Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Foligain Biotin Kosttillskott

10000 mcg 60 Tabletter | Naturligt kosttillskott som stödjer håret, huden och naglarna

Översikt

Foligain Biotin kosttillskott stödjer underhållet av normalt hår och normal hud av 10 000 MCG biotin. Dosen räcker för att förse ditt hår, hud och naglar med ett adekvat keratin boost. Den lämpar sig ideal för alla de män och kvinnor vilka lider av ofrivilligt tunnhårighet vilka strävar efter att ta hand om sitt hår, hur och naglar, på både in- och utsidan.

  • Snabblösliga tabletter vilka kan doseras utan vatte
  • För håret, huden och naglarna
  • 60 tabletter, 10 000 mikrogram/tablett, räcker i 2 månader
  • Glutenfri, laktosfri och veganvänlig
  • För män och kvinnor som lider av ofrivillig tunnhårighet.
  • Ljuvlig körsbärssmak
  • Vegansk
  • Glutenfri

Foligain Biotin kosttillskott - för hud, naglar och hår

I takt med att vi åldras så är det ganska naturligt att vi börjar tappar hår varav den ungdomliga volymen börjar kännas tunnare. Ibland beror tunnhårighet på en inadekvat kost, brist på elementära vitaminer, aminosyror och mineraler. Håravfall kan även vara ärftligt men i allmänheten så beror tunnhårighet sällan på bakomliggande sjukdomstillstånd.

Även om du för närvarande är en helt frisk individ så kan håravfall och tunnhårighet komma att påverkad dig negativt, framför allt i ett försämrat självförtroende och självkänsla. Det är just därför som fler och flera väljer att använda sig av biotin kosttillskott som en form av naturligt alternativ när det gäller att motverka tunnhårighet.

Vem är Foligain Biotin Snabblösliga Tabletter Ideala för?

Foligain Biotin Tabletter är en naturlig form av tillskott som har utformats för att upprätthålla normalt hår, hår, naglar och hud. Dessa kapslar är mycket praktiska, eftersom de löses upp direkt i munnen, utan att behöva doseras i kombination med vatten. Vi prioriterar din bekvämlighet och garanterar att inget annat varumärke på marknaden har en lika snabb upplösningsförmåga så som Foligain.

Detta läckra och “enkel att dosera” tillägg erbjuder ett praktiskt och adekvat stöd för alla dem som är för upptagna för att investera tid i omfattande och kräva hårvårdsrutiner så som salongsbesök och dylikt. Biotins snabblösliga tabletter kan doseras både av män och kvinnor vilka önskar ta hand om sitt hår, hud och naglar på ett naturligt sätt. Biotin erbjuder en praktisk och hållbar lösning om du för närvarande lever en hektisk livsstil.

Huvudingrediensen i kosttillskottet

Biotin

Biotin är ett vattenlösligt vitamin som bidrar till många av kroppens metaboliska funktioner. Förutom att Biotin hjälper till att stödja huden, håret och naglarna på ett naturligt sätt så bidrar det också till ett normalt energigivande och mikronäringsämnen baserad metabolism. En aktiv process för energiproduktion är avgörande för vikthantering och övergripande hälsa.

Dosering

Vi rekommenderar att du sväljer 1 tablett om dagen. Vänligen notera att du kan även dosera tillskottet utan vatten eftersom dess formula designats för att vara lättlöslig, något som är unikt jämfört med andra biotin-tillskott som erbjuds på marknaden.

Foligain Biotin är ett kosttillskott som produceras endast av naturliga ingredienser och kommer med inga kända biverkningar. Vi rekommenderar att du läser igenom innehållsförteckningen för att kontrollera huruvida produkten innehåller substanser vilka kan komma att orsaka allergiska biverkningar vid intag. Om du för närvarande är gravid, ammar eller doserar andra läkemedel så rekommendera vi att du rådgör med din läkare innan du bestämmer dig för att dosera tillskottet. Ska ej brukas av individer under 18 år.

Förvaring: Förvaras på en sval, torr plats som är otillgänglig för barn. Ska inte konsumeras om burkens tätning bryts vid leverans.

Ingredienser

Biotin (10 000 mcg), sorbitol, fruktos, naturliga aromer, vegetabilisk stearinsyra, vegetabilisk magnesiumstearat, cellulosa, citronsyra.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

90.91% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag upplevde en väsentlig skillnad hos både mitt hår och naglar, en underbar produkt som rekommenderas starkt.

A Anna
Verifierat Köp

Kosttillskottet var enkelt att konsumera varav jag upptäckte en både tjockare och mer volymrikt hår under en frekventare användning.

R Rikad
Verifierat Köp

Mitt hår kändes mer tjockare och fylligare efter endast några veckor av användning. Ska även nämnas att den smakade ljuvligt!

E Emma
Verifierat Köp

Smakar ljuvligt, samtidigt som det är väldigt enkelt att dosera. Särskilt hjälpsam när du har ett fullspäckat schema.

A Anders
Verifierat Köp

Det känns härligt att ha en tjockare och mer volymrikt hår. De bästa kosttillskotten som jag har testat under detta år.

E Erik
Verifierat Köp

Jag upplevde en betydligt lenare och ljusare hy efter 6 veckors användning.

J Johanna
Verifierat Köp

Hår, hud och naglar har aldrig sett så bra ut! Deliciös!

J Jessica
Verifierat Köp

Biotin fungerar definitivt. Jag rekommenderar det starkt.

T Tony
Verifierat Köp

Det smakade härligt och förbättrade min hud och hår. Testa det idag!

A Angelica
Verifierat Köp

Gör exakt vad den utlovar. Rekommenderas starkt för ett tunnare hår.

J Joanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar