Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Manuka Naturals Ringworm Combo

Kombinationspaket | Behandling mot ringorm

Översikt

Manuka Ringworm Combo är en framtagen kombination bestående av tre delar för att hjälpa till att skydda samt sköta om huden och är ett varsamt sätt att få ut det mest av den anmärkningsvärda växten manuka. Detta sortiment är gjort med användning av en unik sammansättning och formula för varje enskild produkt och det nyttjar en rad olika ingredienser tillsammans med manuka, som huden älskar och detta inkluderar en mängd av aromatiska essentiella oljor.

 • Innehåller Manuka-Tvål, East Cape Manuka Olja 25% och Kräm
 • Nyttjar de antibakteriella triketone-sammansättningarna i manuka
 • Hjälper till mot irritation, klåda och rodnader
 • Hjälper till att ge näring och skydd åt huden
 • Med lavendel, citronmyrten och sötmandelolja
 • Gjorda med användning av naturliga ingredienser, inga artificiella färger

Varje produkt i Manuka Naturals Ringworm Combo har valts ut specifikt på grund av hur de kan arbeta i perfekt harmoni med huden. Kombinationen består av tre produkter; East Cape Manuka Oil 25% som är utformad för inriktad användning på huden medan East Cape Manuka Cream hjälper till att förse bredare områden med näring. Manuka Soap kompletterar sedan dessa två perfekt då den är den mest mångsidiga produkten och dess användningsområden kan anpassas till varje enskild persons specifika hudvårdsbehov.

 • Köp 1 498Kr 553Kr
 • Köp 2 896Kr 995Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt
 • Köp 3 1194Kr 1493Kr Du sparar 20%

Vad är Ringorm?

Ringorm, även känt som Tinea, är en vanlig svampinfektion som i allmänhet drabbar huden på kroppen, skalpen, fötterna eller ljumsken. I motsats till namnet så orsakas inte Ringorm av ormar utan i själva verkat av en svamp som orsakar ringformade utslag som kan vara kliande och röda såväl som blåsor eller som utsöndrar vätska. Det är en väldigt smittsam infektion som kan spridas genom kontakt med en drabbad person, djur eller ett objekt. Det är även vanligt förekommande bland dem som svettas mycket då svampen frodas i varma och fuktiga miljöer.

Manuka Tvål

Manuka Soap är så mycket mer än en vardaglig rengöring då den innehåller en förstklassig blandning av essentiella oljor samt är framtagen som ett naturligt sätt att sköta om huden på daglig basis. Tack vare dess unika sammansättning av ingredienser kan den hjälpa till att rengöra, rensa och skydda huden samtidigt som den ger näring och hydratisering. Det som gör denna tvål så speciell, utöver dess fantastiska fusion av ingredienser, är dess många potentiella tillämpningar och användningsområden. Den kan användas som naturlig handrengöring, helkroppsrengöring, en lyxig badtvål eller som ett enkelt sätt att hjälpa till att stötta hudens immunförsvar mot bakterier. Detta gör den till en central del av Manuka Naturals Combo.

East Cape Manukaolja 25%

Denna naturliga blandning kombinerar förstklassig manuka med hudvänliga essentiella oljor för att utgöra ett kraftfullt om än varsamt tillvägagångssätt att använda manuka på huden. Det som gör manukaoljan så kvalitativ är att den är gjord med användning av enbart de bästa manukaväxterna som finns tillgängliga, härledda från ett specifikt område i fjärran East Cape på Nya Zeeland. Manukaväxterna här sägs vara några av de bästa i världen då de, efter forskning, upptäcktes innehålla de högsta nivåerna av triketone-sammansättningar, vilket ger oljan speciella egenskaper som kan vara gynnsamma för huden. För mer information om forskning om manuka, klicka här.

East Cape Manukakräm

East Cape Manukakräm är, precis som tvålen och oljan, utarbetad med användning av förstklassig och ren manukaolja men den kombineras med många populära hudvårdsingredienser. Detta gör den till ett varsamt sätt att ta hand om huden samtidigt som den får alla fördelar från manuka. Den är utformad för att hjälpa till att balansera hudens flora för att hjälpa dess motståndskraft mot många vanliga hudbesvär och det har visat sig att manukaoljan är användbar mot svamp. Enligt studier som utförts av University of Otago upptäcktes det att manukaoljan kunde bekämpa olika typer av svamp som orsakar åkommor såsom ringorm och oönskad kroppslukt.

Ingredienser

Manuka Tvål: Sodium Palm Kernelate (Palmolja, Palmkärnolja), Leptospermum Scoparium Olja (Manukaolja), Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Backhousia Citriodora Olja (Citronmyrtenolja), Titandioxid, Galaktarsyra, Citral (Citrongräs Oljefraktion), Terpinen-4-ol (Tea tree oljefraktion), Cedrol (Cederträ oljefraktion).

East Cape Manukaolja 25%: 25% East Cape Manukalja från Nya Zeeland, Tea Tree Olja, Citronmyrtenolja och Lavendelolja i en bas av Sötmandelolja.

East Cape Manukakräm: Destillerat vatten, Sötmandelolja, Glycerin, Manukaolja, Stearinsyra, Stearylalkohol, Cetylalkohol, emulgeringsmedel, TEA, Lavendelolja, Citronmyrtenolja, konserveringsmedel.

Användning

Varje komponent av denna kombination har noggrant valts ut på grund av dess förmåga att hjälpa huden och tillsammans arbetar dem i perfekt harmoni. Det finns ingen specifik ordning som dessa produkter ska användas i, då det är helt beroende på de specifika behov som varje enskild person och hud kan ha.

Manuka Soap: Applicera på våt hud och massera in med hjälp av cirkulära rörelser. Detta är en naturlig tvål så den är tillräckligt skonsam för daglig användning.

East Cape Manuka Oil 25%: Applicera på önskat hudområde och låt den absorberas helt. Detta kan göras 1-2 gånger dagligen. Trots att det redan är en blandning av essentiella oljor så kan du även använda en bärarolja såsom vegetabilisk olja om du vill använda på ett större eller känsligare område.

East Cape Manuka Cream: Denna kräm är enkel att använda och absorberas snabbt. Massera enkelt in krämen på de önskade områdena efter behov och låt det sjunka in helt i huden.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

86.00% baserat på 9 Kundomdömen

Verifierat Köp

Något dyra men kanon kvalite

K Kund
Verifierat Köp

Har fått finare hud ! då jag har problem med hårsäcksinflamationer över hela kroppen. Synd att tvålen är så liten, går fort slut.

S Susanne N
Verifierat Köp

fungerar inte som jag trodde

O Ouafaa
Verifierat Köp

Bra Manuka paket! Det är andra gången som jag köper manuka. Kundjänst var mycket hjälpsam. Tack.

K Karin
Verifierat Köp

Bra produkt och service.

P Patricia
Verifierat Köp

Den naturliga manukan har varit räddningen för mig som får utslag mot alla tillsatser och parfym

O Oskar
Verifierat Köp

Jag köpte paketet för nästan ett år sedan när jag fick ringorm, men har använt framförallt oljan och salvan för allt möjligt efteråt. Är en toppenprodukt för de flesta mindre hudutslag och infektioner. Brukar använda de på kvällen och redan på morgonen är det mycket bättre.

A Anna-Lisa
Verifierat Köp

Jag köpte paketet för nästan ett år sedan när jag fick ringorm, men har använt framförallt oljan och salvan för allt möjligt efteråt. Är en toppenprodukt för de flesta mindre hudutslag och infektioner. Brukar använda de på kvällen och redan på morgonen är det mycket bättre.

A Anna-Lisa
Verifierat Köp

10 av 10 möjliga

A Amelia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar