Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Fabulous Breasts Kombinationspaket

Kombinationspaket | Dagligt program för boostad byst

Översikt

En fyllig och fast byst är den främsta och mest framträdande markeringen av den kvinnliga figuren. I Fabulous Breasts Combo Pack finns en optimal kombination av tabletter och kräm, med kraftfulla botaniska komponenter som balanserats för att passa den kvinnliga kroppens behov perfekt. Detta är ett “dream team” för kvinnor som längtar efter härligt fylliga och yppiga bröst, och kan vara ett stort kliv framåt i rätt riktning. Du kan nu investera i ett produktprogram som utformats specifikt för att hjälpa dig att uppnå en byst som är precis sådan som du önskar den.

  • Designad för att förbättra bröstens utseende
  • För kvinnor av alla åldrar och livsstilar
  • Båda delarna baserade på potenta örtingredienser
  • Krämen innefattar allantoin och vitamin E
  • Tabletterna innehåller kropps-boostande Kalcium
  • Komplett program som verkar på helheten

Fabulous Breasts Combo Pack använder sig av elva enastående örter i de två produkterna och var och en av dem har valts ut med största noggrannhet och fokus på kvinnans behov och önskemål. Med höga doser kalcium, som är känt för att stötta en hälsosam muskulatur, hålls bröstvävnaderna uppe perfekt, och med det djupt närande och revolutionerande allatoinet kan du självsäkert möta en vackrare framtid.

898Kr 998Kr Du sparar 100Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Perfekt kvinnlighet

En härligt kurvig silhuett är något som eftersträvats sedan tidernas begynnelse. De antika grekernas dyrkan av deras gudinna, Afrodite, ledde vidare till Hollywoods avgudan av Marilyn Monroe, och fortfarande idag är timglasformen fortfarande ansedd som det mest kvinnliga. Vi är dock många som önskar att Moder Natur och tiden själv hade varit mer generösa med sina gåvor! I en värld som allt mer drivs av hur vi framträder så är det en ökande mängd kvinnor som upplever viss avsaknad. Plastikkirurgi tycks allt mer bli det som den moderna kvinnan vänder sig till - men det finns inga garantier för att det leder till resultat som ser naturliga ut och som inte har biverkningar, som vi kan se av magasin och tidningar. Vore inte drömmen något med en skonsam helhets-approach, som vi kan göra till en del av våra dagliga liv?

Formula för framtiden

I en ökande omfattning ser sig nu forskarna om efter att ta fram nya alternativ för kvinnor, som substitut för de invasiva metoderna. Dessa innefattar ofta naturliga faktorer som kan inkluderas på ett smidigt sätt i kapslar och lugnande krämer. Fytoöstrogener är något som används allt mer av kvinnor för att framhäva kurvorna på ett naturligt sätt. Samtidigt anses en hälsosam blodcirkulation vara grundläggande för en vacker och generös kropp. När det kommer till fuktighetsbevarande och återfuktande preparat, vänder sig folk i allt högre utsträckning till naturliga växtextrakt istället för till syntetiska kemikalier. Man har funnit att en del av dem har keratolytiska kvalitéer, vilket betyder att de kan möjliggöra för cellerna att hålla kvar fukten, samtidigt som de hjälper de yttre hudcellerna att falla bort på ett naturligt sätt. Genom att fånga alla de här naturliga faktorerna, innebär de här innovativa produkterna nya vägar till att få yppiga och fylligt runda bröst.

Fabulous Breasts Combo Pack

Tabletterna och krämen har en unik utformning som gör att de verkar tillsammans i perfekt harmoni, både inifrån och utifrån, med syftet att ge dig ett utseende med en fyllig och lyft byst. Båda utgår från naturliga, botaniska komponenter som har valts ut för att svara mot kvinnors behov. Utan smärtsam, riskabel och dyr kirurgi, verkar dessa för att ge dig en härligt kurvig bystlinje. Tabletterna och krämen drar båda nytta av uråldriga kunskaper och använder sig av örter som använts av generationer av kvinnor, för att förse dig med alltihop i två perfekta format. Detta allomfattande, helhetsprogram är enkelt och njutbart och passar varje kvinna.

Naturliga ingredienser i Fabulous Breasts

Tabletterna och krämen är verkligen packade med speciellt utvalda växtextrakt, med den tydliga avsikten att vara till nytta för kvinnokroppen. Örter som gått genom generationer, från mor till dotter, finns inkluderade i perfekt doserade mängder för att skapa två optimala produkter. Här är några av dessa underbara ingredienser:

Nyckelingredienser, tabletter

Fenugreek
Bockhornsklöver

Denna kulinariska ört kallas ibland “Methi” och växer i Mellanösterns sandiga jordar. Den har nyttjats i tusentals år och används traditionellt av kvinnor för att göra bysten fylligare. Den kopplas särskilt samman med bilden av generös fertilitet. Få reda på mer här.

Fennel Seed
Fänkålsfrön

Fänkål används världen över som en aromatisk krydda och älskad smaksättare i mat. Historiskt har man sett dem som något nyttigt för den kvinnliga kroppen, överlag. Det har ansetts vara en “kvinnoört” och använts vid oregelbundenheter och livsförändringar, samt för att ge bysten ett fylligare framträdande. Klicka här mer info

Saw Palmetto
Saw Palmetto

Traditionellt har de här bären använts för att förstärka kvinnans bröstvolym, och de växer på småpalmer i tropiska kustlandskap. De tycks ha en fördelaktig effekt på bröst på grund av fytosterol-innehållet. Läs mer.

Nyckelingredienser, kräm

Allantoin
Allantoin

Allantoin hämtas från de traditionella örterna, vallört och kamomill, och är den så kallade “mirakelingrediensen” i många krämer, serum och rengöringsprodukter. Det har kända keratolytiska effekter och hjälper cellerna att behålla vätska, samtidigt som det underlättar för naturlig exfoliering av huden. Läs mer här.

Hops Extract
Humleextrakt

Humle är mest känt för att användas till öl, men det användes även av de antika grekerna, romarna och kineserna. Nyligen har studier länkat samman humle med ämnen som är rika på fytöstrogen. Dessa extrakt ses numera även som användbara för att skydda huden mot att bli hängig och mot bristningar, genom att fylla ut kurvorna.

Vitamin E
Vitamin E

En livsnödvändig komponent som ger kärlek till kroppen och som numera återfinns i applicerbara hudvårdsprodukter. Vitaminen är särskilt känd för att skydda celler mot oxidativ stress. Den kan skydda huden och ge den nytt liv och styrka. Även forskning som genomförts nyligen pekar på dess fantastiska egenskaper.

Full innehållsförteckning

Tabletter - Saw Palmetto-bär (serenoa repens), kalcium (kalciumkarbonat), frön från bockhornsklöver (trigonella foenum-graecum), frön från fänkål (foeniculum vulgare), frön från kummin (cuminum cyminum), bulkmedel: E460, förtjockningsmedel: E466, kardbenedikt (centaurea benedicta), dong quai (angelica sinensis), chilipeppar (capsicum annuum), färgämne: E171, klumpförebyggande medel: E570, E572, emulgeringsmedel: E465, fuktbevarande medel: E1518, färgämne: E172, klumpförebyggande medel: E551, surhetsreglerande medel: E553b, ytbehandlingsmedel : E903.

Kräm - Aqua, sojabönsolja, glycerylstearat, glycerin, cetylalkohol, olja från prunus amygdalus dulcis, cetearylalkohol, allantoin, blomextrakt från calendula officinalis, cetearet-12, cetearet-20, cetylpalmitat, fröolja från helianthus annuus, kottextrakt från humulus lupulus, parfym, propylenglykol, retinylpalmitat, tokoferol, tokoferolacetat, etylhexylglycerin, fenoxietanol

Användning av Combo Pack

Fabulous Breasts Tabs är mycket lättanvända och passar in i din dagsrutin med minimal ansträngning. Ta tre tabletter om dagen tillsammans med ett stort glas vatten, optimalt sett innan ett mål och vid ungefär samma tidpunkt varje dag. Fabulous Breasts Cream har en lugnande och återfuktande formula som med all säkerhet blir en härlig, daglig nödvändighet. Applicera ett tunt lager över hela brösten, morgon och kväll, massera in med cirklande rörelser och se till att krämen absorberats innan du klär på dig. Vi rekommenderar att man använder både tabletter och kräm i minst tre månader, samt investerar i ett långsiktigt användande, för att få ut det bästa ur dem båda.

Råd

Båda dessa produkter är gjorda med några av de finaste botaniska ingredienserna, och ingen av dem har några kända biverkningar. Vänligen, ta dig dock tiden att utföra ett patch-test med krämen 24 timmar innan den första användningen, samt läs igenom den fulla innehållsförteckningen av dem båda, av allergiskäl. Om du är gravid, ammar eller går på någon medicin, så stäm av med en medicinsk expert innan du använder någon av dem. Ingen av produkterna är avsedda för personer under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vet fortfarande inte om det är en kombination av pillrena och krämen som fått mina bröst fastare eller om det är massagen som jag hör till krämen. Men jag har äntligen fyllt i min B kupa och nästan börjat spilla över lite med ena bröstet hehe

M Molly
Verifierat Köp

Det är för tidigt för att ett omdöme eftersom jag har nyligen påbörjat att använda produkten

L Lilian E
Verifierat Köp

Helt i top

G Gitte B
Verifierat Köp

Jag har använt denna combo i flera månader nu och jag har sett en förbättring i fasthet och storlek.

M Mathilda
Verifierat Köp

Lätt att använda och brösten har blivit både snyggare och större.

U Ulrikke
Verifierat Köp

Jag har fått så många komplimanger efter jag provade den här. Både maken och jag har märkt en stor skillnad.

P Pernilla
Verifierat Köp

För det första så var jag väldigt skeptisk till att de ens skulle fungera. Man har ju hört så mycket lurendrejeri om produkter som ska lyckas åstakomma allt möjligt. Men efter 2 månader har jag ärligt talat sett fantastiska resultat. Brösten känns större och har fått en finare form än tidigare.

A Anette
Verifierat Köp

Nöjd med paketet, men önskar att leveransen kunde ha varit snabbare.

R Ronja
Verifierat Köp

Efter att ha ammat tre barn de senaste 4 åren så är ju inte brösten jättefylliga direkt. Så jag tänkte prova det här kittet + styrketräningsövningar och se om jag blir nöjd. Annars är det väl bara att att bita i det sura äpplet och göra ett lyft.

C Clara
Verifierat Köp

Brösten blir jättefina. Jag är jätteglad.

A Aisha
Verifierat Köp

Well, brösten är väl lite fylligare och toppigare liksom men jag hade velat ha större bröst

A Alice
Verifierat Köp

Jag tycker att dom fungerar bra och ger fina bröst.

O Olivia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar