ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skin Doctors Hair No More System

Kombinationspaket | Kit för hårborttagning Skin Doctors

Oavsett att det kan vara svårt, tidsödande och dyrt har begäret efter en slät och hårfri hud gjort hårborttagning till en oumbärlig del av många skönhets- och självvårdsrutiner. Av den anledningen har Skin Doctors kombinerat två enastående produkter i Hair No More System, för att se till att dina behov blir helt tillfredsställda med ett helhetsmässigt angreppssätt. Den tillväxthämmande sprayen och borttagningskrämen samverkar i perfekt och total harmoni.

  • Helt system för enkel hårborttagning
  • Skonsam men kraftfull hårborttagningskräm
  • Sprayen fokuserar på kontinuerliga behov
  • Båda kan användas i ansiktet och på kroppen
  • Uppskattas lika mycket av män och kvinnor
  • Otroligt snabb och enkel att använda

Med en enda målsättning har Skin Doctors skapat Hair No More System - och svaret på gåtan hittar du i namnet! Med avsikten att också verka exfolierande, återfuktande och lugnande, har man även använt sig av vitamin E och aloe vera i krämen, och växtextrakt som arnica, johannesört och trollhassel i sprayen. Oavsett när och var framträdandet av hårväxt blir ett bekymmer för dig, kommer Hair No More System finnas på armlängds avstånd för att hjälpa dig att bekämpa det.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Det goda med det onda

I en värld som drivs allt mer av hur vi ser ut har ett len och hårfri yta blivit symbolen för kroppslig skönhet. Vanliga sätt att uppnå det här silkeslena utseendet inkluderar rakning, vaxning, trådning, plockning, epilering och till och med laserbehandling - oavsett vad dessa kostar oss i pengar, tid och fysiskt lidande! Dock står det oemotsagt att den där silkiga känslan av hårfri hud verkligen bjuder in till beröring, vilket är anledningen till att så många av oss utsätter vår hud för potentiellt skadliga metoder. Man kan nog säga med säkerhet att en komplett och helhetsmässig metod för att hantera hårväxt skulle välkomnas av många.

Otrolig krämighet

Med alla skärsår, ömma rodnader och inåtväxta hår som ofta blir resultatet, och som direkt motverkar våra avsikter att bibehålla lenheten, så är det ingen överraskning att det blivit ett hett område att hitta nästa, perfekta hårborttagningsmetod. Användning av kräm har blivit populärt bland i princip alla - från de rika och berömda, till vem som helst på gatan - vilket nyttjar alkaliska ämnen som reagerar med håret på ett kontrollerat sätt. För att bespara oss från att ta bort håren i dess vanliga form, bryter hårborttagningskrämen ner keratinstrukturen i håren, vilket resulterar i en upplöst konsistens som enkelt kan tvättas bort. Huden blir hårfri och förblir orörd av elektriska enheter, vaxremsor och rakblad.

Hair No More

Om det är några som förstår sig på de komplexa kraven som olika hudtyper ställer så är det Skin Doctors - och det gäller inte minst hud som får håret avlägsnat. Den här processen riskerar alltid att vitala oljor försvinner med, och Skin Doctors - fast beslutna att skingra alla orosmoln - beslutade därför att inkludera aloe vera, som är berömt för sina återfuktande egenskaper, för att ge näring åt huden och bevara dess mjukhet. De har även adderat vitamin E till formulan, med avsikten att skydda och försvara din hud.

Sprayens kraftfulla effekt stärks ytterligare av ett flertal örtextrakt, som trollhassel, soja, arnica och johannesört. Dessa används för att få en perfekt balanserad harmoni i förhållandet mellan exfolierande och närande komponenter. Genom att använda båda produkterna parallellt med varandra kan du bemöta dina hårväxtbekymmer - både kort- och långsiktigt. Du kan vara ett steg närmare den silkeslena känsla som du väntat på.

Full innehållsförteckning

Kräm: Vatten (aqua), kaliumtioglykolat, sorbitol, cetearet-20, urea, cetearylalkohol, kalciumhydroxid, petrolatum, isopropylmyristat, doftämne (parfym), magnesiumaluminiumsilikat, PEG-20 stearat, tokoferylacetat, allantoin, glycerin, hydroxietylcellulosa, tetrasodium EDTA, bladjuice från aloe barbadensis (aloe vera), natriumhydroxid, parafin, titandioxid (CI 778891), bensylsalicylat, bensylbensoat, eugenol, citronellol, geraniol, linalool, butylfenyl metylpropional.

Spray: Vatten (aqua), propylenglykol, urea, bark-/löv-/kvistextrakt från hamamelis virginiana (trollhassel), natriumcitrat, hydrolyserat sojaprotein, salicylsyra, mentol, blomextrakt från arnica montana (arnica), blom-/blad-/stamextrakt från hypericium perforatum (johannesört), barkextrakt från pil, PEG-40 hydrerad ricinolja, xantangummi, Imidazolidinyl urea.

Användning av Hair No More kräm & spray

Det tvådelade programmet utformades för att avlägsna oönskad hårväxt på ett bekvämt sätt och för att hämma framträdandet av hår. För att använda den lätta men potenta krämen täcker du det aktuella områden med ett jämnt och tjockt lager. Utan att massera in den, lämnas krämen att utföra sin magi i upp till 5 minuter när den används i ansiktet, och i upp till 8 minuter när du använder den på något annat ställe på kroppen. Skölj sedan av krämen med kallt vatten.

Du kan använda den hämmande sprayen direkt efter att du sköljt av krämen och sett till att huden har torkat. Spraya huden med en lätt dusch och massera in till dess att den absorberats helt. Vill du använda den på känsliga områden så spraya på en bomullstuss först och applicera med hjälp av den. Vi rekommenderar att du använder sprayen oberoende av krämen för att få ut maximal effekt, dagligen under en vecka och två gånger i veckan därefter.

Råd

Hair No More System är ett program med en unik sammansättning som erbjuder ett alternativ till riskabla och potentiellt skadliga kemikalier. Detta till trots är ingen hud den andra lik och de kan reagera olika, så ta dig tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen och instruktionerna för att verifiera att produkterna passar dig. Det är även rekommenderat att du gör ett lapptest på dem båda, tjugofyra timmar innan den första användningen, samt att du undviker att använda tvål, deodorant, parfym och sammandragande lotions under tjugofyra timmar efter att du använt krämen.

Läs mer
Skin Doctors Hair No More System Kombinationspaket | Kit för hårborttagning

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.62% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det fungerar bra, kanske går det åt mer än vad jag trott.

P Pernilla
Verifierat Köp

Verkar ok har inte testa fulltut ännu

L Leif
Verifierat Köp

Inga hudirritationer men lite svagare än jag trott. Jag kan inte svara på hur länge det håller i sig än då det bara gått 3 dagar sedan första behandlingen. Men funkar det bra kommer jag köpa mer absolut. :)

M Markus
Verifierat Köp

Helt ok lätt att applicera och lätt att hantera

B Bertil G
Verifierat Köp

Bra produkt som efter några veckors användning i mitt intimområde faktiskt minskat utväxten av håret.

U Ulrika
Verifierat Köp

jag använder ALLTID slow grow numera. Älskar Skin Doctors produkter, krämer, hårborttagning. allt!

j jannika
Verifierat Köp

Har provat massa produkter för långsamare hårväxt. Slow Grow från Skin Doctors är helt enkelt bäst (so far :P). Brukar vaxa eller ta hårborttagningskrämen innan.. tips ;)

L Linnea
Verifierat Köp

Smidigt, snabbt och billigt. Bra helt enkelt!

C Carro
Verifierat Köp

Hör mycket bra om Skin doctors hair no more, både av vän och på bloggar. Det mesta stämde, är nöjd med produkterna. Paket pris är ju bra att de har med

A Anne-sofie
Verifierat Köp

Det fungerar verkligen så skönt att inte behöva raka eller vaxa lika ofta. Köper på mig några stycken åt gången numera

M Marika
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen det här paketet. Först köpte jag bara sprayen, men när den tog slut passade jag på och köpte allt. Har gjort en stor skillnad och är lätt att använda

F Francesca
Verifierat Köp

Bra pris för alla produkter.

A Anton
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter