måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hair No More System

Hårborttagningspaket

Skin Doctors

299Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skin Doctors Hair No More är ett unik hårborttagningspaket som effektivt och skonsamt tar bort ditt kroppshår. Hårborttagningspaketet består av 2st hårborttagningslotion och en hårborttagningsspray som gör att håret inte växer tillbaka lika snabbt som normalt. Skin Doctors produkter är alltid skonsamma och vänliga mot huden.

 • Komplett paket för hårborttagning
 • Gör att håret växer tillbaka långsammare
 • Skonsam mot huden
 • Naturliga ingredienser
 • Mjukare mot huden än att raka och vaxa
 • Snabb & diskret leverans

Hair No More är ett hårborttagningsset som i kombination både tar bort ditt onönskade hår och gör att det växer tillbaka långsammare. Det är enkelt att använda först tar du lotion som tar bort håret, låt den sitta i 8 minuter och skölj därefter med vatten och därefter tar du sprayen som hindrar håret från att växa till baka snabbt. Placerar du din order innan kl.17.00 skickas din beställning ut redan samma dag.

Läs mer
Typ: Kräm & Spray
Size: 120 ml & 2x100 ml

Vad är Skin Doctors Hair No More System?

Detta hårborttagnings set innehåller 3st produkter, 2st hårborttagningskrämer och en spray som hindrar håret från att växa tillbaka snabbt. Produkterna bidrar tillsammans till att ta bort oönskad hårväxt och att förebygga hår återväxt. Dessa behandlingar är snabba och enklare att tillämpa, så att du kan bli av med tjockt, grovt hår utan att behöva vaxa eller raka dig. Skin Doctors Hair No More Lotion och Spray är utformade för att kunna användas på alla hudtyper och hårtyper. Det tar inte mer än cirka 10 minuter att utföra en behandling.

Hur fungerar Skin Doctors Hair No More?

Skin Doctors Hair No More System använder sig av en 2 stegs behandling. Krämen är speciellt framtagen för att ta bort alla slags hår utan att orsaka smärta eller obehag. Formeln fungerar på alla hudtyper och kan även ta bort grova mörka hårstrån. Denna behandling löser upp de proteiner som bygger upp håret och bokstavligen smälter håret från huden inom några minuter. Låt krämen sitta i cirka 8 minuter och skölj därefter med ljummet vatten.

I fas 2 av Skin Doctors Hair No More Set tar du på Sprayen på det området du just behandlat och låter den tränga in i porerna i huden och mättar säcken. Sprayen stör hårrotens naturliga tillväxtcykel, vilket gör det svårare för nya folliklar att utvecklas. Det hår som växer ut igen är ofta tunnare än tidigare.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed kan resultaten variera.

Hur använder jag Hair No More?

Hur lång tid krämen bör verka på området som behandlas kan variera beroende på vilket område som behandlas och hur grova hårstråna är. Exempelvis behöver krämen inte sitta mer än 2-3 minuter om du behandlas ansiktet med dryga 8 minuter på benen. När du märker att håret är upplöst skölj då med ljummet vatten.

När huden har sköljts och krämen är helt borta spraya då på Hair No more sprayen generöst och låt den tränga in i huden för att hindra att håret växer ut snabbt igen.


Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden