• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Pre Tan Primer

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Om du tänker på brun utan sol som ett extra skikt på huden, kommer du att bättre kunna förstå vikten av att förbereda ytan. Genom att framställa ytan och ta bort döda hudceller kommer din solbränna inte att försämras eftersom huden redan rengjorts från döda hudceller som skulle tvättas bort med solbrännan efteråt. Detta gör att du kan behålla brännan en mycket längre tid, och ger dig längre pauser mellan applikationerna. Detta gör att du kan använda mindre av produkten och spara tid på din skönhetsrutin. När ytan inte förberetts kommer en hel del människor att åtgärda områden som är ojämna, vilket kan resultera i ojämn bränna. Detta kan undvikas genom att tillämpa Skinny Tan Pre Tan Primer.

 • Förbereder huden inför brun utan sol applicering
 • Bidrar till en bränna som ser naturligt fräsch ut
 • Gör så att både din BUS-bränna och riktiga solbränna håller längre
 • Minskar risken för ojämnheter
 • Kan minska celluliter och göra huden jämnare
 • Lättanvänd med 100% naturliga ingredienser

Skinny Tan Pre Tan Primer är en fantastisk ny produkt som inte bara är lätt att använda och applicera utan även om kommer ge din bränna en riktig boost oavsett om den är riktig eller fejk. Applicera denna lättanvända gel efter du har exfolierat kroppen för en perfekt grund för din brun utan sol bränna. Skinny Tan Pre Tan Primer kombinerats med fördel med någon utav de andra Skinny Tan Produkterna för en långvarig och snygg bränna. Beställ din Skinnny Tan Pre Tan Primer idag innan klockan 17 så skickar vi ut ditt paket samma dag!

Bevisade Resultat

Det finns många produkter där ute som hävdar att de exfolierar huden, men gör det med starka kemikalier som i det långa loppet kan leda till skador och torkad hud. Dock har valnötsskal använts i generationer för att jämna ut och vitalisera hudens ytskikt. Som en naturlig exfolierare kan valnötsskal också hjälpa huden att ta in fukt, inklusive brun-utan-sol-produkter. Ju djupare produkterna kan gå desto längre de kan finns kvar innan det behövs påfyllning. Resultaten av Skinny Tan pre tan primer är omedelbar så det finns ingen anledning till att vänta dagar eller veckor för att kunna se resultatet. Fördelarna med exfolierare har skrivits om i stor utsträckning under de senaste åren. De låter ny hud visa sig snabbare, vilket förbättrar hyn och avlägsnar ansamlingar av smuts från omgivningen. Den milda naturliga formulan bidrar till att förbättra hudtonen och föryngrar utan att orsaka skador på hudskikten.

Skinny Tan 7 Day Tanner bidrar till att ge din kropp konturer för att minska utseendet av celluliter.

Krämen ger din hud en gyllenbrun bränna utan sol och bleknar inte på upp till 7 dagar

Innehåller endast 100 % naturliga ingredienser

Innehåller en doft bestående av kokos

När kan jag börja se resultat?

Du kommer att se och känna resultat så snart du är klar med din peeling. Din hud kommer att kännas mjukare vid beröring och kommer verka ha föryngrats för dig och andra. Om du någonsin har provat brun-utan-sol i det förflutna utan exfolierande vet du hur snabbt det kan försvinna i områden där det finns en ansamling av döda hudceller. Resultaten av Skinny Tan pre tan primer i förhållande till påstrykningen kommer att framgå direkt och livslängden på din produkt kommer att bevisas när du inte behöver stryka på nytt så ofta.

Användningstips

 • För bästa resultat vid användning av Skinny Tan pre tan primer bör du använda den ett par timmar innan du tänker tillämpa solprodukten.
 • Se till att Skinny Tan Pre Tan Primer har tagits bort innan du använder din brun-utan-sol så att du får de bästa omedelbara och långsiktiga resultaten.
 • Du bör inte använda primer på hud som är trasig, sårig eller infekterad.
 • Lägg inte till andra produkter efter peelingen eftersom det kan skapa en barriär, vilket innebär att din solbränna inte kommer att sitta kvar så länge som den kunde.

Säker att använda

Även om Skinny Tan pre tan primer är gjord av helt naturliga ingredienser bör du läsa innehållslistan innan du använder den. Om du har haft en allergisk reaktion mot någon av ingredienserna tidigare skall du inte använda den. Skinny Tan Pre Tan Primer ska inte användas på hud som är trasig, sårig eller infekterad eftersom den inte är avsett för något annat än utvärtes bruk.

HUR MAN BESTÄLLER

Du kan enkelt beställa Skinny Tan pre tan primer från Leluna.com genom att lägga till den i korgen. Gå till korgen när du har beställt allt du behöver och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen. För att få din Skinny Tan pre tan primer bör du lägga din order innan 16:00 för nästa dags-leveransservice. Få huden silkeslen och redo för din brun-utan-sol-behandling.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

Lämna ett omdöme
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.