FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Female Anal Relax Lubricant

Med extrakt från havre, humle & mynta
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

De äventyrliga i sängkammaren eventuellt infinner sig i att testa på analsex. Oavsett om du redan är ett proffs eller bara är nyfiken, kan Female Anal Relax Glidmedel hjälpa dig få ut maximalt av de heta stunderna.

 • För boostad analsex
 • Utvecklad för kvinnor
 • Avslappnande, lugnande & återfuktande
 • Med hjälp av växtextrakt
 • Havrefrö, humle & pepparmynta

Female Anal Relax Glidmedel strävar att slappna av och lindra med havre, humle och pepparmynta. Produkten är redo och redo att användas så du kan njuta till fullo av dina intima stunderna.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Lust för sexuella äventyr?

Samhället har aldrig tidigare varit så sexuellt äventyrslystet som det är idag - och vissa områden, som tidigare ansågs förbjudna, kan nu äntligen upptäckas! Män och kvinnor överallt upptäcker nu den hemliga tillfredsställelsen som analsex kan ge. Alla som tagit beslutet att göra detta - både noviser och experter - förstår dock hur utmanande det kan vara. I vår allt mer frisinnade värld finns det tursamt nog fler och fler produkter tillgängliga för att hjälpa oss med våra vågade tilltag. Från ett kvinnligt perspektiv, vore det inte underbart att hitta en produkt som utformats specifikt för oss och för våra kroppar?

Female Anal Relax Lubricant

Om det är något företag som tar betydande kliv framåt för att adressera våra kroppsbehov, så är det Cobeco! Man visste att en konventionell formula, liknande alla de som redan finns på marknaden, inte var god nog för Female Anal Relax Lubricant - det var dags att bryta normen! Utifrån detta valde man ut tre fantastiska växtextrakt. Havre har länge varit högt ansett för dess lindrande egenskaper, medan humle har kopplats samman med kvinnlig kroppsvård i århundraden. Pepparmynta anses, trots dess känt potenta smak med sting, ha en svalkande och lugnande effekt. Som helhet är syftet med gelen att förse dig med det ultimata anala glidmedlet.

Komplett innehållsförteckning

Aqua, PEG-7-glycerylkokoat, PEG-40-hydrerad kastorolja, laureth-9, akrylater/C10-30-alkylakrylatkorspolymer, alkohol, aminometylpropanol, fröextrakt från avena sativa, karbomer, glycerin, kottextrakt från humulus lupulus, limonen, olja av mentha piperita, etylhexylglycerin, fenoxietanol.

Användning av glidmedlet

Female Anal Relax Lubricant kommer med all säkerhet bli den produkt som du vänder dig till vid äventyr i sängkammaren, för både dig och din partner. Applicera bara en generös mängd i de intima regionerna, på dig själv eller din partner, innan sex. Det är lämpligt för användning tillsammans med latexkondomer i naturgummi. Du kan upprepa behandlingen så ofta som du har lust. För att du inte ska stå utan vid ett passionerat tillfälle, föreslår vi att du investerar i en långsiktig användning.

Råd

Syftet med den här produkten från Cobecos laboratorier, är att vara ett helt säkert och högst njutbart tillskott till dina intima nödvändigheter. Du bör dock kontrollera den fullständiga innehållsförteckningen, utifall att den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. Gör ett lapptest tjugofyra timmar innan första användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag tycker att det är skönare. Speciellt i början då jag oftast blir spänner mig lite.

  J Johanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Precis lagom avslappnande

  G Gabriella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Grymt!

  V Viktoria small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tjejen tycker att den här är bättre än vanligt glidmedel. Jag tycker att det är bättre när jag använder kondom för att inte känna effekten.

  S Stefan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.