvinnorna som uttryckte missnöje var i åldern trettio till trettionio, med barnafödsel och ålder som de största bakomliggande faktorerna. Det är alltså mer än ett orosmoln för kändisar och de rika och berömda, utan något som påverkar helt vanliga kvinnor.

Gelens fantastiska Volufiline®

Volufiline® är en högst innovativ och ny ingrediens som tagits fram särskilt med avsikten att återskapa en yppig kurvighet hos din byst. Det kommer från den uråldriga, kinesiska örten, zhu mu, som används här för att sitt innehåll av ämnet, sarsasapogenin. De skickliga forskarna utvecklade först Volufiline® och studerade sedan dess effekter, och resultaten utgör en mäktig läsning! De pekar på att sarsasapogenin kan ge en förstärkt lipogenes som ökar volymen hos fettvävnaderna med upp till 8,4% på två månader.

Kapslarnas kraftfulla fytoöstrogener

De återfinns naturligt hos en stor variation av växter - fytoöstrogener kan hämtas från bär, fänkål, humle, soja och gryn, samt från mer speciella örter, som dong quai. Hos växterna används de som en försvarsmekanism mot växtätande djur och utsöndras för att reglera fortplantningen hos de djur som i sin tur sannolikt kommer att äta upp dem. Av den här anledningen anses fytoöstrogener vara fördelaktiga för kvinnor som vill öka sina feminina former. Därför är de högt ansedda inom produkter för bröstförstoring.

Total Curve Combo Pack

Kapslarna och gelen utformades med tanke på att de skulle fungera perfekt tillsammans, och takta med varandra, inifrån och ut för att lyfta dina bröst och göra dem fastare och fylligare. Båda utgår från naturliga, botaniska ingredienser, utvalda för att tillfredsställa behoven hos alla de kvinnor som vill framhäva sin byst utan invasiva, smärtsamma och ofta riskabla kirurgiska ingrepp. Både kapslarna och gelen drar nytta av växtkraften som har gått i arv genom generationer, från kvinna till kvinna, och som nu finns i två optimala utformningar. Du kan nu njuta av en allomfattande metod, som tar helheten i beaktande och är helt smärtfritt, och som passar vuxna kvinnor av alla åldrar och livsstilar.

De naturliga ingredienserna i Total Curves

De noggrant utvalda botaniska extrakt i Total Curve Capsules och Total Curve Gel har handplockats individuellt utifrån deras kroppsfrämjande egenskaper, särskilt när det gäller de kvinnliga formen. Växter som gått i arv mellan mor och dotter i generationer har inkluderats i perfekt doserade mängder för att skapa två optimala produkter. Här är bara ett urval av dessa ingredienser.

Nyckelingredienser, kapslar

Soy Isoflavones
Isoflavoner från soja

Sojabönor är en helt naturlig och vegansk proteinkälla och anses vara helt livsnödvändiga i många kulturer. Proteiner är kroppens essentiella byggstenar. Samtida studier har undersökt kopplingen mellan sojabönor och fytoöstrogener. Läs mer här.

Resveratrol
Resveratrol

En naturligt förekommande polyfenol som finns i rött vin, olika frukter och grönsaker, mörk choklad och nötter. Den anses vara bra för kroppen på olika sätt, och det vetenskapliga samfundet intresserar sig för hur dess egenskaper kan påverka framträdande ålderstecken.

Hops
Humle

Humle är blommorna hos växten Humulus lupulus, som är allmänt känd då som en komponent i öl. Växten var känd bland antikens grekiska, romerska och kinesiska kulturer. Man har nyligen genomfört studier på växten, särskilt vad gäller dess fytoöstrogena beståndsdelar. Läs mer här.

Nyckelingredienser, gel

Aloe Vera
Aloe vera

Denna älskade ingrediens kommer från en tropisk suckulent-växt och har sedan länge inkluderats i hudkrämer, tvål och andra lokala behandlingar. Dess skyddande effekter och kopplingen till fria radikaler har varit föremål för vetenskaplig forskning. Läs mer här.

Algae Extract
Algextrakt

Detta en gång föga kända derivat är numera en kult-favorit bland naturliga ingredienser, på grund av sina höga halter av A-, B-, C- och E-vitamin. Dessa är kända för att stötta en mängd olika områden av den fysiska hälsan och livet. Med de här komponenterna kan algen hjälpa dig att göra kroppen vackrare - och starkare. Läs mer här.

Vitamin C
Vitamin C

Den här vitaminen ger sann kärlek till huden och anses även vara kritisk för den allmänna kroppshälsan. Den bidrar till produktionen av kollagen, en nyckelfaktor när det kommer till att göra att huden ser fyllig och fräsch ut. Den kan även bidra till skyddet mot oxidativ stress och gör huden fastare och smidigare.

Full innehållsförteckning

Kapslar - Bovete (blad, blommor), fänkål (frön), dong quai (rot), damiana (blad), humle (blommor), maskros (rot), vattenkrasse (blad, groddar), resveratrol, sojaisoflavoner, gelatin magnesiumstearat, kiseldioxid. stearat, kiseldioxid.

Gel - Renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, extrakt av aloe vera, hydroxietylcellulosa, extrakt av mjölon, algextrakt, mangosmör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR-multipeptidkomplex, citronsyra, koffein, Volufiline®, naturliga och artificiella smaker och konserveringsmedel.

Användning av Combo Pack

Total Curve Capsules har utformats för att enkelt passa in i din vardagsrutin - de är också lätta att svälja och ta med sig när man är iväg. Tag bara två kapslar varje dag, tillsammans med ett stort glas vatten innan en måltid som du väljer själv, men gärna vid samma tid varje dag. Total Curve Gel kommer definitivt bli ett härligt tillfredsställande tillskott till din dag. Två gånger dagligen masserar du in ett tunt lager på varje bröst. Använd cirklande rörelser och se till att även behandla undersidan, samt att gelen absorberas helt innan du klär på dig. Vi rekommenderar att du använder både kapslar och gel i minst tre månader, samt investerar i en långsiktig användning, för att få ut det bästa ur dem båda.

Råd

Båda produkterna är baserade på skonsamma, naturligt utvunna sammansättningar och ingen av dem har några kända biverkningar. Du bör dock ta dig tid att läsa igenom innehållsförteckningarna för kapslar och gel noggrant, av allergiskäl. Vänligen rådgör med professionell vårdpersonal som du är gravid, ammar eller går på någon medicin. Ingen av produkterna är avsedd för personer under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

89.33% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Klart testbara.. Rekommenderar starkt

S Simone K
Verifierat Köp

Tack! För de produkterna

n nada
Verifierat Köp

Grymma produkter! Att kombinera dessa två hjälper verkligen, dock så kan man ju köpa dem var för sig.. men att kombinera dem ger snabbare o bättre resultat

Z Zeina
Verifierat Köp

Tycker att jag kan se i h känna en märkbar skillnad

S Sofie J
Verifierat Köp

Man måste helt klart ha tålamod. Inget sker över en natt. Hållt på i snart 2 månader o jag märker ett litet lyft,lite fastare o möjligtvis liiite fylligare.

P Petra W
Verifierat Köp

Produkten enligt beskrivning, synlig effekt efter 3 veckor.

u ursula S
Verifierat Köp

Så nöjd och brösten har redan börjat blivit större.

T Therese
Verifierat Köp

Mina bröst ser redan mycket snyggare ut.

L Laura
Verifierat Köp

Ett super paket med allt.

A Adelina
Verifierat Köp

Omöjligt att säga hur mycket effektivare det är att använda båda krämen och tabletterna. Men jag vill alltid ha resultat SNABBT, så tänkte att det kan inte skada! Var tvungen att köpa nya bh:ar två omgångar.

A Anise
Verifierat Köp

Jag gick från liten B till att lätt fylla ut en C-kupa.

Y Ylva
Verifierat Köp

Jag gick från liten B till att lätt fylla ut en C-kupa.

Y Ylva
Verifierat Köp

Bra för brösten.

A Anna-Bella
Verifierat Köp

Jag och min fru är mycket förvånade! Brösten omfång har ökat med 3-4 cm på en vecka, helt otroligt! Vart ska detta sluta om detta fortsätter?

C Claes

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar