GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Rea

Emuaid Hudkräm

59 ml Salva | Perfekt för att hantera hudproblem

Översikt

  • Perfekt för att lugna, rena, återfukta och lindra din hud
  • Särskilt utformat för att hantera många olika hudproblem
  • 15 helt naturliga kraftfulla ingredienser
  • Emutaneous™ transdermalt tillförselsystem
  • Steroidfri formel

Upplever du problem med huden? Vi är väl medvetna om hur frustrerande och obekväma svårhanterliga hudproblem kan vara. Emuaid Hudkräm har utvecklats för att effektivt hantera alla hudproblem du kan uppleva. Med sitt unika emutaneous™ tillförselsystem som hjälper de kraftfulla naturliga ingredienserna att verka djupt inne i din hud. Emuaid är här för att hjälpa till. Ge din hud den vård och kärlek den förtjänar idag.

Vad är Emuaid Hudkräm?

Emuaid Hudkräm är en kraftfull och naturlig topisk hudkräm som är särskilt utformad för att hjälpa till att reparera, stärka och lugna din hud. Med en kombination av 15 olika naturliga ingredienser så är Emuaid Hudkräm utformad för att vara både trygg och effektiv. De 15 ingredienserna är en blandning av traditionella huskurer och revolutionerande innovationer. Varje ingrediens har blivit noggrant utvald för sina egenskaper att verka mot flera olika hudproblem. Så att oavsett vilket problem du upplever med din hud så kan Emuaid Hudkräm hjälpa till. Detta är något som recensionerna talar väldigt positivt för.

Hur fungerar det?

Upplever du hudproblem som du inte tycks kunna bli av med? Vår hud är utformad för att vara en barriär som är svår att penetrera för att hålla dåliga saker utanför. Detta naturliga skydd som huden har gör dock att andra topikala hudkrämer ofta har svårt att penetrera tillräckligt djupt i huden för att vara effektiva på riktigt. Det är dock här som Emuaid Hudkräm är annorlunda! Med sitt unika emutaneous™ tillförselsystem så ser Emuaid Hudkräm till att penetrera huden djupt vid applicering så att de det kan börja verka snabbare. Det finns 3 stycken huvudsakliga sätt som Emuaid fungerar på:

  • Penetrerar snabbt huden för att åtgärda inflammationer eller bakterier som kan irritera huden eller orsaka obehag.
  • De 15 ingredienserna börjar arbeta med att lugna och lindra eventuella hudproblem.
  • Lipider, tillväxtfaktorer och syre förstärkare arbetar i synergi för att stimulera blodflödet. Detta främjar därför reparation och återställande av huden och fungerar som en sköld mot framtida problem.

Så vad gör Emuaid Hudkräm?

Rengör

När vi får smuts under hudens yttersta laget så kan det orsaka obehag och inflammation av huden. Kolloidalt silver och botanisk tea tree-olja har länge använts för att rengöra, rena och förvisa alla främmande inkräktare så att huden naturligt kan reparera och återställa balansen.

Stärker

Emuaid Hudkräm är inte bara till för att åtgärda hudproblem. Den arbetar också för att göra din hud starkare för att förhindra framtida uppblossningar naturligt! Med aminosyror för att främja protein regenerering, så hjälper Emuaid till att förebygga och bygga upp din huds naturliga försvar.

Återfuktar

Att vara återfuktad spelar en stor roll i kroppens normala funktion, detta gäller även din hud. Med hjälp av lipider & ceramide 3 så återfuktas din hud smidigt och enkelt och kan hjälpa till att motverka tecken på åldrande.

Råd

Emuaid Hudkräm har inga kända eller associerade biverkningar, men följ instruktionerna noggrant när du använder den. Detta är endast avsett för extern användning och bör inte vara i kontakt med dina ögon. Om de hudproblem du upplever kvarstår eller återkommer efter sju dagar, kontakta din läkare omedelbart.

Ingredienser

Emuolja, vegetabilisk olja, hydrerad ricinolja, skvalan, bacillusferment, lysin, kolloidalt silver, allantoin, glyceryldibehenat, Olea Europaea (olivolja), Melaleuca Alternifolia (teträd) bladolja, silverdivätecitrat, silverdivätecitrat Ceramid 3, Tokoferolacetat.

Användning

Denna produkt är speciellt utformad för att erbjuda en stark, målinriktad metodik med ultimat bekvämlighet och lätthet. Innan du applicerar Emuaid Hudkräm, rengör det hudområde du vill applicera den på. Applicera ett tunt lager över området och upprepa tre eller fyra gånger om dagen eller så ofta du behöver.

Förvaring

Håll produkten borta från direkt solljus och förvara den på en sval och torr plats. Förvaras utom räckhåll för barn.

Oftast köpt tillsammans

Emuaid Hudkräm
Emuaid Hudkräm

59 ml Salva | Perfekt för att hantera hudproblem

503Kr 559Kr

+
EmuaidMAX Hudkräm
EmuaidMAX Hudkräm

59 ml Salva | Snabb lindring från klåda & sveda

755Kr

1 Produkt(er)

503Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(132)
4 Stjärnor
(27)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.49% baserat på 166 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra kräm för torrtids.

H Helvi B
Verifierat Köp

Väldigt bra!

A Anna J
Verifierat Köp

Verkligen toppen! Jag har använt denna tidigare och har alltid vart supernöjd med resultatet. Rekommenderar verkligen varmt till alla!

A Anna
Verifierat Köp

Den funkade för mig efter ett par veckor. Riktigt skönt att bli av med rodnaden jag har haft under en längre tid faktiskt.

J Johanna
Verifierat Köp

Jag har problem med torr hud som helt är borta nu, skincare rutinen är satt och jag är sjukt nöjd, redo för att skina 2022!

M Mohammed
Verifierat Köp

Jätte jäte bra jue!

J Jonna
Verifierat Köp

Helt underbar både jag och min syster använder de och är sjukt nöjda!!!!

M Michelle
Verifierat Köp

Känner mig som en ungdom igen nästan he he … !

B Berit
Verifierat Köp

Huden får en schysst glow efter att ha använt denna bara, älskart!

P Pelle
Verifierat Köp

Köpte åt frugan hon verkar tycka om de men ja vette tusan

B Björn

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar