FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

PyratineXR Lotion

Lindrande Formula mot Rodnader
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

PyratineXR Lotion är en delikat och icke-oljig kräm som har utarbetats speciellt för användning på känslig hud, som är benägen att bli röd och irriterad. En allt-i-ett formula som innehåller patenterad cytokinin-teknologi och kliniskt studerade ingredienser som visat sig hjälpa textur, klåda och stickningar utan att orsaka irritation.

 • Ger essentiell fukt
 • Främjar hudens barriärfunktion
 • Avancerat cytokinin-system
 • Kliniskt studerad formula
 • Enkel och snabbabsorberad
 • Optimal till känslig och irriterad hud

PyratineXR Lotion är en snabbabsorberande formula som är perfekt till hektiska livsstilar och som hjälper till att tillhandahålla essentiell fukt för att stötta hudens barriärfunktion utan att få den att kännas oljig eller klibbig. Detta åstadkommer den genom att nyttja 0,125% Furfuryl Tetrahydropyranyladenine inom en unik topisk lotion, vilket gör den optimal för att hjälpa till att lindra, lugna och skydda huden.

 • GMP

Rodnader på huden

Rodnader i ansiktet framträder ofta på kinderna, näsan, hakan eller pannan och det är väldigt vanligt. Det uppträder vanligen för dem som rodnar eller lätt blir flammiga, men det kan omvandlas till en mörkare röd nyans som kvarstår under en längre tid än vanligt. De med rodnader kan även ha små röda prickar och utvidgade blodkärl, där området kan kännas mer känsligt, klia eller stickas.

Som ett resultat är det något som kan kännas genant eller störande, vilket gör att många söker hjälp. Om du lider av rodnader i ansiktet, som ofta uppstår av rosacea eller aknedrabbad hud, kan du börja med göra några livsstilsförändringar. Försök att undvika solexponering på området såväl som alkohol eller kryddstark mat. Det kan även vara bra att undvika stress såväl som kosmetika eller hudvård som kan orsaka irritation. Om dina ordinära produkter försämrar tillståndet, så prova att byta till något som innehåller naturliga ingredienser såsom exempelvis aloe vera och kamomill för att hjälpa till att lugna huden. Linolsyror är de som är rika på ”oljiga” fettsyror som även sägs vara gynnsamma.

Vad gör PyratineXR Lotion så speciellt?

Pyratine XR är en intensivt näringsgivande och lindrande lotion som är speciellt framtagen för personer med torr, känslig och irriterad hud. Med en lätt vikt och len textur, kan den enkelt absorberas och är perfekt för daglig och regelbunden användning. Det som gör denna speciella lotion så unik, är dess patenterade formula som studerats kliniskt och som visat att om den appliceras två gånger dagligen under 12 veckor, så upplevs förbättringar av hudens barriärfunktion och hudens utseende såsom rodnader, torrhet, brännande och stickande känsla. Inom denna avancerade formula finns det 5 huvudsakliga aktiva ingredienser, med Furfuryl Tetrahydropyranyladenine som den riktiga stora stjärnan av showen.

Furfuryl Tetrahydropyranyladenine
Furfuryl Tetrahydropyranyladenine - Denna ingrediens låter komplicerad med sitt långa namn men den kommer faktiskt från växter. Det är en typ av cytokinin, växtsubstanser som främjar celldelning, även känt som cytokines, i växtrötter. För topisk applicering har det studerats och kopplats till en förbättring av vanliga tecken på hud med rosacea, inklusive torrhet och brännande och stickande känslor. Det har även visats hjälpa hudens textur.
Vitamin C
Safflorfröolja - En typisk gul-orange blomsterväxt som anses vara en av människans äldsta grödor, vilket resulterat i att den under åren har kommit att få ett antal traditionella användningsområden och nuförtiden blivit en fantastisk ingrediens i naturlig hudvård. Detta beror på att den sägs vara optimal för att hjälpa till med hudens kvalitet och textur på grund av en stor mängd linolsyra.
Licorice Flavonoids
Aloe Vera - Denna otroliga växt växer i tropiska klimat och har blivit populär världen över. Vanligen används den till hjälp mot bränd eller torr hud, tack vare dess intensivt fuktande och hydratiserande egenskaper. Den är även optimal för att hjälpa mot rodnader och irritationer då den är känd för att verka lindrande samt ha en uppfriskande känsla.
Chamomile Flower Extract
Extrakt från kamomillblomman - Kamomill förväxlas ofta med tusenskönan och är i själva verket en del av tusenskönans familj eller Asteraceae. Den har ett antal vanliga användningsområden som inkluderar örtte, men den är optimal till topisk applicering på huden. Detta då den sägs ha en lugnande effekt, vilket gör den optimal till användning på rödaktig och irriterad hud.
Royal Jelly Extract
Extrakt från bidrottninggelé - Bidrottninggelé produceras av bin och görs av arbetsbina. Det är ett rikt näringsämne som ges till larver och bidrottningar. Detta då den är näringsrik och innehåller proteiner, fettsyror, spårmineraler och vitaminer såsom B5, B6 och C. Den har blivit till en högt ansedd ingrediens i många exklusiva och naturliga hudvårdsprodukter tack vara dess skyddande och stärkande effekter.

Fullständig ingredienslista

Aqua (Water), Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Ethylhexyl Hydroxystearate, Furfuryl Tetrahydropyranyladenine, Dimethicone, Sodium Benzoate, Carbomer, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Triethanolamine, Panthenol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Royal Jelly Extract, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, N-Butylparaben, Ethylparaben, n-Propylparaben, iso-Butylparaben.

Användning

PyratineXR Lotion har utformats för att vara enkel och smidig att använda. Börja med att rengöra ansiktet med en mild och varsam rengörare före varje användning och applicera sedan en generös mängd med lotion i ansiktet två gånger dagligen, helst morgon och kväll. Då lotionen absorberas snabbt och jämnt av huden, kan smink eller andra produkter appliceras kort efter användning.

Råd

Denna förstklassiga lotion har skapats i enlighet med högsta standard och nyttjar några av de bästa, naturliga ingredienserna som finns tillgängliga för att hjälpa huden. Som ett resultat är denna lotion säker att använda och lämplig för känslig hud. Precis som vid användning av alla nya produkter på din hud, så rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan för att kontrollera att det inte finns några personliga allergener och att man utför ett lapptest 24 timmar innan första användning. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Boostar huden med fukt. Speciellt bra under vintern för att undvika fnasig hud.

  P Patricia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lugnar min hud som blir irriterad av minsta lilla.

  I Indra small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kladdar inte och går att använda när jag vill, det blir plus för det

  SK Sarah K small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har inga problem med rödaktig hud sedan jag började med den här, tackar

  j jonas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Denna lotion har räddat mig! Så lätt att använda den 2 ggr om dagen och slippa ha mina röda fläckar i ansiktet jämt. Superbra!

  S Sofia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.