Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skin Doctors Ingrow Go

120 ml Lotion | Exfolierande lotion för inåtväxta hår

Översikt

Hårborttagning har blivit en viktig del av skönhetsrutinen för både män och kvinnor och en mjuk och hårfri hud är grunden till en vårdad look. Hårborttagning innebär dock allt för ofta smärtsamma metoder, torr och irriterad hud och inåtväxta hår. Ingrow Go lotion är Skin Doctors kraftfulla, nya metod, med revolutionerande exfolierande komponenter som appliceras där de behövs som mest, för att underlätta kampen mot envisa hår och kämpa inåtväxta hårstrån.

  • Hjälper dig att ta bort inåtväxta hår
  • Potent, mjukgörande hudpreparat
  • Fyra kraftfulla, aktiva ingredienser
  • Stimulerande, stärkande känsla
  • Enkel och bekväm applicering
  • Innehåller inte några parabener

Ett kraftfullt exfolierande och mjukgörande preparat finns nu tillgängligt för dig att inkludera i din vanliga rutin för hårborttagning. Skin Doctors Ingrow Go lotion innebär en snabb och smidig metod som hjälper både innan och efter uppkomsten av inåtväxta hår. Applicera bara vätskan med en enkel strykning med en fuktad bomullstuss.

219Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Den skumpiga vägen till jämnare hud

Hårborttagning har blivit en grundläggande del av många människors egenvård, med specifika procedurer som utförs för att uppnå önskat resultat. Men de oönskade effekterna som dyker upp ibland, som kliande utslag, rodnad och de fruktade inåtväxande håren, tycks ofrånkomliga. De senare uppstår när toppen av ett hårstrå växer sidledes eller böjer sig bakåt, in i huden. De är förvisso harmlösa, men det är sannolikt att det utvecklas en liten knöl, ofta med en bit av hårstrået synligt. Den allra vanligaste metoden för att bli av med dessa är genom att använda pincett, vilket inte bara är tidsödande - det gör ont också! Skulle det inte vara optimalt att ha tillgång till en bekvämare och trevligare metod?

Ingrow Go från Skin Doctors

Genom att använda sig av deras vetenskapliga kunskap om hudens beteende, och om hur en lotion kan interagera med den, vill Skin Doctors hjälpa dig att tackla potentiellt smärtsamma, oattraktiva inåtväxande hår. De använder sig av en kraftfull och effektiv metod, med aktiva ingredienser som man förstått ha exfolierande egenskaper, tillsammans med fuktbevarande, skyddande och mjukgörande komponenter. Genom att frigöra huden från döda celler inom de påverkade områdena verkar Ingrow Go för att frigöra det aktuella håret och låta det komma upp så att det kan tas bort ordentligt. Genom att använda Ingrow Go, istället för att fortsätta att leva med de obekväma knölarna, kan du vara på väg mot en mjuk, len hud som bjuder in till beröring.

Protect
Skydda

Isopropylalkohol rengör snabbt din hud från föroreningar som täpper till ytan, och skyddar huden mot rodnader och oönskade orenheter som blockerar huden och snärjer håren.

Hydrate
Återfukta

Propylenglykol tar sig igenom hudens lager för att leverera intensivt mjukgörande fukt. Dessa hjälper upp smidigheten i huden, så att hår sedan kan tas bort.

Calm
Lugna

Acetylsalicylsyra är perfekt att använda på hud som är känslig, tunn och inflammerad - särskilt efter att man har tagit bort behåring genom rakning, epilering, vaxning eller annat.

Exfoliate
Exfoliera

Glykolsyra hjälper till att exfoliera genom att polera och putsa och hjälpa hudens naturliga förnyelse. När den döda huden ömsats av kan håren lättare tas bort.

Innehållsförteckning

Isopropylalkohol, vatten (aqua), acetylsalicylsyra, glycerin, glykolsyra, propylenglykol, trietanolamin.

Användning av Ingrow Go

Den innovativa formulan kan användas både dagen innan och dagen efter rakning, epilering eller elektrolys. Omkring tolv timmar innan eller efter du tar bort behåring, blöt en bomullstuss med Ingrow Go och applicera måttfullt på det berörda området. Efter att produkten har absorberats använder du sedan en fuktlotion som du gillar. För att få ut maximal effekt av produkten så bör du använda den regelbundet, som en del i ditt standardprogram för hårborttagning.

Råd avseende Ingrow Go

Genom att nyttja förstklassiga, innovativa och väl ansedda aktiva ingredienser har inga av lotionens ingredienser några kända biverkningar. Med det sagt, rekommenderar vi ändå att man läser igenom innehållsförteckningen noggrant av allergiskäl, som man alltid bör göra när man börjar med en ny hudvårdsprodukt. Se till att du inte använder produkten direkt efter hårborttagning, utan först väntar till dess att huden återställts.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

82.35% baserat på 16 Kundomdömen

Verifierat Köp

Önskade och hoppades mer av produkten. Mina prombelm är tyvärr kvar med röda svullnader och ingrodda hårstrån. Använt flitigt och har knappt halva flaskan kvar. Fortsätter och hoppas ändå.

M Malin A
Verifierat Köp

Jättebra produkt som håller vad den lovar. Min hud vid bikinilinjen har aldrig varit så mjuk. Se dock upp med att medlet torkar ut huden så glöm inte smörja med nåt mjukgörande.

S Susanne
Verifierat Köp

Torkar ut det innåtväxande hårstråt. Man bort det lättare efter det. Luktar aceton.

P Pia A
Verifierat Köp

Ingen resultat än så länge!

e epidam H
Verifierat Köp

Bästa produkten jag testat

M Martina K
Verifierat Köp

Best product

L Lidija D
Verifierat Köp

Super att det finns produkter för sånt här så lättillgängligt :)

A Alva
Verifierat Köp

Har sett flera bloggare rekommendera den, därför provade jag. Är mycket nöjd, huden känns len och inga röda prickar längre

J Josefina
Verifierat Köp

Jättebra :) inga röda prickar!

A Alexandra
Verifierat Köp

Får aldrig några röda prickar längre, så skönt

T Tora
Verifierat Köp

Guuuud så bra den är! Jag har generande skäggväxt så när jag har rakat mig blir det irriterat och inväxta hårstrån. Köpte denna och jisses vilken skillnad, nu syns det inte..all irritation är borta. Det bränner till då man aplicerar det men vill man vara fin så får man lida pin (ett par sekunder) :-) En mycket glad donna nu!

M Miia
Verifierat Köp

Visade resultat snabbt i alla fall, och min hud är inte irriterad.

M Magda
Verifierat Köp

Har länge använt Skindoctors men inte haft så mycket problem med inåtväxande hår förens nu, så skall prova detta och får återkomma. dock är deras andra produkter bra så det borde denna också vara.

L Lena
Verifierat Köp

Bättre än mängden av dessa produkter. funkar.

K Kikki
Verifierat Köp

Jag har alltid haft problem med inväxta hårstrån efter rakning som blev infekterade eller såg fula ut, men nu får jag knappt ett enda!

A Antonina
Verifierat Köp

Har hjälpt massor. Jag måste alltid ha en hårfri och slät kropp när jag tävlar i bodybuilding.

A Abdul

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar