Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Thermo-Lite

90 Kapslar | Naturligt Termogent Tillskott

Översikt

Småäter du mycket och är hungrig mellan måltiderna? Thermo-Slim från proto-col är ett naturligt kosttillskott som kan hjälpa dig motstå sötsuget mellan måltiderna för att hålla vikten. Kapslarna kan både dämpa din aptit och ge dig extra energi vilket underlättar viktnedgång utan att göra dig trött och hängig. Ibland kan det vara svårt att finna motivation till att komma igång då kan ett kosttillskott som Thermo-Slim hjälpa dig få en motiverande rivstart.

 • Thermo-Slim kan effektivt hjälpa dig gå ned i vikt
 • Ger dig ett energitillskott
 • Kan öka din ämnesomsättning
 • Kan dämpa din aptit och ditt sötsug
 • Kan kontrollera glukosnivån i kroppen
 • Snabb, Gratis och Diskret Leverans

Kickstarta din viktnedgång effektivt med hjälp av naturliga råvaror. Thermo-Slim är 100 % naturlig och innehåller ett unikt urval av ingredienser som stimulerar viktnedgång och kan öka din ämnesomsättning, dämpa din aptit och ditt sötsug. Bli bekväm i din kropp och tappa de där extra kilona som stör! Placerar du din order innan kl. 17.00 kan du börja din viktresa redan imorgon.

 • Mjölkfri
 • Glutenfri

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Thermo-Slim från proto-col?

Det är ett naturligt kosttillskott som stimulerar viktnedgång på flera olika nivåer, kapslarna kan både öka din ämnesomsättning, dämpa din aptit och hålla borta ditt sötsug. Kapslarna består av en effektiv kombination av naturliga ingredienser fyllda av vitaminer som kan öka din ämnesomsättning på samma gång som du får ett hälsosamt energi- och vitamintillskott. Genom att öka kroppstemperaturen så ökar ämnesomsättningen på naturlig väg då kroppen förbränner mer fett när kroppen är varm.

Vad kan Thermo-Slim göra för mig?

Tillsammans med en bra kost och regelbunden motion kan Thermo-Slim göra underverk för dig kropp! Vi har nedan listan de positiva effekterna du kan uppleva av proto-col kapslar.

 • Ökad energi, vilket gör den idealisk för personer som tränar
 • Minska sötsuget mellan måltiderna
 • Kan minska ditt dagliga kaloriintag genom att dämpa din aptit
 • Du kan gå ned i vikt utan att känna dig trött och förlora energi
 • 100 % naturliga ingredienser

Hur fungerar Proto-col Thermo-Slim?

Det främsta syftet är att öka din ämnesomsättning, minska ditt sötsug och dämpa din aptit för att stimulera till viktnedgång. Genom att naturlig höja kroppstemperatur med hjälp av naturliga ingredienser så ökar din energiförbränning då kroppen förbränner mer när kroppstemperaturen höjs och likasåväl förbränner mer för att återställa temperaturen till normal.

Den termogena effekten av Proto-col Thermo-Slim kan förhindra fettlagring och hålla en hög ämnesomsättning genom en ökad kroppstemperatur. Dessutom bidrar den höga koncentration av vitaminer, mineraler och örter till att kapslarna effektivt kan minska ditt dagliga kaloriintag genom att dämpa din aptit och ditt sötsug.

Hur tar jag kapslarna?

För att uppnå bästa möjliga resultat av Proto-col Thermo-Slim bör du ta tre tabletter om dagen innan måltid, två på morgonen och en på eftermiddagen.

Hur lång tid tar det för Proto-col Thermo-Slim att fungera?

Som med alla effektiva fettförbrännande och aptitnedsättande medel kommer det fungera mest effektivt när de tas regelbundet med en hälsosam kost och motion. Resultaten kommer att variera från person till person.

Biverkningar

Denna produkt består av helt naturliga ingredienser utan några rapporterade negativa biverkningar. Om du äter läkemedel, är gravid eller ammande bör du rådfråga läkare innan du tar tabletterna.

Thermo-Lite 90 Kapslar | Naturligt Termogent Tillskott

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

har försökt med många dieter men det här hjälpte mig att hålla mig till dieten. Kände mig också pigg nog att träna vilket kändes toppen

C Camilla
Verifierat Köp

Jag behövde egentligen inte gå ner i vikt, men köpte den när jag försökte bli av med mitt sockerberoende. Jag har försökt att sluta med socker många gånger, men har aldrig lyckats hålla mig ifrån det längre än några dagar. Thermoslim gav mig den extra lilla hjälpen som jag behövde för att lyckas.

W Wendela
Verifierat Köp

Fantastisk.

A Alicia
Verifierat Köp

Jag har redan rekommenderat den till en av mina kollegor. Hjälpte mig att gå ner i vikt.

J Jasmine
Verifierat Köp

En bra hjälp när jag ville tappa 7 kilon innan sommaren.

A Amber

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar