FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K

Hårborttagning med laser
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Silk’n Flash & Go Lux är uppföljaren till den populära Silk’n Flash & Go. Tack vare dess smarta design är Silk’n Flash & Go Lux smidig och lätt att använda.

I paketet medföljer två olika patroner för att du enkelt skall kunna behandla olika områden. Den större patronen med 5000 ljusimpulser är anpassad för större hudytor för hårborttagning på ben och armar. Den mindre patronen med 120.000 ljusimpulser används för de mindre ytorna, så som ansikte, bikinilinje och armhålor. Flash and Go lux är ledande på marknaden och används av tusentals kvinnor världen över.

 • Reducerar och stannar hårets tillväxt
 • Kan användas på alla kroppsdelar inklusive ansiktet
 • Medföljer en patron med 5000 ljusimpulser och en med 120.000 ljusimpulser anpassad för en mer noggrann behandling
 • 2 års garanti

Bli Silkeslen och hårfri med hjälp av Silk'n Flash & Go Lux med enkel och bekväm behandling hemma. Slipp att raka dig, inåtväxande hårstrån och en sträv hy. Beställer du din Silk'n Flash & Go Lux innan klockan.17.00 kan du få din produkt redan nästkommande vardag för att påbörja behandling.

Silk’n Flash&Go Lux

Denna nya och förbättrade hårborttagningsenhet är uppföljaren till den populära Silk’n Flash & Go, som redan varit en bästsäljare med nöjda kunder världen över. Denna uppgraderade modell är fortfarande lika enkel att använda som Silk’n Flash & Go men har fler ljusimpulser per patron vilket gör den sparsam då den håller längre. Silk’n Flash & Go Lux har designats för att behandla mindre och mer intima områden, så som exempelvis bikinilinje, armhålor och överläpp.

Silk’n Flash & Go Lux kan användas på alla kroppsdelar, med Flash & Go tillkommer en patron med 5000 ljusimpulser för större hudytor och en patron med 120.000 ljusimpulser medföljer också i paketet för precision för mindre områden.

HPL Teknologi

HPL står för ”Home pulse light”, vilket är ett intensivt pulserande ljus som finns i Flash & Go Luxs patroner för att avlägsna håret, ljuset tränger sig djupt in i huden för att nå och störa hårsäcken vilket därmed reducerar hårväxten.

HPL-teknologi har länge enbart använts av salonger men är nu möjligt att även kunna utföra samma behandlingar i sitt hem, enheten kan delas mellan flera personer och fungerar på både män och kvinnor.

Behandlingstid

*Vi är alla olika så därför varierar resultaten

Hur använder jag Silk'n Flash & Go Lux

Silk’n Flash & Go Lux är enkel att använda, rikta applikatorn mot behandlingsytan och tryck på pulsknappen, flytta sedan patronen mot nästa område som du vill behandla och gör om samma sak. För bästa resultat rekommenderas att förbereda huden först genom att duscha och raka sig, detta gör du för att ljusimpulserna ska komma åt hårsäckarna smidigare. Patronerna till Flash & Go är 4cm² vilket gör det smidigt att behandla större hudytor på en kortare tid, med paketet medföljer en extra-patron anpassat för mindre och mer intima regioner som exempelvis ansiktet eller bikinilinjen.

Är Silk'n Flash & Go Lux säker att använda?

Flash & Go Lux är utrustad med en hudsensor för din säkerhet, vilket innebär att enheten automatiskt kan avstå från att skicka ut ljusimpulser vid områden som inte bör behandlas, behandla inte samma område två gånger under samma session. Flash & Go Lux fungerar bäst på ljusare hudtyper och bör inte användas om hyn har en solbränna eller precis blivit utsatt för solljus. Personer med eksem bör undvika produkten.

Det här tillkommer med Silk’n Flash & Go Lux™

- 1 x Silk’n Flash & Go Lux
- 1 x Patron med 5000 ljusimpulser
- 1 x Patron med 120.000 ljusimpulser
- 2 lampor
- 2 års garanti
- Bruksanvisning
- Instruktions-dvd

Fungerar Silk’n Flash & Go Lux på alla?

Nej tyvärr fungerar Silk'n Flash & Go Lux genom att sända ljusimpulser till hårsäckar för att reagera vid pigment vilket gör att Silk'n Sens Epil tyvärr inte fungerar på blonda hårstrån eller för personer med mycket mörkt hudpigment. Optimalt är mörka hårstrån på en ljus till ljusbrun hy.

Hur beställer jag min Silk'n Flash & Go Lux?

Beställ din Silk'n Flash & Go Lux säkert och bekvämt via ShytoBuy.se. Klicka på "Köp" på produktsidan och följ därefter instruktionerna som följer gällande betalning och leverans. Vi erbjuder även Klrana faktura samt delbetalning för att du tryggt ska kunna få din produkt innan du betalar. Beställer du innan kl.17.00 så skickas din order ut redan samma dag.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • jag har börjat använda den på ryggen och har sett skillnad snabbt. Min fru har också sagt att hon tycker det ser riktigt bra ut, så jag fortsätter.

  A Ahmed small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag har behandlat min armhålor och vader nu i två månader och har i princip inget hår kvar bara några få strån! Så nöjd! rekommenderar till alla!

  C Carro small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den extra precisions partonen är verkligen behövlig. gjorde det smidigt att ta bort hår från mi överläpp, på tårna och vid bikinilinjen. nöjd.

  K Klara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jäkligt enkel att använda, inget styr. Funkar snabbt och gör inte ont. Bland de bättre lasrarna.

  F Filip small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fick den här av mamma och är supernöjd. Enkel att hålla i och ger snabba resultat.

  G Greta small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.