GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

10% Off

Profade Tattoo 123

Kräm | 3-Stegs program för tatueringsborttagning

Översikt

När det gäller borttagning av oönskade tatueringar har laserbehandlingar blivit första valet – men det är tidskrävande, smärtsamt och dyrt! Profade Tattoo 123-systemet är skapat för att hantera oönskade tatueringar bekvämt, diskret och smärtfritt, utan att lämna ett enda ärr.

 • För oönskade eller misslyckade tatueringar
 • Återupplivande botaniskt komplex
 • Äkta Aloe Vera, Sheasmör och Jojoba
 • Smärtfri metod
 • 3 lätta krämer med snabb absorbering
 • Lätt, diskret och bekvämt
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • ISO

Ett modernt problem

Tatueringar har ökat i popularitet under de senaste åren, bland annat genom att många kändisar valt att dekorera sin kroppar med varierande motiv. Även om det idag förekommer ett stor antal konstnärliga och smakfulla utföranden av vackra tatueringar, så förekommer det samtidigt en uppsjö av riktigt dåligt utförda tatueringar.

En dåligt utförd eller oönskad tatuering innebär även stora kostnader i form av traditionella metoder vid avlägsnande av tatueringen i fråga, där framförallt laserborttagning ligger i framkant, både när det kommer den finansiella aspekten men även den smärta som den orsakar hos individen i fråga.

För att göra bot på det hela så har vi tagit fram en speciell kräm, som du med gott samvete kan applicera hemma, diskret och utan att behöva exponera din kropp för andra, som en adekvat form av borttagningsmetod för oönskade eller misslyckade tatueringar.

Profade Tattoo 123

Vi är väl medvetna om hur frustrerande en misslyckad tatuering kan vara, samtidigt som vi även har god kännedom om den smärtsamma traditionella borttagningsprocessen. Med föregående i åtanke så valde vi att skapa Profade Tattoo 123, en naturligt och vetenskapligt baserad sammansättning av aktiva ingredienser. Med en noggrant utformad kombination av naturliga ämnen så kan du idag bli av med dina tatueringen på ett naturligt, behagligt och framförallt tillfredsställande sätt.

Hur fungerar det hela?

Den dagliga dosen av Profade fokuserar på att minska kontrasten hos tatueringens färger under en tidsperiod på 3 - 6 månader. Slutresultatet beror på ett flertal variabler, där de mest signifikanta återfinns i form av följande:

 • Typen och kvaliteten på det använda bläcket
 • Tatueringens ålder
 • Bläckets djuphet hos huden
 • De färger som använts

Notera: Ljusa färger kommer resultera i betydligt snabbare och visuellt synliga resultat än de tatueringar vilka applicerats med mörkare men också djupare bläcktyper.

Fullständig Innehållsförteckning

 1. Aqua, propylenglykol, glycerin, bladextrakt från aloe barbadensis, metylpropandiol, mel, PEG-40, hydrogenerad ricinolja, karbomer, kaprylylglykol, kärnpulver från prunus armeniaca, natriumhydroxid, parfym, alkohol denat, polysorbat 20, dinatrium EDTA, natriumhyaluronat, alfatokoferol, alfa-tokoferolacetat, fenylpropanol, bladextrakt från melaleuca alternifolia, blomextrakt från chamomilla recutita, fruktextrakt från citrus limon, bladextrakt från rosmarinus officinalis, blomextrakt från lavandula angustifolia, kaliumsorbat, natriumbensoat, extrakt från equisetum arvense, bladextrakt från salvia officinalis, hexylkanel, linalool.
 2. Aqua, propylenglykol, glycerin, bladsaft från aloe barbadensis, snigelsekretionsfiltrat, metylpropandiol, karbomer, kaprylylglykol, dinatrium EDTA, natriumhydroxid, fenylpropanol, hartsextrakt från croton lechleri, fenoxietanol, citronsyra, kaliumsorbat, natriumbensoat.
 3. Aqua, propylenglykol, cetylalkohol, glycerylstearat, metylpropandiol, smörextrakt från Butyrospermum parkii, hydrogenerad ricinolja, fröolja från Simmondsia chinensis, bladextrakt från Aloe barbadensis, glycerin, butylenglykol, palmitinsyra, stearinsyra, kaprylylglykol, PEG-75 stearat, trietanolamin, cetet-20, stearet-20, karbomer, dimethicone, tokoferylacetat, fenylpropanol, fruktextrakt från prunus amygdalus dulcis, fröextrakt från glycine soja, bladextrakt från hamamelis virginiana, parfym, fenoxietanol, kaliumsorbat, natriumbensoat, hexylkanel, linalool.

Användning

För bäst resultat, använd hela setet 2-3 gånger om dagen. Applicera en generös mängd av kräm 1, massera in tills den är helt absorberad av huden och vänta några minuter för att säkerställa att den är absorberad. Följ upp med kräm 2, massera in och vänta, följ upp med kräm 3. Hur länge det tar innan man ser resultat beror framför allt på tatueringens storlek eller täthet. För optimala resultat rekommenderas långsiktig och regelbunden användning.

Råd

Om du har några specifika hudproblem, rådfråga läkare innan du använder produkten.

Varning

Produkterna får ej användas vid avlägsning av tatueringar i närheten eller runt om ögonen eller tatueringar vilka utförts på ögonlock, ögonbryn och dylikt.

Oftast köpt tillsammans

Profade Tattoo 123
Profade Tattoo 123

Kräm | 3-Stegs program för tatueringsborttagning

656Kr 729Kr

+
Hemapro Tabletter
Hemapro Tabletter

60 Kapslar | Kosttillskott mot hemorrojder

287Kr 319Kr

1 Produkt(er)

656Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(64)
4 Stjärnor
(31)
3 Stjärnor
(12)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.89% baserat på 107 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har använt produkt en månad ,än så länge ser jag ingen skillnad

M Mirjana K
Verifierat Köp

Den är bra men kan ta långt tid att ta bort alla färger, speciellt den blå🤗

M Mirjana K
Verifierat Köp

Har använt den ett tag och börjar se ett resultat!

L Louise O
Verifierat Köp

Har inte hunnit se något resutat ännu.

M Michael L
Verifierat Köp

Jag skaffade min första tatuering som 17åring utomlands på ett skabbigt ställe. Jag ångrade den nästan på en gång, men hade inte råd med laser, så provade det här vilket blekte bort tatueringen.

C Christine
Verifierat Köp

Krämerna tog bort mina tatueringar

I Ivan
Verifierat Köp

Jag har provat både den här och laser för att ta bort olika tatueringar. Laser går snabbare, men är dyrarare och gav mig fula ärr efteråt. Profade är tusen gånger bättre om du har tålamod! Tar längre tid, men det tar inte bara bort tatueringar, utan huden ser helt normal ut efteråt. Det finns inte ett enda spår av tatureringen eller borttagningen.

P Petronella
Verifierat Köp

Har länge funderat på att ta bort en tatuering, så jag konsulterade en klinik som sade att det skulle ta minst 8 sessioner med dem och kosta en mindre förmögenhet. Köpte därför krämen på vinst eller förlust (kostar ingenting jämfört med laserbehandlingen), och blev förvånad hur bra den är.

A Anonym
Verifierat Köp

Efter mitt ex gjorde slut, var jag tvungen att göra något med min namntatuering (tips! Tatuera aldrig in en partners namn!). Inte sugen på att tatueta över den, för jag skulle ändå veta att hennes namn fanns där på min kropp under tatueringen. Ville inte spendera mer pengar på henne och betala dyrt för borttagning på en klinik, så provade 123. Har äntligen blivit av med hennes namn och det gjorde inte ens ont som jag har hört att professionella behandlingar kan göra.

P Philip
Verifierat Köp

Det är inte den snabbaste behandlingen, men för det priset så är det helt ok att det tar längre tid.

S Sandra

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar