• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

ProFollica Hair Stimulator

59ml Serum | Hårserum

Profollica

479Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

ProFollica Hår serum är en vital del av Profillicas kompletta hårstärkande system för män som vill skydda och stärka sitt hår så att det inte faller av. Vill du göra det lilla extra för att stimulera din hårväxt? Denna unika formula av naturliga ingredienser är snabbabsorberande och gör underverk för ditt hår.

 • Banbrytande formel för män med håravfall och tunnhårighet
 • Naturligt hår serum ger nödvändig näring till hårrötterna
 • Perfekt för människor som vill stärka håret
 • Enkel applicering
 • Ta endast ett par gånger om dagen
 • Diskret och Snabb leverans

ProFollica Hår serum är en av tre kompletterande Profollica produkter som i kombination stärker håret på olika aspekter för att motverka manligt håravfall och bidra till ny tillväxt. Du behöver bara applicera serumet 2 gånger per dag för att kunna ta del av dess fördelar. Desto tidigare du påbörjar behandling av ditt håravfall desto bättre blir resultaten.

Läs mer

Vad är det?

Profollica Hår serum är ett effektivt medel för att stärka ditt hår från hårroten och ut för att motverka manligt håravfall. Det är en flytande formel som är lätt att applicera på hjässan. Profollica Hår Serum fungerar som den sekundära delen av Profollica system för att stödja Schampot och tillskottet. Många människor har en stressig vardag och har inte tid att gå på salong behandling eller lägga tid på sitt hår. Profollicas Hår serum tar endast sekunder att applicera jämt över hjässan och absorberas snabbt för att undvika klibb. Serumet innehåller näringsämnen och mineralrika ingredienser för att hjälpa håret får styrka och stadga från hårsäckarna.

Denna enkla behandlingsmetod mot håravfall är inte bara vital för att motverka håravfall utan motverkar också DHT i hårsäckarna. DHT produceras från det manliga könshormonet testosteron och gör att syretillförseln i hårsäckarna minskar vilket förstör och försvårar en normal hårcykel och med tiden för män ofta leder till en kall hjässa och skallighet.

Hur fungerar Profollica Hår Serum?

Du behöver endast försiktigt massera in formeln i hårbotten efter att ha använt schampo och lämna den i minst fyra timmar eller låta det sitta hela dagen vid behov. Dess noggrant konstruerade formel är utformad för att inte lämna någon fet eller ogynnsamma framträdanden på håret, vilket innebär att ingen kommer att märka av att du har serum i håret. Anledningen till att du måste tillämpa den efter schamponering är för att schampo gör det möjligt för serumet att nå dina hårrötter. Om du tar den på smutsigt hår blir inte effekten den samma då serumet inte når ner på djupet.

När kommer jag se resultat?

När du använder ProFollica Hår Serum kan förbättringar till ditt hårs kvalitet markant på kort tid. Du kan märka skillnad på din hårkvalité redan inom 1 månads regelbunden användning. Det är viktigt för att få de bästa resultaten att du använder tillskott, schampo och serumet i kombination för att stödja håret på olika punkter.

Säker att använda

ProFollica hår serum har genomgått omfattande tester och det har hittills har det inte funnits några rapporterade biverkningar. Du bör dock alltid kontrollera ingredienslistan innan