GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Harrogate Sulfur Kombinationspaket

Från Harrogate Hälsokällor

Översikt

Med en unik kombination av fyra produkter från Harrogate Sulphur Soap Company har Harrogates kombipack skapats för att hjälpa till att ta hand om huden. Med sina milda och naturliga sammansättningar är dessa produkter optimala för alla hudtyper och kan användas för att jobba gemensamt i en perfekt harmoni.

  • Innehåller tvål, kräm, hand-, ansikts-, och kroppstvätt
  • Med källvatten och svavel från Harrogate Spa
  • Designad för att hjälpa till att rena och rensa huden
  • Infuserad med vitamin E för att hjälpa till att ge näring och hydratisera
  • För regelbunden användning på alla hudtyper
  • Ej testad på djur

Då alla dessa produkter är gjorda med användning av det mineralrika källvattnet från det berömda ”English Spa” har detta produkturval designats för att kombinera skönhet med hudvård. Med användning av svavel eller ”naturens skönhetsmineral” från Harrogate's källvatten och lite infuserad vitamin E, så kan dessa produkter inte enbart hjälpa till med att rensa huden utan även förse den med näring och skydd.

Harrogate’s berömda ‘English Spa’

Upptäcktes först under 1500-talet då den lilla staden Harrogate i North Yorkshire fick namnet ”The English Spa” då 88 mineralkällor som är naturligt rika på mineraler såsom svavel, järn och salt hittades. Detta gör källorna utmärkta för huden och det är därför så många naturliga spa- och skönhetsbehandlingar skapades kring de fantastiska och naturliga källorna. Från denna upptäckt uppkom flera naturliga skönhetsbehandlingar, vilket sedan ledde till att flera välbärgade besökare reste till staden för att själva upptäcka fördelarna med mineralvattnet och av den anledningen är staden fortfarande känd världen över för sitt vatten och sina exklusiva spa-behandlingar.

Svavel och huden

Svavel är ett essentiellt mineral i våra kroppar som hjälper till med produktionen av kollagen. Kollagen är ett protein som agerar som en ”byggsten” för cellerna och som tätast hittar man det i håret, naglarna och huden. Det är viktigt för dessa då de hjälper till att hålla cellerna friska och starka, vilket gör svavel till ett användbart mineral speciellt för huden. På grund av detta har svavel kallats ”naturens skönhetsmineral” och har använts i en stor variation av hudvårdsprodukter. Svavel är även ett huvudmineral som kan hittas i Harrogate's naturliga källor som är väldigt populära för sina hudvårdsfördelar och skönhetsbehandlingar.

Harrogate Kombipack

Harrogate kombopack innehåller 4 specifika produkter som kan kombineras för att skapa en unik hudvårdsrutin som är designad för att ta hand om din hud. Kombopacket består av fyra Harrogate Sulphur produkter; en tvål, kroppstvätt, hand- och ansiktstvätt och en kräm. Var och en av dessa produkter är speciella avseende sina hudvårdsförmågor tack vare den naturliga huvudingrediens som de delar. Huvudkomponenten för var och en av dessa produkter är mineralkällvatten som innehåller svavel som har blivit handdragna från Harrogate’s ”English Spa”. Sedan har de även infuserats med vitamin E och andra hudälskande produkter, vilket gör denna serie till ett optimalt sätt att ta hand om huden på ett naturligt sätt. Genom att kombinera hudvård med skönhet har dessa produkter skapats för fler syften än att bara rengöra huden. De är även framtagna för att rensa, skydda, rena samt ge näring åt huden och dessutom efterlämna den med en underbar känsla.

Ingredienser

Sulphur Soap - The Original: Natrium talgfettsyra (natrium-Palm Kernelate), Aqua (vatten), svavel, parfym (Doft), Glycerin, natriumklorid, tokoferylacetat (Vitamin E), linalool, Butylphenol Methylpropional, hexylkanelaldehyd, bensylalkohol, citral, tetranatrium EDTA, tetranatrium etidronat, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, citronellal, Färger: CI 77891 (Titanoxid), CI 47005 D & C Yellow No.l0).

Sulphur Cream: Aqua (vatten), cetearylalkohol, natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, cetylalkohol, kamfer, svavel, Glycine Soja (Sojaolja), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Cetylestrar, havssalt. rosa centifolia, trietanolamin, alkohol, urea, natrium PCA, natriumbensoat, Aniba Rosaeodora (Doft) (essentiell rosenträolja), tokoferylacetat (Vitamin E), 2-fenoxietanol, methlparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, allantoin, borsyra.

Sulphur Hand and Face Wash: Aqua (vatten), natriumlauretsulfat, kokosamidopropylbetain, cocoamid DEA, polysorbat-20, natriumklorid, glykolstearat, Cymbopogon Schoenanthus (Doft) (citrongräsolja), tokoferylacetat (Vitamin E), kolloidalt svavel, bensylalkohol, metylkloroisotiazolinon, metylisotiazolinon, citronsyra, Cl 42090 (FD & C Blue No. I).

Sulphur Body Wash: Aqua (vatten), natriumlauretsulfat, Ammoniumlaurylsulfat, kokosamidopropylbetain, cocoamid DEA, polysorbat-20, glykolstearat, tokoferylacetat (Vitamin E), Cymbopogon Nardus (Doft) (Citronella Essentiell olja), kolloidalt svavel, bensylalkohol, metylkloroisotiazolinon, citronsyra, C1 42090 (FD & C Blue No.1)

Användning

Då produkterna i detta kombopack är gjorda för att lätt passa in i samtliga hudvårdsrutiner så finns det ingen bestämd ordning som du måste använda dem i, utan det beror på dina hudvårdsbehov och din rutin. Oavsett så kommer här några förslag på hur de kan användas:

Vi rekommenderar att man börjar med tvålen på morgonen för att rensa huden. Tvålen är även optimal för målområden så den kan användas överallt eller enbart där den behövs. Vi föreslår sedan att du följer upp med kroppstvätten om du duschar eller hand- och ansiktstvätten om du bara vill rengöra ansiktet. Hand- och ansiktstvätten kan även vara optimal för att hålla händerna rena och fräscha under hela dagen. När din hud slutligen är tvättad och därefter torkad föreslår vi att du avslutar med krämen som hjälper till att hålla huden hydratiserad, skyddad och näringsrik till kommande dag. Denna rutin kan även appliceras på kvällen eller när du när behöver tvätta och rensa huden. Varje enskild produkt i detta kombopack är enkel att använda och här finns några råd för användning av var och en:

Sulphur Soap - The Original: Applicera enkelt på våt hud och massera för att skapa ett lödder. För att få ut mest av tvålen rekommenderar vi att du behåller löddret på huden i ett par minuter innan du sköljer av med varmt vatten.

Sulphur Body Wash & Sulphur Hand and Face Wash: Vid användning applicerar du på våt hud, masserar upp till ett lödder och sköljer sedan av med varmt vatten. Undvik kontakt med ögon och mun.

Sulphur Cream: Du applicerar på önskat område när huden tvättats samt torkats och masserar in den i huden. Låt det absorberas i ett par minuter innan du fortsätter med andra produkter.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(20)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

92.31% baserat på 25 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag gillar inte lukten. Men de hjälpte minska mitt problem.

S Sotiria I
Verifierat Köp

Jag älskar harrogate. Jag tycker att det är ett väldigt underskattat märke. Inte de snyggaste flaskorna, men riktigt snäll och bra för huden.

W Wilma
Verifierat Köp

Kom väldigt snabbt. Produkterna komplementerar varandra.

T Tony
Verifierat Köp

Hjälpte mot min rosacea!

V Viola
Verifierat Köp

Jag är glad att jag hittade den här efter lite googling. Oj, vilken skillnad det har blivit. Mindre röd och irriterad hud.

L Leila
Verifierat Köp

Jovars

A Ante
Verifierat Köp

This is the ideal combo which I have started to implement into my skincare routine. My skin is feeling significantly cleansed and extra smooth :-)

A Anonym
Verifierat Köp

Ein ausgezeichnetes Produkt, ich kannte die Produktpalette überhaupt nicht und wurde nicht enttäuscht

A Astrid
Verifierat Köp

Es hat lange gedauert, bis ich nach guten Schwefelprodukten gesucht habe. Diese Reihe erfüllte meine Erwartungen, sehr zufrieden ! Danke

M Martina
Verifierat Köp

Die Produkte sind gut, nur mein Paket kam einen Tag später.

J Jessica

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar