Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Manuka Natural Scabies Combo

Kombinationspaket | Kombipaket mot skabb

Översikt

Manuka Naturals Scabies Combo är en speciellt utvald samling av tre nyckelprodukter som hjälper till att skydda huden. Denna kombination utnyttjar fördelarna med manuka och en rad essentiella oljor.

  • Innehåller 2st Manukatvålar, 1 Manukaolja and 1 Manukakräm
  • Använder antibakteriella triketonföreningarna
  • Inkluderar citronmyrtel, lavendel och söt mandelolja
  • Kan hjälpa till att lugna irritation och rodnad
  • Hjälper till att skydda och mjukgöra huden
  • Innehåller bara naturliga ingredienser och inga konstgjorda färger

De tre produkterna i Manuka Naturals Scabies Combo har alla blivit utvalda för hur de arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. Oljeblandningen är en kraftfull kombination av eteriska oljor som kan ge koncentrerade fördelar på vissa områden. Krämen kan hjälpa till att lugna huden medan tvålen kan användas som daglig rengöring.

Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Vad är skabb?

Skabb är ett kvalster lever på det yttre skiktet av huden. När kvalsterna byggt gångar kan de sedan lägga ägg som gör att de snabbt kan sprida sig. Detta skapar i sin följ klåda, irritation samt eventuell blödning. Liksom vid andra typer av infektioner sprids skabb genom kontakt med andra människor eller föremål.

Med uppskattningsvis 300 miljoner människor världen över som är drabbade av skabb, är det helt klart ett problem som fortsätter att spridas och växa. Detta har orsakat problem eftersom de fortsätter att sprida sig och kan bli mer resistenta. Vetenskaplig forskning från Menzies School of Medicine i Darwin Australien upptäckte att välkända behandlingar inte längre kunde behandla skabb. På grund av detta kan man inte använda syntetiska droger på samma sätt och istället vända sig till naturliga lösningar.

Varför manukaolja?

Manukaolja är den viktigaste ingrediensen som finns i hela kombinationspaketet och av goda skäl. Den specifika manukaoljan som användes i denna samling valdes eftersom den anses vara den högsta kvaliteten på manukaolja som finns tillgänglig. Detta beror på att det är tillverkat från manuka-fabriken på Nya Zeelands östkust. Växterna som finns i detta avlägsna område har studerats och det har visat sig att de innehåller de högsta halterna av triketonföreningen. Det är detta som ger växten dess antibakteriella egenskaper. Oljan är skapad genom en ångdestillerad process av vilda skördade manuka växter.

Manuka Tvål

Manukatvålen består av en specialtillverkade blandning av naturliga ingredienser, inklusive en mängd eteriska oljor, och är ett enkelt sätt att ta hand om din hud. Manukatvålen kan användas för vad som helst och vad du vill. Den kan enkelt användas för att rengöra huden. Oavsett om den används på hela kroppen eller bara ett visst område, är denna tvål utformad för att hjälpa till med att skydda och ta hand om huden.

Manuka och Tea Tree Oil Blend

Manuka och Tea Tree Oil Blend är skapad av en kraftfull kombination av eteriska oljor som är kända för deras antibakteriella egenskaper. Efter att forskare i Japan studerade motstånd mot konventionell skabb behandling fann de att New Zealands manukaolja var effektiv mot skabbkvalster vid vissa låga koncentrationer. Manuka Naturals Manuka och Tea Tree Oil Blend är en essentiell oljeblandning att naturligt hjälpa till med irritation av skabbkvalster.

För mer information om studierna, vänligen klicka här.

Manuka och Tea Tree Oil Cream

På liknande sätt som oljeblandningen har Manuka och Tea Tree Cream utformats för att utnyttja de potentiella antibakteriella egenskaperna hos de eteriska oljorna, men på ett skonsamt sätt. I krämform kan dessa oljor lugna huden och tillsammans med de övriga ingredienserna ge näring och i allmänhet ta hand om huden.

Ingredienser

Ingredienser Natrium Palm Kernelat (Palmolja, Palm Kärnolja), Leptospermum Scoparium Olja (Manuka Olja), Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Backhousia Citriodora Olja (Citron Myrtle Olja), Titandioxid, Galaktarsyra, Citral (Citrongräsolja fraktion), Terpinen-4-ol (Tea Tree Oil Fraktion), Cedrol (Cedarwood Oil).

Manuka och Tea Tree Oil Blend Ren East Cape manukaolja från Nya Zeeland (10%) och australiensisk Tea Tree olja (5%) Sweet Almond Oil, Citron Myrtle Oil.

Manuka och Tea Tree Cream Manuka Hydrosol, Sweet Almond Oil, Manuka Oil, Tea Tree Oil, Glycerin, Stearic Acid, Cetyl Alkohol, Stearyl Alkohol, Emulgator, TEA, Citron Myrtle Oil, Lavendelolja, Konserveringsmedel.

Hur man använder

De tre produkterna i den här kombinationen har utformats för att fungera tillsammans och användingen beror på din huds behov och rutin. För varje enskild produkt gäller följande instruktioner vid användning:

Manuka Soap Applicera på våt hud och massage med cirkulära rörelser. Detta är en naturlig tvål och är mild nog för daglig användning.

Manuka och Tea Tree Oil Blend Applicera oljeblandningen på huden 1-2 gånger dagligen på de önskade områdena. Eftersom det är en oljeblandning är den redan blandad med andra eteriska oljor, men du kan använda vegetabilisk olja om du vill sprida manukaoljan över större områden.

Manuka och Tea Tree Cream Massera in denna produkt som en vanlig kräm och låt den sjunka in.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Väldigt fina och lindrande produkter som vi köpte mot skabb. Tyvärr fixade dom inte problemet helt eftersom man måste smörja in sej flera ggr per dygn för att få effekt och det är svårt att få tillfälle till detta. Extra stjärnor till tvålen som funkar som deodorant och krämen som är en OTROLIG skönhetskräm, väldigt många "anti-agekrämer" kan skämmas vid jämförelse!

H Helene
Verifierat Köp

Bra fungerar perfekt . Vill köpa mer . Tycker bara att det tog lång tid att få varorna

C Christina E
Verifierat Köp

Ok ok ok ok

C Christina O
Verifierat Köp

Naturliga antibakteriella produkter som inte bara hjälper mot skabb.

M Maja
Verifierat Köp

Väldigt effektiv som hjälper. Min favorit är tvålen.

Y Yrsa
Verifierat Köp

Paketet är lätt värt pengarna!

L Love
Verifierat Köp

Ett bra kitt som verkar lindra dom flesta hudproblem

H Helena
Verifierat Köp

Dom har en lite speciell doft men jag gillar den mer och mer.

N Nina
Verifierat Köp

Jag använder manuka produkterna på lite allt möjligt och ofta fungerar dom bra.

L Luna
Verifierat Köp

ojj så snabbt man fick hem paketet. Ska bli spännande att prova.

M Magdalena
Verifierat Köp

Dom luktar konstigt och uträttar ju inga mirakel.

M Margareta

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar