Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Omega3

60 Kapslar | Innovativ Vegansk Källa av Omega3

Översikt

Innovation och uppfinnande ledde till WeightWorld allra senaste Omega-3 källa - algolja. Omega3 kapslarnas aktiva ingrediens life’sOMEGA™ 60 är hämtad från naturens ursprungliga källa, så att alla – även vegetarianer – kan skörda fördelarna av att ta ett ytterst viktigt näringsämne som vanligen förlitar sig på fisk. Omega-3 fettsyror är kända för att främja hälsosamt blodtryck, sinnesstämning, hjärna och ögon. De kan till och med bidra till din återhämtning efter ett energiskt träningspass, vilket hjälper dig att uppnå dina fitnessmål.

  • Potent naturlig källa av Omega-3
  • 1000mg av berikande algolja varje dag
  • Med DHA för upprätthållande av normal hjärnfunktion
  • DHA & EPA för upprätthållande av normalt blodtryck
  • Lämplig för vegetarianer och veganer
  • Inga kemikalier eller konserveringsmedel

WeightWorld har använt life’sOMEGA™ 60, världens första veganvänliga, icke-GMO och högpotenta Omega-3 källa, för att ge dig högsta möjliga kvalitet. Genom att ha ett uppfinningsrikt tillvägagångssätt samt genom att gå direkt till kostkällan för den fisk som vanligtvis åberopas, så är tillskottet fyllt med de återupplivande fettsyrorna EPA och DHA som är behändigt för alla kostbehov.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMP
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Omega-3 - Din kropps ovärderliga assistans

En besläktad grupp av fettsyror, Omega-3, erkänns nu i högre grad och man har förstått att det är en nödvändig komponent i den mänskliga kosten. För närvarande har 25.00 handlingar publicerats i ämnet; 900 av dem var mänskliga försök. Långkedjade Omega-3 är en särskilt viktig undergrupp, varav många tidigare bara funnits tillgängliga som en del av en fiskinkluderande kost. Av dessa är dokosahexaensyra (DHA) känd för att medverka till ögon- och hjärnfunktionen och eikosapentaensyra (EPA) hjälper till att upprätthålla normalt blodtryck och triglycerider.

Även om en kost som är rik på Omega-3 alltid rekommenderas av hälso-, närings- och fitnessexperter så kan det vara svårt att försäkra sig om att man konsumerar optimala nivåer av alla de näringsämnen som vi verkligen behöver. Hektiska livsstilar och hastigt förberedda måltider gör att vi ofta bara kan gissa om vår kost är tillräckligt näringsrik. Kapslar fyllda med Omega-3, en av de svåraste att lokalisera av dessa näringsämnen kan hjälpa till att återuppliva din hälsa och fitness genom att arbeta från insidan och ut.

Att hitta den renaste källan

När forskare upptäckte att många inuiter som lever på Grönland hade ovanligt hög fysisk motståndskraft, så behövde de ta reda på deras hemlighet. Hängivna undersökningar spårade det tillbaka till deras väldigt fiskrika kost och sedan ett steg längre – till fiskens egna diet. Genom att konsumera marina alger blev den oljiga kallvattenfisken känd för att ha ett högt innehåll av Omega-3, där de fick i sig sitt egna EPA och DHA. Ett innovativt steg framåt var taget och omfattande undersökningar började företas avseende fördelarna med att ta algolja.

Forskning visade snabbt att algextraherad olja kunde vara en hållbar, miljövänlig lösning, perfekt för de som önskar öka sitt intag av Omega-3. Det finns en lägre risk för föroreningar av externa faktorer och nyligen utförda studier antyder att oljan kan överföra så mycket Omega-3 till kroppen som själva fisken.

Ditt nästa essentiella tillskott

Då det har blivit allt mer kända och populära så har marknaden översvämmats av nya Omega-3 produkter, var och en av dem strävar efter att ge dig bästa möjliga källa. Tillskotten som är baserade på fiskolja löper dock risk att medverka till havsföroreningar och hållbarheten av fiskbestånd. Genom att isolera Omega-3 från andra faktorer som finns i algolja i life’sOMEGA 60, så kan du åtnjuta både DHA och EPA som är vegansk, organisk och hållbar.

Intag av WeightWorld Omega3

Ta en kapsel med ett stort glas vatten två gånger dagligen, innan måltid. WeightWorld-kapslarna är enkla att svälja samt att absorbera och kommer enkelt att passa in i din vardag, så att din kropp kan åtnjuta en hälsosam boost av Omega-3 med varje kapsel. För att få ut det bästa av detta tillskott, så rekommenderar vi att du tar det i åtminstone tre månader och sedan investerar i en långsiktig konsumtion.

Njut av ditt Omega-3 tillskott

Omega3-kapslarna innehåller enbart naturliga ingredienser. Som ett resultat av detta finns det inga kända biverkningar och det är lämpligt för både veganer och vegetarianer och det är fritt från laktos och gluten. Om du tar någon medicin, ammar eller är gravid så vänligen konsultera sjukvårdspersonal innan användning. Kapslarna är inte avsedda för personer under 18 år.

*Den gynnsamma effekten av EPA och DHA för upprätthållandet av normalt blodtryck uppnås genom ett dagligt intag av 3 g och upprätthållandet av normala triglyceridnivåer med ett dagligt intag av 2 g EPA och DHA. Den gynnsamma effekten av DHA för upprätthållandet av normal hjärnfunktion samt normal syn uppnås genom ett dagligt intag på 250 mg. Överskrid inte ett kompletterande dagligt intag av 5 g av EPA och DHA kombinerat.

Omega3 60 Kapslar | Innovativ Vegansk Källa av Omega3

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kom i tid. Både jag och sambon känner oss mer vaken och energisk sen vi började med omega tre. Lättare att orka med vardagen.

Åsa
Verifierat Köp

Kan rekommenderas - Ett genuint märke med stor effekt.

O Olof
Verifierat Köp

Jag tar det regelbundet. Toppen!

A Anna-Karin
Verifierat Köp

Egentligen önskar jag att frakten skulle vara snabbare. Det enda stället som säljer de här tabletterna, så jag köper det här ändå.

E Erik
Verifierat Köp

Ger mer energi tycker jag

D Denniz
Verifierat Köp

Jag tror nog att omega 3 från fisk är lite bättre ändå faktiskt.

I Inger
Verifierat Köp

Det är skönt att det finns veganska omega 3 tabletter

M Magdalena
Verifierat Köp

Dom är bra. Som vanlig omega tre fast från växter istället för fisk.

S Stina
Verifierat Köp

Dom är jättebra om man är vegan eller av någon annan anledning inte äter fisk elelr andra omega tre kapslar.

H Hilma
Verifierat Köp

Dom är jättebra och så himla prisvärda för att vara vegansk omega tre.

N Nicolle

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar