måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Ingrow Go Lotion

120ml Lotion | Kräm mot inåtväxande hårstrån

Skin Doctors

219Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skin Doctors Ingrow Go motverkar uppkomsten av inåtväxta hårstrån, inflammerade hårsäckar och röda prickar efter rakning och vaxning. Skin Doctors Ingrow Go är en lättanvänd och dryg formula, för både kvinnor och män.
 • Behandlar och motverkar inåtväxta hårstrån
 • Behandlar inflammerade hårsäckar
 • Minskar risken för röda prickar
 • Återfuktar huden och lämnar den mjuk
 • Drygt, lättanvänd och tillverkad av naturliga ämnen

Skin Doctors Ingrow Go är en snabbverkande lösning mot inåtväxta hårstrån och röda prickar som reducerar irritation som kan uppstå efter hårborttagning, Skin Doctors Ingrow Go kan användas på bikinilinje, underarmar, ben, ansikte och andra ställen där du vanligtvis rakar eller vaxar dig.

Läs mer
Typ: Lotion
Size: 120 ml

Vad är Skin Doctors Ingrow Go?

Efter rakning eller vaxning då håret bryts av eller dras ut, kan hårstrået ibland växa ut och krulla ihop sig under hyn och fångas i hårsäcken istället för att växa ut normalt, när detta sker inflammeras hårsäcken och inåtväxta hårstrån uppkommer.

Skin Doctors Ingrow Go är en snabbverkande behandling som appliceras för att lugna ner huden och motverka att röda prickar och inåtväxta hårstrån uppkommer efter rakning eller vaxning.

Hur fungerar Skin Doctors Ingrow Go?

Ingrow Go hjälper till att dra ut hårstrået genom att bilda ett mindre tryck under den inflammerade hårsäcken, detta tryck kommer att strama upp hårsäcken vilket gör att utrymmet i hårsäcken minskar vilket leder till att hårstrået tvingas att växa ut. Hårstrået kommer att växa naturligt genom huden och lämna den mjuk utan irritation. Ingrow Go exfolierar huden försiktigt, vilket tar bort de döda hudcellerna från översta hudlagret på kroppen. Det är detta hudlager som kan blockera porerna vilket leder till att du får röda prickar och inåtväxta hårstrån. Ingrow Go verkar både förebyggande och redan uppkomna problem.

Hur använder jag produkten?

Ingrow Go bör användas varje gång efter rakning eller vaxning för att undvika att hårsäckarna inflammeras. För bäst resultat rekommenderar vi att det att du fuktar en bit bomull med vätska och drar den över de områden av din kropp där du avlägsnat hår, använder du den efter elektrolys eller vaxning, rekommenderar vi applicera områdena med Ingrow Go ett par dagar innan behandling för att försäkra att alla hårstrån växer ut naturligt.

Hur lång tid tar det innan den ger resultat?

Ingrow Go kan hjälpa till att reducera svullnad och irritation inom 24 timmar efter applikation. Den lugnar huden och har desinficerande effekt som dämpar eventuell smärta och klåda som kan uppstå efter hårborttagning. Den lämnar din hud mjuk, återfuktad och fri från inåtväxta hårstrån och röda prickar.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Kan den orsaka några biverkningar?

Undvik att använda Ingrow Go på sårig eller skadad hud, undvik även att denna produkt från att kommer i kontakt med munnen, skulle du få i dig vätskan i mun eller ögon - skölj ordentligt med vatten. Ingrow Go ger inga kända biverkningar, vi rekommenderar dock att du läser igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte har några allergier mot någon av ingredienserna.

Vad har den för innehåll?

- Isopropyl alcohol - Antibakteriell, hjälper dig rena infekterade porer .
- Propylene glycol - Återfuktande och fuktbevarande egenskaper, används i exklusivare kosmetika.
- Acetylsalisylsyra - Antiinflammatoriska egenskaper samt reducerar inåtväxande hårstrån, röda prickar och svullnader från dessa .
- Glycolic acid - Anses vara den mest effektiva och kraftfulla AHA (alpha-hydroxy acid ) syran då molekylens struktur är så pass liten att den kan penetrera hudens yta och exfoliera samt återfukta huden på djupet.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 8 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * Får aldrig några röda prickar längre, så skönt
 • * Jättebra :) inga röda prickar!
 • * Super att det finns produkter för sånt här så lättillgängligt :)
 • * Har sett flera bloggare rekommendera den, därför provade jag. Är mycket nöjd, huden känns len och inga röda prickar längre
 • * Guuuud så bra den är! Jag har generande skäggväxt så när jag har rakat mig blir det irriterat och inväxta hårstrån. Köpte denna och jisses vilken skillnad, nu syns det inte..all irritation är borta. Det bränner till då man aplicerar det men vill man vara fin så får man lida pin (ett par sekunder) :-) En mycket glad donna nu!
 • * Visade resultat snabbt i alla fall, och min hud är inte irriterad.
 • * Bättre än mängden av dessa produkter. funkar.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden