Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

ProFollica Serum Hair Stimulator

ProFollica Serum för stimulering av ny hårutväxt

Översikt

Oroar du dig över uttunnat, glanslöst och hängigt hår? Det är ett vanligt bekymmer världen över, och både män och kvinnor sträcker sig efter ”mirakelprodukter” och ytligt fylliga tillämpningar, som mycket väl kan lämna dem med ett icke tillfredsställande resultat. Med förståelse för hur man använder de otroliga krafterna från naturen, utarbetade ProFollica sitt Hair Stimulator Serum som strävar efter att återuppliva och föryngra ditt hår samt förse det med ny energi.

  • Intensiv vård av uttunnat & utarmat hår
  • Med kliniskt testat TRICHOGEN® komplex
  • Berikat med biotin, zink & niacinamid
  • Lämplig för användning av både män & kvinnor
  • Lätt konsistens för enkel skalpabsorption
  • Applicering två gånger dagligen
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Besvikelsen till följd av hårförlust

Det går inte att kringgå det faktum att ett fylligt, kraftigt och tjockt hår är viktigt för hur attraktiva vi själva känner oss – men många kommer dessvärre att titta på andra med avund. Det kan vara ett resultat av många olika influenser, från genetik till hormoner, stress och åldrande. Flera produkter har kommit ut på marknaden och lovat en till synes extraordinär håravfallsbehandling. Men en titt på ingredienslistan kan få oss att dra oss undan av rädsla på grund av uppradandet av artificiella kemiska tillsatser. Skulle det inte vara underbart att hitta en väg framåt, som vi kunde använda för att fylla på vårt hår genom aktiverande näringsämnen varje dag?

TRICHOGEN®

Det här unika komplexet använder ett urval av synergistiska komponenter av botaniskt och biotekniskt ursprung för att hjälpa till att ta itu med individuella håruttunnings-problem. De har genomfört klinisk forskning om dess användning, och granskat den i ett brett spektrum av metoder. Det som varit av särskilt intresse, är att av 40 män som använt 10% TRICHOGEN®, rapporterades en bra förbättring i form, volym och liv av majoriteten deltagare efter 112 dagar. I strävan efter att boosta hårets estetiska kvalitet, förstärktes TRICHOGEN® av ett otroligt fördjupat vetenskapligt tillvägagångssätt.

ProFollica Hair Stimulator

ProFollica nöjde sig inte med att bara tillhandahålla kraften av TRICHOGEN®, utan de var fast beslutna att ge dig ännu mer. Fem extra näringsgivande extrakt tillsattes till detta lätta, tillfredsställande serum. Dessa inkluderar derivat från den kända, långlivade växten Ginkgo Biloba och återupplivande bark från Cinnamomum Zeylanicum. Med endast en lätt masserande applicering av ProFollica Hair Stimulator Serum varje dag, kan du applicera detta breda spektrum av fördelaktiga komponenter i ditt hår.

Stärker

Panax Ginseng, även känd som Red Ginseng, är en allsidig ingrediens som används för att förstärka från insidan. Vid topisk applicering har det kopplats till en fördelaktig verkan på håret och skalpen. Hydrolyserat sojaprotein används för att boosta och ge volym åt varje hårstrå och förstärka dess utseende.

Återupplivar

L-Arginin är känt för att stötta produktionen av kväveoxid, vilket sägs spela en viktig roll i cirkulationen. Ginkgo Biloba, polyfenol-rik kardborre och Salvia förstås ha renande, återupplivande egenskaper på skalp och hår, vilket hjälper det att kännas tjockare.

Skyddar

Biotin är känt för att bidra till upprätthållandet av normalt hår, tillsammans med zink som är känt för att skydda från oxidativ stress. Avseende denna egenskap anses Niacinamid, även känt som vitamin B3, som väldigt fördelaktig för att skydda hårfolliklarna från åldrande och miljömässiga faktorer.

Ingredienser

Water, TRICHOGEN® (Water (and) Panax Ginseng Root Extract (and) Arginine (and) Acetyl Tyrosine (and) Arctium Majus Root Extract Extrakt (and) Hydrolyzed Soy Protein (and) Polyquaternium-11 (and) PEG 12 Dimethicone (and) Calcium Pantothenate (and) Zinc Gluconate (and) Niacinamide (and) Ornithine HCI (and) Biotin, Propylene Glycol), Kigelia Africana Fruktextrakt, Ginkgo Biloba Bladextrakt, Salvia Sclarea Extrakt, Cinnamomum Zeylanicum Barkextrakt, Germall Plus.

Användningsanvisningar

ProFollica Hair Stimulator kommer säkerligen bli ett väldigt tillfredsställande och njutbart tillskott till din vardagsrutin. Åtminstone en gång om dagen ska du massera in en måttlig mängd på din skalp med dina fingerspetsar. Du kan lämna det i håret på obestämd tid, och du bör verkligen låta det verka under minst fyra timmar innan du tvättar ur det. För maximal njutning, rekommenderas det att du använder det kontinuerligt och investerar i långsiktig användning.

Vägledning

Samtliga produkter från ProFollica är avsedda att vara ett säkert och tillfredsställande tillskott till din vardagsrutin, som arbetar med din kropp för att ta positiva steg framåt. Det är dock alltid värt att ta några förnuftiga försiktighetsåtgärder innan användning. En är att du alltid ska kolla igenom de fullständiga ingredienserna innan du applicerar något på din hud, för att kontrollera att du inte har någon personlig allergi mot något. En annan är att du ska höra med en professionell inom vården innan användning, om du har några andra specifika skalpproblem.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

86.00% baserat på 9 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag tycker att det har blivit mycket tjockare. Känner mig 5 år yngre minst :) Toppen!!

A Anders K
Verifierat Köp

Bra, luktar gott och stimulerar hårväxten. Kan du inte önska för så mycket mer. Tack.

U Ulf
Verifierat Köp

Än så länge så har jag använt den två gånger i veckan i 6 veckor och kan redan se en skillnad. Mitt hår känns inte lika ömtåligt och går inte längre av.

K Klasse
Verifierat Köp

Bra

J Jack
Verifierat Köp

verkar fungera

L Leah
Verifierat Köp

Jag är fortfarande inne i den första behandlingsmånaden, men har sett att jag tappar mindre hår.. det visar sig sen hur bra det är.

M Matteus
Verifierat Köp

min pappa började använda den när han tappade håret. Han har nu fått tillbaka den, så jag använder samma nu.

A Aleksandar
Verifierat Köp

Väldigt effektivt

H Hector
Verifierat Köp

Det krävs att man följer instruktionerna och fortsätter att använda den under en längre tid - det tog 3 månader innan jag såg bra resultat - men fungerar!

K Kim

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar