GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Ny

Eco Masters Sulphur Soap

Rengörande svaveltvål

Översikt

Tilltäppta porer eller obalans i huden kan leda till oljig hy och blemmor. För att åtgärda detta besvär har Eco Masters skapat en mild svaveltvål för daglig rengöring. I Sulphur Soap blandas den kraftfulla mineralen med en kombination av återfuktande och djuprengörande ämnen i en naturlig fast tvål.

  • Innehåller svavel för rengöring av tilltäppta porer
  • För en återfuktad och balanserad hud
  • Berikad med olivolja & sheasmör
  • Två behändiga tvålar i ett paket
  • För daglig rengöring

När huden är i obalans är ofta milda och naturliga ämnen det bästa hjälpmedlet. Med detta som utgångspunkt skapades Eco Masters Sulphur Soap för en mild daglig rengöring.

Problem med porer

Porerna är de små hudöppningarna som är vägen ut ur kroppen för både svett och fett – och om de blir täppta får vi problem! Ytliga orenheter kan orsaka blockeringar och att porerna täpps till, på samma sätt som en överskottsproduktion av hudens egna talg kan göra om det inte tvättas bort. Detta kan leda till att från från pormaskar till hy med akne, till ett blankt utseende. För att gå till roten med problemen är de viktigt att förebygga besväret med en mild rengöring.

Det spektakulära svavlet!

Heta källor förekommer på olika håll i världen, i Kina, Costa Rica, Island, Japan, och källvattnet har blivit känt för att ha fördelar för huden. En faktor som ofta återfinns i källvattnet, som orsakar dess kraftfulla arom, är svavel. Denna mineral är viktig för alla våra celler och har länge använts för att återställa balansen i huden och motverka olika typer av hudbesvär, som rodnad, torrhet och fet hud.

Eco Masters Sulphur Soap

Oren och tilltäppt hy med akne kräver daglig rengöring och omvårdnad. Svavel passar utmärkt för denna typ av hudproblem, eftersom det har renande och balanserande egenskaper. För att dra full nytta av detta kraftfulla ämne bör det dock kombineras med andra effektiva ingredienser. Med detta i åtanke skapade Eco Masters en fuktgivande och rengörande tvål, Eco Masters Sulphur Soap. Blandningen av naturligt antibakteriellt svavel och återfuktande olivolja och sheasmör är en utmärkt kombination för att rengöra porerna och lugna obalanserad hud.

Komplett innehållsförteckning

Glycerin, sackaros, sorbitol, stearinsyra, laurinsyra, myristinsyra, propylenglykol, natriumlauretsulfat, natriumhydroxid, hydrerad olivolja, vatten, trehalos, olivbladsextrakt, nordamerikansk häxhasselextrakt, svavel, sheasmör.

Användning av tvålen

Sulphur Soap är ett utmärkt tillägg till din dagliga hudvårdsrutin. Använd genom att försiktigt massera in tvålen med cirkulära rörelser och skölj sedan. Använd varje morgon och kväll för att njuta av den rengörande och uppfriskande effekten av svavel och sheasmör. Eftersom tilltäppta porer ofta kräver regelbunden behandling, rekommenderar vi att du investerar i långsiktig användning.

Råd

Även om alla delar i Eco Masters produktlinje har tagits fram utifrån ett hängivet driv att leverera förstklassiga produkter är det bra att ta hänsyn till några saker. Vänligen kontrollera alltid innehållsförteckningen, om den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. Om du har någon specifik hudåkomma så stäm av med en läkare innan användning.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

EmuaidMAX Hudkräm
EmuaidMAX Hudkräm

59 ml Salva | Snabb lindring från klåda & sveda

755Kr

+
Candida Support
Candida Support

180 Kapslar | Probiotika kapslar mot candida

239Kr

1 Produkt(er)

755Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(47)
4 Stjärnor
(20)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.21% baserat på 75 Kundomdömen

Verifierat Köp

it is really helpful product. this is the best i have ever used.

S Simon
Verifierat Köp

Älskar hur tvålen löddrar. Gör ansiktet så rent utan att torka ut. Ska bli spännande se hur länge de två tvålarna räcker

E Eva W
Verifierat Köp

Bra jobbat

Y Yehya M
Verifierat Köp

Jag tycker att tvålen är dyr, och de kommer sönder

S Sara A
Verifierat Köp

Bra tvål. Huden böjade fjälla efter första gångerna. Det betyder att fungerar. Man blir lite torr i huden med lite bodylotion så blir det bra

S Sinan S
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd

S Sandra T
Verifierat Köp

Svavel tvål är härligt, hudsvamp har börjat försvinna

N Naeda
Verifierat Köp

Jag tycker att den är en väldigt prisvärd tvål.

R Rasmus
Verifierat Köp

Jag hade bara förväntat mig en tvål, men fick två i förpackningen!

S Sören
Verifierat Köp

Tvålen är bara svagt luktande av svavel. Luktar ingenting efter duschen.

J Johanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar