Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Intensive Colon Cleanse

60 Kapslar | 10 Dagars Rensningstillskott för tarmrengöring

Översikt

Känner du dig ständigt uppblåst, förstoppad och gasfylld? Obalans i tarmarna och matsmältningssystemet kan påverka hela kroppen och din energi, vikt, hud och ditt allmänna välbefinnande. MaxMedix ™ Colon Cleanse är ett kosttillskott som består av fibrer, näringsämnen och probiotika som syftar till att lindra och bekämpa förstoppning och trög matsmältning och upprätthålla en välmående matsmältning.

  • 10 dagars cleanse
  • Kan underlätta vikthantering
  • Kan lindra förstoppning, gaser och uppblåsthet
  • Innehåller fibrer, näringsämnen och mineraler
  • Naturligt tillskott för din matsmältning
  • Tillskott som är lätta att ta

Att leva med matsmältningsproblem kan vara obekvämt och stressande. Denna milda och naturliga intensivkur för tarmarna är speciellt utvecklad för att lindra dina symptom och upprätthålla normala tarmfunktioner.

  • GMP
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Framtagen av experter

Vad är tarmrengöring?

Tarmrengöring är ett sätt att avgifta tjocktarmen och matsmältningssystemet, vanligen med hjälp av en formula eller en kombination av naturliga kosttillskott som, MaxMedix™ Intensive Colon Cleanse. Medan många tarmrengöringar även kan rensa tjocktarmen på goda bakterier och i värsta fall orsaka ytterligare inflammation och problem med matsmältningen, har Intensive Colon Cleanse utvecklats för att återuppliva din tarmfunktion på ett milt och säkert sätt. Tarmrengöring är också känt för att underlätta viktnedgång - när den avlägsnar blockaden som har orsakat din uppblåsta mage, kan du uppleva en lättare känsla.

Hur fungerar Digestive Science® Intensive Colon Cleanse?

Många människor lever med förstoppning, svaga tarmrörelser, konstant gas eller upplåsthet, vilket ibland orsakas av den raffinerade maten vi äter och som vår kropp inte kan smälta på rätt sätt. Detta har en stor inverkan på hur din tjocktarm fungerar, på din vikt och ditt allmänna välmående. Intensive Colon Cleanse kapslar innehåller fibrer, näringsämnen, mineraler och probiotika som hjälper till att fylla på med de viktiga näringsämnen som kroppen behöver och som inte har kunnat absorberas på grund av dålig matsmältning. De kan även hjälpa till att lugna inflammationer i magen och tarmarna som har orsakats av ansamlade toxiner. Med hjälp av sennablads extrakt, som är kända för att ha en naturlig laxerande verkan, kan Intensive Colon Cleanse kosttillskott hjälpa dig att bli av med extra centimetrar genom att minska svullnaden i din mage.

Innehåller probiotika

Intensive Colon Cleanse innehåller probiotika, som är goda bakterier vars uppgift är att bekämpa skadliga bakterier. Denna milda men intensiva tarmrengöring tillför goda bakterier för att inte störa din naturliga mikroflora-balans.

Ingredienser

Här är hela listan över ingredienser: Kalcium (citrat), Magnesium (citrat), selen (selenometionin), Kalium (aspartat), råris Fiber (kli), Psyllium skal (skalet), Apple Pektin (frukt), gummi arabicum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis, Senna (blad), FOS (Fruktooligosackarider), gelatin, cellulosa, kiseldioxid, vegetabilisk stearat.

Hur tar jag Intensive Colon Cleanse?

10 dagar i rad, tar du 2 Intensive Colon Cleanse piller, 3 gånger dagligen med ett glas vatten och mat. Känner du av mindre gasbildning och uppblåsthet, minska då mängden som du tar tills ditt system har vant sig.

Hur beställer jag?

Att beställa Colon Cleanse är enkelt, klicka bara på "Lägg i varukorg" för att börja din beställning. Har du några frågor om produkten, leveransen eller betalningen kan du ringa vår trevliga kundtjänst på 08 44 68 51 35 så hjälper de dig!

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fantastisk! Jag mår jättebra nu efteråt.

S Stina
Verifierat Köp

Utrensning i superfart vill jag tillägga, perfekt!

G Göran
Verifierat Köp

Min mage mår bättre nu. Har mindre gaser.

E Edit
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd och känner mig inte lika uppblåst efter kuren.

S Stefan
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd och känner mig inte lika uppblåst efter kuren.

S Stefan
Verifierat Köp

Jag har gjort andra kurer som har varit jobbiga att genomföra. Den här är annolunda. Lätt att genomgå. Krävs bara att svälja pillrerna och har inga negativa bieffekter.

C Cajsa
Verifierat Köp

Så bra! En skonsam men bra detox som man kan göra ofta.

E Elsa
Verifierat Köp

Man går på toaletten ofta men märker inte annars så stor skillnad

M Mustafa
Verifierat Köp

Det är första gången jag provar något sånt här så jag vet inte om den är bättre än andra liknande produkter men jag blev nöjd med resultatet.

A Annika
Verifierat Köp

Jag märkte skillnad och blev mycket mindre uppblåst men man får göra om detoxen efter någon månad igen.

J Judit

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar