• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

South Beach Accelerating Kombinationspaket

Kombinationspaket | Hudrengöringspaket mot hudpigmentering
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Har du oönskade hudpigmenteringar? Om så är fallet, börja använda South Beach Accelerating Wash som innehåller grönt te. Använd detta i samband med den eftertraktade South Beach Gel för känsliga områden och South Beach Soothing Lotion. På så sätt erbjuder du din hud den optimala behandlingen för att skonsamt behålla en lysande hudton.

 • Lämplig för användning på känsliga områden
 • Insta-Brite ™ avancerad teknik
 • Innehåller tre grundligt testade lösningar
 • Innehåller ingredienser som är väl etablerade för deras blekning och lätta egenskaper
 • Dermatologiskt testad

Med en mängd produkter som innehåller hårda kemikalier på dagens marknad, hur kan du aktivt och skonsamt bekämpa pigmentering? Lätt, du litar på experterna! South Beach har samlat tre positivt recenserade produkter som är välkända för att lugna irritation, samt bidra till minskad pigmentering.

Vad är South Beach Accelerating Wash Kit?

Detta kit är en kombination av smarta produkter som fungerar i samspel med varandra, vilket hjälper dig att bekämpa missfärgning på alla fronter. Den första rutan avseende hjälp med lindring och rengöring kan snabbt bockas av då din hud tas om hand. Kittet drar fördel av en mängd milda och säkra produkter för att hjälpa till att hydratisera hudceller och främja hudelasticitet. Men avseende den viktiga delen; hur är det med missfärgningar och irritationer? Enkelt, du använder den känsliga gelén, som inriktar sig på att naturligt uppmuntra en jämn lyster och hjälper dig att bekämpa uppkomsten av mörka fläckar och missfärgning. I själva verket innehåller varje enskild produkt ingredienser som är högt ansedda för deras naturligt blekande och uppljusande effekt på huden! Om du vill ha ett modernt och väl avvägt tillvägagångssätt för att tackla missfärgning så ska du lägga vantarna på detta nya kit från South Beach.

Hur fungerar det?

Det fungerar genom att utnyttja ett antal olika användningsområden och en rad milda ingredienser. Accelerating Wash Soap uppmanar grönt te och törnrosextrakter, som båda är otroligt populära för sina antioxiderande och återupplivande egenskaper, att hjälpa din hud till ett rent och ungdomligt utseende. För att hjälpa dig att besegra missfärgningshinder nyttjar den lakrits och Uva Ursiextrakt, som båda är kända för sin naturliga blekningseffekt på huden. Men det är den speciella kombinationen av alla tre produkter som säkerställer att du får ett tillfredsställande tillvägagångssätt. Genom att använda tre olika lösningar, applicerar du en mångfald av ingredienser som är kända för sina blekande effekter på din hud, inkluderat den högt efterlängtade avancerade teknologin Insta-Brite ™! Så fördelarna av de tre olika produkterna är många. Du bekämpar missfärgning på alla fronter. Du förser din hud med ett stort antal aktiva, välansedda ingredienser och du hjälper till att ge näring samt underhålla din hud på känsliga områden!

Den lindrande lotionen känner igen stress och skador som rakning, vaxning och hårborttagning med laser kan orsaka på hårfolliklarna och de övre hudlagren. Så den använder den fuktgivande effekten av E-vitamin från Avokadoolja för att hjälpa till att lindra och hydratisera din hud. Sedan tillsätts Aloe Vera och gurkextrakt till blandningen som hjälper dig att upprätthålla ett friskt utseende på din hud genom att friska upp och föryngra dina hudceller!

Ett väsentligt vapen i ditt kit är gelén för känsliga områden. Det har effektiviserats för att tillåta Insta-Brite ™ teknologi, plus Uva Ursiextrakt för att gå din hud med en gång. De är väldigt populära för sina uppljusande och blekande egenskaper men inriktar sig även på att förhindra huden från hyperpigmentering samt hjälpa dig att arbeta mot en jämn och livfull lyster!

South Beach Accelerating Wash

Om du vill uppnå optimalt resultat från din South Beach Accelerating Wash ska du följa dessa enkla instruktioner:

 • Använd produkten för att tvätta ansikte, armhålor, känsliga områden och på resterande ställen på din kropp.
 • Använd en gång om dagen i ungefär 7–10 dagar.
 • Ej avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor.

South Beach Soothing Lotion

Att använda din South Beach Lotion tar ingen tid alls! För optimalt resultat ska du följa dessa enkla instruktioner:

 • Applicera omsorgsfullt den lindrande lotionen i cirkulära rörelser med hjälp av dina fingrar
 • Den kan appliceras på hud i ansiktet eller på kroppen.
 • Upprepa appliceringen vid behov.
 • Använd dagligen för optimalt resultat.

Det kunde inte vara enklare att applicera din South Beach Gel för känsliga områden. Följ dessa enkla instruktioner för optimalt resultat:

 • Tvätta din hud som vanligt och låt den torka.
 • Applicera på det önskade området och gnugga försiktigt in gelén i huden genom cirkulära rörelser tills den är helt absorberad.
 • Använd två gånger om dagen för optimalt resultat.
 • Varken handskar eller borste behövs.

Huvudingredienser

South Beach är ärliga och öppna om sina ingredienser, vilket vittnar om deras tro på sin succé. Huvudingredienserna är:

image of liquorice
Lakritsextrakt är välkänt för dess blekande egenskaper men är även rik på vitaminer och är allmänt förekommande i anti-agingprodukter.
image of bearberry
Mjölonextrakt är välkänd för dess blekande och uppljusande egenskaper och det har dessutom valts ut särskilt för att hjälpa till att rikta in sig på uppkomsten av missfärgning.
image of leaf
Insta-Brite™ Teknologi är 2000-talets sätt att angripa missfärgning och har setts öka enormt i uppljusningsprodukter. Den siktar på att hjälpa dig att tackla alla tecken på synlig missfärgning!
image of aloe vera
Extrakt från Aloe Vera främjar hudens elasticitet. Det syftar till att stänga in fukt för att hjälpa huden till ett välvårdat utseende.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96.67% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Som 42-åring vill jag inte behöva bry mig om mitt utseende längre. Det är inte lika viktigt som när jag var yngre. Det enda som egentligen stör mig är mina solfläckar i ansiktet och på kroppen. Annars har jag en bra hud. Jag köpte kittet för jag vill ha allt på en gång och slippa behöva köpa till produkter. Nummer 2 anbände jag i ansiktet och de andra på kroppen. Jag tycker att de har hjälpt bra. Solfläckarna syns inte lika mycket längre.

  A Anna-Karin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bara att smörja in huden. Super lätt. Luktar gott och ger fin hud.

  D Daniella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag fick en fin hud efteråt och tog bort mörka hudfläcklar.

  T Totte small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag fick en fin hud efteråt och tog bort mörka hudfläcklar.

  T Totte small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Väldigt prisvärt. Egentligen tänkte jag köpa den för analblekning, men det här är inte så mycket dyrare.

  A Adrienne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mild doft och huden blev inte röd eller torr av blekningen.

  M Miranda small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.