måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Profollica Nutritional Supplement Tabletter

60 Tabletter | Tillskott mot håravfall
479Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Lider du av håravfall och skallighet? Då kommer du att älska Profollica kosttillskott mot håravfall. Med en unik formula speciellt framtagen för att stimulera till ny hårväxt och motverka håravfall hos män. Tillskottet tacklar den främsta orsaken till att män tappar hår vilket är överproduktion av DHT (dihydrotestosteron).

 • Motverkar manligt håravfall
 • Kan hjälpa till att minska kroppens produktion av DHT
 • Ta endast 2 kapslar om dagen
 • Ger håret stadga och styrka inifrån och ut
 • Stärker håret med essentiella aminosyror och proteiner
 • Diskret och Snabb Leverans

Gör håret starkare, friskare och potentiellt tjockare. Profollica kosttillskott mot håravfall för män kan ge dig det nödvändiga proteinerna och aminosyrorna håret behöver för att växa. I kombination med att motverka DHT produktionen i hårsäckarna som skapar det en optimal miljö för att motverka skallighet hos män. Placerar du din order innan kl.17.00 skickas din order ut redan samma dag.

Läs mer

Hur fungerar det?

För att uppnå bästa resultat rekommenderas det att du tar en Profollica kapsel i samband med en måltid 2 gånger per dag för maximal absorption. En förpackning räcker en månad.

Genom att ta Profollica dagligt kosttillskott regelbundet bidrar du till att ge ditt hår optimala förutsättningar för att växa ut friskare och starkare. Många män som drabbas av tunnhårighet och skallighet lider av håravfallet då en stor del av utseendet utgörs av just frisyren och håret. Profollica tillskott mot håravfall är kliniskt testat och vetenskapligt bevisat för dess DHT reducerande effekt. Denna åtgärd kan ha en positiv dominoeffekt på den mängd talg som produceras på huvudet, som vanligtvis är en av de orsakerna som hämmar frisk hårväxt. Till skillnad mot de andra produkterna i Profollica systemet, så når kosttillskottet hårsäckarna från insidan för at bidra till en optimal miljö för friska, starkare hår.

När kommer jag se resultat av Profollica tillskott mot håravfall?

Eftersom det håret växer långsamt så dröjer det innan du kan se de positiva effekterna, normalt sätt tar det cirka 2 månader efter regelbunden användning innan du kan se de goda effekterna. Men individuellt kan det variera från person till person beroende på hur man tar upp substanserna.

När du kombinerar Profollica kosttillskott med andra produkter i Profollica systemet, såsom schampo och serum får du bättre effekt. För att hjälpa ditt fall och stimulera frisk hårväxt är det alltid bra att dricka mycket vatten och äta nyttig mat såsom fet fisk, nötter och frukt och grönt.

Finns det några biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar av att ta Profollica tillskott mot håravfall för män. Men som med alla tillägg bör du alltid rådgöra med din läkare i förväg om du är osäker på någon av ingredienserna eller har några allergier. Kom alltid ihåg att ta tillskottet enligt anvisningar.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (80% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * har inte använt den länge men jag tror minsann att det redan har hänt lite.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden